- Дописи: 607
- Подяка отримана: 156
Шановні любителі покидатися гаслами "Починати треба з себе" та "А що ти конкретно зробив щоб всім було краще": а що саме ви пропонуєте конкретно зробити? В чому, наприклад, мені треба починати з себе? Кинути роботу і починати займатися обчєственно-полєзной деятєльностью? Сидіти з ранку до вечора в міськвиконкомі і контролювати Полодюка?SPOSTERIGA4KA пише: Люди прокиньтеся, починати потрібно з себе, а не чекати "волшебніка на голубом вертольоте". та українці настільки обледащіли, що вже й дупи не взмозі підняти задля власного добробуту. не розумію, як можна звинувачувати когось у власних мухах?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
А чи не забагато допущень про життя незнайомої тобі людини, Сашко?Островський О.В. пише: Друже, сидіти цілий день по форума час є? Пиво пити з друзями є? Пару годин часу вділити в неділю так важко?
Не треба цих тупих відмазок, чув вже не раз. Було цікаво йти на сесію міської ради та спостерігати забиті генделики, де всі дудлили пиво.
Навіть якщо немає часу брати участь в реалі, то у віртуалі можна бути також корисним: ділитись конкретними ідеями вирішення проблем, поширювати новини про позитивні результати перетворень, репостити антикорупційні розслідування, писати письмові запити в органи і тд.
А оці ваші плачі "зрада", "всьо пропало" нафіг нікому не потрібні.
А що лише тобі можна?А чи не забагато допущень про життя незнайомої тобі людини, Сашко?
SPOSTERIGA4KA пише: та ти себе контролюй а не полодюка. на роботу ходи і не дивися на гріхи іншого. врятуйся сам, про родину свою подбай, а біля тебе й інші врятуються. а нити на форумі про контроль за владою, може кожен. кремлебот, ти часом не баба???
Некремлебот пише:
Шановні любителі покидатися гаслами "Починати треба з себе" та "А що ти конкретно зробив щоб всім було краще": а що саме ви пропонуєте конкретно зробити? В чому, наприклад, мені треба починати з себе? Кинути роботу і починати займатися обчєственно-полєзной деятєльностью? Сидіти з ранку до вечора в міськвиконкомі і контролювати Полодюка?SPOSTERIGA4KA пише: Люди прокиньтеся, починати потрібно з себе, а не чекати "волшебніка на голубом вертольоте". та українці настільки обледащіли, що вже й дупи не взмозі підняти задля власного добробуту. не розумію, як можна звинувачувати когось у власних мухах?
Вибачте, а хто буде кормити двох моїх дітей, яких я утримую один?
Так в тому то і справа, що допомоги цієї не видно. Жодного з видів. Лише лайно вправно щоразу на вентилятор закидають. Раніше допомагали Самообороні, але і там зараз галяк.А я, Некремлебот, і т.п. допоможемо в цій справі, можливо матеріально/фінансово, можливо психологічно, можливо просто по-товариськи)
Островський О.В. пише: Так в тому то і справа, що допомоги цієї не видно. Жодного з видів. Лише лайно вправно щоразу на вентилятор закидають. Раніше допомагали Самообороні, але і там зараз галяк.
На цьому сайті кнопочка "Допомогти сайту" вісить вже кілька місяців, ніхто і гривні не кинув. Рекламодавці до цих пір надіються що про них безкоштовно будуть писати.
Я прекрасно розумію, що не всі можуть і вміють розбудовувати громадський актив міста, але коли мешканцям самим наплювати, то ентузіазм швидко випаровується і у активістів.
Островський О.В. пише:
Так в тому то і справа, що допомоги цієї не видно. Жодного з видів. Лише лайно вправно щоразу на вентилятор закидають. Раніше допомагали Самообороні, але і там зараз галяк.А я, Некремлебот, і т.п. допоможемо в цій справі, можливо матеріально/фінансово, можливо психологічно, можливо просто по-товариськи)
На цьому сайті кнопочка "Допомогти сайту" вісить вже кілька місяців, ніхто і гривні не кинув. Рекламодавці до цих пір надіються що про них безкоштовно будуть писати. От і виходить що цей сайт тримається на одному ентузіазмі кількох людей. А криза всіх заділа, всім треба кормити родини. То чи будуть журналісти витрачати час, якщо навіть доброго слова не дочекаєшся?
Я прекрасно розумію, що не всі можуть і вміють розбудовувати громадський актив міста, але коли мешканцям самим наплювати, то ентузіазм швидко випаровується і у активістів.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua