Місцеві вибори 2015
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Дурне діло не хитре. Ну, насправді, про політику я і до цих пір нічого не знаю Спостерігаю за цим всім цирком, як за тараканьїми бєгами І збоку дуже добре видно, що якійсь таргани уже ось-ось лапки протягнуть, а якісь і інших ше проковтнуть і не вдавляться.Dentist пише: Мішаня, нещодавно ти нічого не знав про політику, а сьогоні вже фахівець високого класу)) Вартова башта почала писати вже політичні статті?
А от тобі доречі Вартова Башта про політику
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Михайло Ворончук пише: А от тобі доречі Вартова Башта про політику
Міша спамити вже почав))) Що, журнальчик по іншому вже не розповсюджується?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- Symbioz
- Платиновий учасник
Михайло Ворончук пише: Якраз навпаки - замовлення доводиться постійно збільшувати
Це тому що макулатури в школах більше вимагають. Мені вже потрібно 25 кг. здавати, а взяти більше немає де.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Платиновий учасник
Для чого ж її переписувати? А от пояснити, висвітлити ті чи інші теми - справа дійсно корисна. Людям життя змінює, причому, у більшості випадків, на краще. От прочитай що Біблія про уряди і політику говорить - і вже набагто легше стане, не будеш так перейматись виборами. Чи тим більш їхніми результатамиDentist пише: Яка важлива і цікава література, а що вони пишуть, переписують біблію по 100500 разів?
- Платиновий учасник
Може й так. А може і тому що кількість Свідків постійно зростає, а разом з тим і зростає кількість читачів, бо кожен Свідок зайнятий їхнім пошуком. Геометрична прогресіяSymbioz пише: Це тому що макулатури в школах більше вимагають. Мені вже потрібно 25 кг. здавати, а взяти більше немає де.
- Dentist
- Адміністратор
- Платиновий учасник
Почнем кінця - це вчення НІКОЛИ не буде офіційним, бо світ це вчення ненавидить, про що пророкував Ісус, і що гарно демонструє наша дискусія.Dentist пише: Звісно, навіщо виборами перейматись, краще буду вчити "вдарили по правій, підстав ліву". Прийде ворог в дім, зброю не буду брати до рук, нехай ґвалтує жінку, вбиває дітей, нізя мені їх захищати) залізна логіка. А за кількість свідків, не дай Іфуд оце "вчення" буде обов'язковим на рівні школи.
І якби воно стало офіційним (тобто більшість людей стали справжніми Свідками) - більшості проблем просто не інсувало б. Не возили б покійників зі сходу, не роздавали б за вкрадені гроші гречу і т.д. Не було б усього того, проти чого ти ж сам і борешся, наскільки знаю.
Про захист рідних - абсолютна неправда. Свідки, як і будь-які нормальні люди, своїх рідних будуть захищати. Вони це будуть робити навіть в числі перших, тому що їх цього навчають. Вираз "підставити щоку" не відноситься до самозахисту, а лиш говорить не відповідати образою на образу. Інша справа що вони своїх рідних не покинуть і не поїдуть за 1000 км воювати не знати за що і вбивати чиїхось рідних - ну це да, не будуть.
- Платиновий учасник