ЗG Kyivstar Тепер в Шепетівці
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Перед цим всі сиділи на Київстарі, потім всіх разом перевів на лайф, а коли ті почали заганятись, то перевів без проблем на Інтер. Коротше тут більше питання в тому, що взападло.
Як я казав, я не сильно через те переживаю, нехай собі більшість сидить далі. Але от навіть із за жадібності Київстару люди не рухаються нога в ногу з прогресом, не розумію людей, які понакупляли смартів, а все одно по них лише звонять, бо інет дорогий.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Для меня было бы круто у меня в месяц и 60-ти минут голосового общения нету по телефону. Но не хочу менять номер телефона да и сам аппарат искать под CDMA - гемору больше, чем толку. Когда сделают миграцию номеров между операторами - тогда, возможно, уже буду задумываться над сменой.Некремлебот пише: Та він себе як раз інтерент-провайдером і позіціонує, це тут чогось почали доводити що 150 хвилин в місяць - це круто)))))
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 144
- Подяка отримана: 41
Блин ну как Вам объяснить что есть другой тип общения. Я с семьёй общаюсь в живую. Максимум что я выговариваю с женой (и другими членами семьи) это минут 5 в день. А остальные час полтора это работа. И как раз это звонки не на городские номера, а номера КС, МТС, Лайф.Островський О.В. пише: Оці всі страхи, що у мене всі на Київстарі, то і я не можу мати другого оператора - фігня! Більшість з оцих 1200 хвилин в місяць, це все одно дзвінки рідним, і варто їх також перевести на іншого оператора, як на Київстар вистачає і 60 хвилин в місяць.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Добро пожаловать в наш клуб)))))Юрий пише: Блин ну как Вам объяснить .....
- Symbioz
- Платиновий учасник
http://ipiccy.at.ua/_ph/1/2/2008754.jpg?1441652755
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
В КС немає пакетних 60 хв. на інших операторів. Лише 60 коп/хв. І уточнечнення по інтернету: в КС тих 500, чи ти 1500 М даються на 3G, після їх використання - безлім на швидкостя до 32к. В інтері так само ?Symbioz пише: Вирішив трохи порівняти деякі тарифи КС і Інтера (може в чому помилився - поправте)
http://ipiccy.at.ua/_ph/1/2/2008754.jpg?1441652755