Місцеві вибори 2015

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
22 жовт. 2015 21:26 #102637 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Місцеві вибори 2015

Ну звичайно ж))))
Проблема в тому що це він щось не так чи невчасно зробив. Це він повинен перевіряти у списках і доводити їх до ладу. А відділ ведення державного реєстру виборців чепати не можна, хай і далі отримує зарплату, не будем бентежити шановних...

На потрібно чіпати, за що я і кажу. Але зазделегіть, а не в останній момент.

Елементарно. Скласти вдвоє-втроє замість одного бюлетня два і кинути їх у скриньку як один. Одна людина може це зробити чотири рази на цих виборах, якщо не помиляюсь. Якщо спостерігач в цей час стоїть хоч за пару кроків - побачити це майже неможливо.

Гарно фантазуєш, але для початку ті бюлетні треба отримати. А члени комісії видають їх лише за присутності та за паспортом.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
22 жовт. 2015 21:47 - 22 жовт. 2015 21:50 #102638 від praporschik
Відповідь від praporschik у темі Місцеві вибори 2015
Даремно сперечаєтесь.Масові фальсифікації на рівні рядового виборця не робляться.Мінімум це може бути голова виборчої дільниці.що теж малоймовірно.А от на рівні голови територіального+держреєстр вже більш схоже на правду.Людський фактор жадібності та безнаказаності ніхто не відміняв.

А з держреєстром в нас таки бардак повний.Колись практикувався перепис населення через певну кількість років.Та вже давно не памятаю щоб ходили люди і перевіряли данні про мешканців міста.
Останнє редагування: 22 жовт. 2015 21:50 ким praporschik.

Більше
22 жовт. 2015 21:52 #102639 від 259051213422@odnoklassniki.com

Островський О.В. пише: Гарно фантазуєш, але для початку ті бюлетні треба отримати. А члени комісії видають їх лише за присутності та за паспортом.

Та ну!? :ohmy: А мене допіру переконували, що якшо "не підеш на вибори, то твій голос хтось використає". Я здогадувався, що це, мабуть, не так просто - інакше це не виборча процедура, а пародія. Раз голоси тих, хто не йде на вибори, як у нас кажуть "хтось забере", раз це можливо хоча б теоретично - то нашо взагалі псувати стільки паперу?
А воно бач як - комісія, паспорт, всі діла... :dry: Прям камінь з душі!

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
22 жовт. 2015 22:05 #102640 від Dj Os
Я от думаю ти свідомо тролиш, чи в тебе отаке виходить? Лозунг "не підеш на вибори, то твій голос хтось використає" не передбачає фактичного використання твого голосу. Цей заклик був актуальний на загальноукраїнскьих виборах, коли були каруселі, а якщо явка виборців висока, то фальсифікаторам значно важче обрати підходящі для них дільниці.

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
22 жовт. 2015 22:22 #102642 від LuK
Відповідь від LuK у темі Місцеві вибори 2015
я так зрозуміла що пункт "не підтримую жодного" (кандидата/патрію) у бюлетнях цього разу теж відсутній? :dry:

Більше
22 жовт. 2015 22:26 #102643 від 259051213422@odnoklassniki.com

Цей заклик був актуальний на загальноукраїнскьих виборах

Ну так якого милого зараз про це верещать на кожному кроці? :huh: І твої слова мене знову схилили до думки, що єдиний кому є користь від цього затяжного концерту, який чомусь називається "вибори" - це целюлозні комбінати.
Ото Сашко - зародив в мені іскру надії, і сам же її брутально затоптав. :unsure:

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
22 жовт. 2015 22:44 #102645 від Dj Os
Є ще один аспект - доки дехто кричить, що всі злодії і нема за кого голосувати, інші куплять гречкою та іншими подачками самий наївний пласт населення і на ньому влізуть в раду. Тому голосувати треба! Не буває ідеальних кандидатів чи партій, але свій вибір зробити треба.

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
22 жовт. 2015 22:49 #102646 від LuK
Відповідь від LuK у темі Місцеві вибори 2015
лавочки !!! :lol: ще один тренд цього сезону виборів
Ці користувачі подякували: Dj Os, ameli

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
22 жовт. 2015 23:44 #102647 від Dj Os
Долучення:

Більше
23 жовт. 2015 00:02 #102648 від 259051213422@odnoklassniki.com

лавочки !!! :lol: ще один тренд цього сезону виборів

А ше реконструкція площі, де Лєнін стояв. :cheer: Її збираються реконструювати (з фонтаном обовязково) тупо всі. :lol:
Ці користувачі подякували: LuK

Час відкриття сторінки: 0.088 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів