Місцеві вибори 2015
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Потерпи. до завтра ще недовго залишилосьВиборець пише: Задовбала ця аграрна партія зі своїми смсками!!!!! Кожен день приходить по 5 штук. Звідки у них мій номер? Хто ше получав такі?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- OIL
- Молодший учасник
- Дописи: 25
- Подяка отримана: 16
Виборець пише: Люди я вас тільки прошу не голосуйте за товстосумів. Жодного голосу аграрній партії, солідарності чи конкретним справам!!!!! Ці злоідї ніяк не нажруться!!!! Розікрали вже всю Шепетівку!!!!!
Врахуйте той факт, що усі без виключення політичні партіії які представлені на виборах в Шепетівці належать та відстоюють інтереси товстосумів, відрізняються вони лише "бойовою розфарбовкою".
Прикро констатувати той факт, що в місті відсутня дійсно незалежна та незаангажована інформаційна площадка, колись на ці лаври претендував даний сайт, але цьогорічна джинса звела нанівець усі попередні вислуги.
- L.Volodumur
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Да ти що? Навіть цікаво з чого ти зробив такий висновок?Полодюк, як і, власне, "Свобода" уже списаний, у плані цих виборів, матеріал, тут уже й нема що обговорювати.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Хоч одну покажіть. Не набридло теорії заговору будувати?Прикро констатувати той факт, що в місті відсутня дійсно незалежна та незаангажована інформаційна площадка, колись на ці лаври претендував даний сайт, але цьогорічна джинса звела нанівець усі попередні вислуги.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Я собі знаю, а ти собі думай. І взагалі - я попрошу мої дописи не коментуватиОстровський О.В. пише: Да ти що? Навіть цікаво з чого ти зробив такий висновок?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ну вже завтра буде видно як ти собі знаєш Не довго чекати.Михайло Ворончук пише:
Я собі знаю, а ти собі думай. І взагалі - я попрошу мої дописи не коментуватиОстровський О.В. пише: Да ти що? Навіть цікаво з чого ти зробив такий висновок?
- Dentist
- Адміністратор