ЗG Kyivstar Тепер в Шепетівці
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 144
- Подяка отримана: 41
Теперь можешь подобрать мне тариф на интере дешевле?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Але тут когось переконувати безрезультатно, абоненти Київстару вже як якісь сектанти.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Тобто аж по 5 хвилин в день? Враховуючи що на голосвому інтері сидить не так уж і багато народу, це дійсно реально нічого.Островський О.В. пише: Написано ж, на дзвінки на інших операторів і стаціонарні по Україні.
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ти забуваєш, що тарифікація посекундна та в тариф вже включений домашній номер, дзвінки по місту також безкоштовні. Я думаю нікому не варто говорити, що якраз по роботі на такі номери ви дзвоните частіше: банки, пошта, різні організації.Тобто аж по 5 хвилин в день? Враховуючи що на голосвому інтері сидить не так уж і багато народу, це дійсно реально нічого.
А балаболам, які люблять потріщати по телефону просто не треба тут доводити, що то по роботі)
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- stigr
- Автор теми
- Учасник-експерт
Только что специально полазил по сайту интера, и по моему голосовому трафику я бы платил как минимум гривен 400.
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Взагалі-то варто. Бо, як виявляється, не всі в курсі на які номери їм треба дзвонити по роботі без твоїх поясненнь.Я думаю нікому не варто говорити, що якраз по роботі на такі номери ви дзвоните частіше: банки, пошта, різні організації.
Інтернетом на телефоні не користуюсь, а по двох голосових (КС та Лайф) плачу коло 55 грн в місяць. Теоретично там нет теж включений, але для мого телефону це геморойно))) Для роботи вистачило б одного КС, Лайф для рідні, вони на ньому сидять. За кілька років ще не було ні одного клієнта (як не дивно, по роботі я спілкуюсь з людьми, а не з банками та поштами) в якого не було б одного з цих операторів. Та й з "різними організаціями" підтримую моюільний зв'язок. У них, виявляється, теж є сотові телефони, ще й різних операторів - дзвони, на який зручно.
Ні, якраз чисто мобільний інет в них (інтера) дуже хороший. Я своїй малій взяв перед універом модем та отой тариф що Ос казав, з 30 гігами в подарунок. Там ще можна потім добавити десяток за символічну платню))) А от як голосовий - не то, фіхня... Та він себе як раз інтерент-провайдером і позіціонує, це тут чогось почали доводити що 150 хвилин в місяць - це круто)))))То в цьому випадку слідує шо лохостар не такий і лохостар як лохоінтрер