- Дописи: 850
- Подяка отримана: 133
Для чого ж її переписувати?Dentist пише: Яка важлива і цікава література, а що вони пишуть, переписують біблію по 100500 разів?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Може й так. А може і тому що кількість Свідків постійно зростає, а разом з тим і зростає кількість читачів, бо кожен Свідок зайнятий їхнім пошуком. Геометрична прогресіяSymbioz пише: Це тому що макулатури в школах більше вимагають. Мені вже потрібно 25 кг. здавати, а взяти більше немає де.
Почнем кінця - це вчення НІКОЛИ не буде офіційним, бо світ це вчення ненавидить, про що пророкував Ісус, і що гарно демонструє наша дискусія.Dentist пише: Звісно, навіщо виборами перейматись, краще буду вчити "вдарили по правій, підстав ліву". Прийде ворог в дім, зброю не буду брати до рук, нехай ґвалтує жінку, вбиває дітей, нізя мені їх захищати) залізна логіка. А за кількість свідків, не дай Іфуд оце "вчення" буде обов'язковим на рівні школи.
Михайло Ворончук пише:
Може й так. А може і тому що кількість Свідків постійно зростає, а разом з тим і зростає кількість читачів, бо кожен Свідок зайнятий їхнім пошуком. Геометрична прогресіяSymbioz пише: Це тому що макулатури в школах більше вимагають. Мені вже потрібно 25 кг. здавати, а взяти більше немає де.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua