- Дописи: 607
- Подяка отримана: 156
Угу, угу...Островський О.В. пише: Я знаю конкретні шляхи вирішення певних проблем, також знаю людей, які знають, але їх неможливо реалізувати наодинці, потрібна підтримка людей.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Островський О.В. пише: Я готовий обговорити конкретні кейси вирішення проблем міста на громадських зборах, але ж на них ніхто не прийде, бо там не буде пива. Точніше прийдуть ті самі обличчя, з якими я і так спілкуюсь.
Як я вже писав всі шляхи впирають в бажання самих людей долучатись до розбудови своєї домівки, а його немає, бо все життя звикли, що за них робити і думати будуть інші.
Та ну? Я думав ви тут справедливість у всьому світі встановлюєте. Судячі з пафосу заяв.Форум якраз для того і існує
Просвіти но, яка це така моя братія? Ти про кого?Ваша ж братія з будь-чого обовязково хоче "подвиг" зробити, вписатися, поставити там свою палатку і всім роздати флажки. Мовляв, без нас - нікуди.
Все. Більш не буду.Dentist пише: ти якийсь агресивним дуже став
Островський О.В. пише:
Просвіти но, яка це така моя братія? Ти про кого?Ваша ж братія з будь-чого обовязково хоче "подвиг" зробити, вписатися, поставити там свою палатку і всім роздати флажки. Мовляв, без нас - нікуди.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua