Мішаня, от якщо не знаєш процедури вибору во мера, не треба знову закидати фігню якусь. Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?Михайло Ворончук пише:
йой, всьо пропало.вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток
У вас при "гідності" назначена невідомо ким людина 2 роки сидить у мерському кріслі, а ти рвеш на собі вишиванку, що при "диктатурі" ніхто нікого не назначав. Ну це прям якась іронія долі.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ти абсолютно правий, я готовий це визнати - у виборах шепетівських мерів і розпилі областних вливань я ні в зуб ногоюDentist пише: Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?
\Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись.
Аааа... ну я ж кажу вчасно трапилась війна. Скільки таких шепетівок по Україні? Переділ сфер впливу відбувся, уже і "мінські домовленості" раптом чарівним чином почали діяти. То ними усі зад підтирали, а тут на тобі - ну прям в один день. По нас стріляють - ну нічо, це "поодинокі випадки", гепнули по посту з РПГ - теж не страшно, це вони випадково. Хоча раніше це було "терористи і далі продовжують порушувати мінські домовленості" і "давайте летальне озброєння".Островський О.В. пише:
\Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись.
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.
байка вже застаріла, не зробив Полодюк вчасно подання до ВР, перше звернення пішло лише після шуму на сесії. І взагалі скільки ти ще можеш людям " лапшу вішати"?Островський О.В. пише:
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.
Наша пісня гарна й нова...У вас перше подання - все одно що невизнана АбхазіяПолодюк вчасно подання до ВР, перше звернення пішло лише після шуму на сесії. І взагалі скільки ти ще можеш людям " лапшу вішати
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua