Місцеві вибори 2015
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Ну так якого милого зараз про це верещать на кожному кроці? І твої слова мене знову схилили до думки, що єдиний кому є користь від цього затяжного концерту, який чомусь називається "вибори" - це целюлозні комбінати.Цей заклик був актуальний на загальноукраїнскьих виборах
Ото Сашко - зародив в мені іскру надії, і сам же її брутально затоптав.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Платиновий учасник
А ше реконструкція площі, де Лєнін стояв. Її збираються реконструювати (з фонтаном обовязково) тупо всі.лавочки !!! ще один тренд цього сезону виборів
- Платиновий учасник
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Угу, в теорії. Така сама теорія, як і те що наші чиновники думають лише про наше місто та наш добробут)))Островський О.В. пише: Гарно фантазуєш, але для початку ті бюлетні треба отримати. А члени комісії видають їх лише за присутності та за паспортом.
Взагалі-то я вже другий раз спостерігач, так що не так вже й фантазую. Критерій в нас - кількість бюлетнів має співпадати з кількістю (увага) відмічених члнами комісії з'явившихся виборців +/- 4%. А от що відмічають члени комісії в своїх паперах і що видають - не вистачить ніяких спостерігачів, бо вони мають бути всюди - і на вході, і коло урн, і на реєстрації.
А померлі, які чомусь залишились в реєстрі (ясне діло, тому що не перевіряли себе у списках, ледацюги) - вони якщо навіть дуже захочуть то не зможуть організувати високу явку виборців, гадство(((((а якщо явка виборців висока, то фальсифікаторам значно важче обрати підходящі для них дільниці.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Так про що і мова, якщо є спостерігачі, то фальсифікувати на мертвих душах практично неможливо без паліва.Критерій в нас - кількість бюлетнів має співпадати з кількістю (увага) відмічених члнами комісії з'явившихся виборців +/- 4%. А от що відмічають члени комісії в своїх паперах і що видають - не вистачить ніяких спостерігачів, бо вони мають бути всюди - і на вході, і коло урн, і на реєстрації.
Блін ми ж про одне і те саме говоримо, тільки з різних сторін
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Я так розумію це сказано в сенсі "порушеннь все одно нема, а вони тільки голову морочать"? Трошки спірно. Згідно закону спостерігачі мають бути на кожній дільниці, а не по вибору партій (а на деяки х і не по одному, якщо кількісь виборців велика). Просто (теж скажу з власного досвіду) у нас тими фальсіфікаціями ніхто толком не займаються (я про членів комісій), а показати що щось робиш деяким спостерігачам хочеться, от і лізуть всюди.Там, де вони перевіряють, фальсифікацій практично не буває
Завважу, що на цих виборах ситуація трошки інша. Серед спостерігачів "борців за ідею" порівняно мало, більше половини просто хоче заробити, і вони, навпаки, зацікавлені в тому щоб конфліктних ситуацій було якомога менше, так що тріпати нерви працівникам ДВК не в їх інтересах.