Місцеві вибори 2015

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
10 жовт. 2015 09:46 - 10 жовт. 2015 09:47 #102289 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Місцеві вибори 2015

Михайло Ворончук пише:

вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток

йой, всьо пропало. :dry:
У вас при "гідності" назначена невідомо ким людина 2 роки сидить у мерському кріслі, а ти рвеш на собі вишиванку, що при "диктатурі" ніхто нікого не назначав. Ну це прям якась іронія долі. :)

Мішаня, от якщо не знаєш процедури вибору во мера, не треба знову закидати фігню якусь. Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?
Останнє редагування: 10 жовт. 2015 09:47 ким Dentist.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
10 жовт. 2015 18:20 #102313 від 259051213422@odnoklassniki.com

Dentist пише: Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?

Ти абсолютно правий, я готовий це визнати - у виборах шепетівських мерів і розпилі областних вливань я ні в зуб ногою :) І як у нас виходять оці всі правові піруети - хай юристи розбираються, та й вони тільки за голову беруться.
Без всяких виборів і на тобі - на 2 роки де-юре в.о., де-факто - мер. Хоча обіцяли дострокові вибори ледь не з першого дня каденції Полодюка. Потім якось усі про це забули, як і багато про що інше - підозріливо вчасно трапилась війна.
На швиденько відійшовших у небуття вічах його, кажись, теж не обирали? Та якби й обирали - такого методу імплементації повноважень у нас в Конституції нема і близько.
Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись. :lol:

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 жовт. 2015 18:36 #102314 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Місцеві вибори 2015

Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись. :lol:

\
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.

Більше
10 жовт. 2015 19:04 #102315 від 259051213422@odnoklassniki.com

Островський О.В. пише:

\
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.

Аааа... ну я ж кажу вчасно трапилась війна. Скільки таких шепетівок по Україні? Переділ сфер впливу відбувся, уже і "мінські домовленості" раптом чарівним чином почали діяти. То ними усі зад підтирали, а тут на тобі - ну прям в один день. По нас стріляють - ну нічо, це "поодинокі випадки", гепнули по посту з РПГ - теж не страшно, це вони випадково. Хоча раніше це було "терористи і далі продовжують порушувати мінські домовленості" і "давайте летальне озброєння".
От тепер можна і на вибори добро давати. Свої люди уже поставлені де треба.
І те що Рада не давала добра 3 роки - лише зайвив раз, як на мене, підтверджує усе про що ми тут говоримо - от нема законно обраної влади 3 роки (!) - і нічо :lol: Все на свому місці. Що якби натякає - вибирай ти її, не вибирай - а вони, знай, своєї. Ну хай назначать ще раз того ж Полодюка (як я уже писав - особисто мені він дуже подобається) - чи кого їм там треба. Жили ж без мера 3 роки, проживемо і 4.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 жовт. 2015 19:20 #102317 від Dj Os
Полодюка вони точно не призначили б, він же не з БПП. Треба щоб всі були або від Порошенка або від Яценюка :-)

• nksh
  • nksh аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
10 жовт. 2015 22:06 - 10 жовт. 2015 22:06 #102320 від nksh
Відповідь від nksh у темі Місцеві вибори 2015

Островський О.В. пише:

\

байка вже застаріла, не зробив Полодюк вчасно подання до ВР, перше звернення пішло лише після шуму на сесії. І взагалі скільки ти ще можеш людям " лапшу вішати"?
Останнє редагування: 10 жовт. 2015 22:06 ким nksh.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
10 жовт. 2015 22:36 #102323 від
Відповідь від у темі Місцеві вибори 2015
якось так
Долучення:

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 жовт. 2015 22:44 #102325 від Dj Os

Полодюк вчасно подання до ВР, перше звернення пішло лише після шуму на сесії. І взагалі скільки ти ще можеш людям " лапшу вішати

Наша пісня гарна й нова...У вас перше подання - все одно що невизнана Абхазія :lol: Ви його ніяк не хочете визнавати. Ви все за друге торочите і доводите, що воно перше.
Вам не здається, що хай було би їх хоч двадцять, то вибори якби мали призначити, то їх призначили, але Верховна Рада в свої політичні ігри грає, їм не до нас.
А взагалі, якщо це весь компромат, що ви нарили за ці роки, то грош вам ціна. Форум до цих пір рже з компромату на Островську, то ви ще далі тут смішите сіх "компроматом" на Полодюка. :lol:

Більше
11 жовт. 2015 12:54 #102341 від Юрка
Відповідь від Юрка у темі Місцеві вибори 2015
Ці користувачі подякували: Dj Os

• Алої3
  • Алої3 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
12 жовт. 2015 18:38 #102377 від Алої3
Відповідь від Алої3 у темі Місцеві вибори 2015

Анонімність пише: якось так

Та вони ще й руденькі обидва. Народна мудрість каже: Не вір рудому та безбородому...

Час відкриття сторінки: 0.114 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів