За що не люблять "Свободу"?
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
А як ви активно допомагали в підтримці майдану на той час.
І що ви дійсно контролюєте і як це здійснюєте, ви ж "народний контроль"
- nksh
- Старший учасник
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Fitale
- Молодший учасник
- Дописи: 24
- Подяка отримана: 5
- Dentist
- Адміністратор
А в них і немає що ділити, нехай ці клоуни уходять в небуттяМихайло Ворончук пише: Народний Конторль, давно хочу у вас спитати - а що ви там такого з "Свободою" не поділили? Ви за свободу, а вони за контроль народу, наскільки знаю. У вас же багато спільного. У чому суть конфлікту?
- nksh
- Старший учасник
нема зі злодіями що ділити, тюрма їх дім. Антонюка посунули і прийшло покращення ? Та ні, адже схеми залишили і доволі успішно ними та новими схемами користуються вигукуючи при цьому патріотичні гасла .Михайло Ворончук пише: Народний Конторль, давно хочу у вас спитати - а що ви там такого з "Свободою" не поділили? Ви за свободу, а вони за контроль народу, наскільки знаю. У вас же багато спільного. У чому суть конфлікту?
- nksh
- Старший учасник
нещасний, вилий собі ще водички на голову та вистав вконтакті можливо хтось і повірить у те що розуму від цього додаєтьсяDentist пише:
А в них і немає що ділити, нехай ці клоуни уходять в небуттяМихайло Ворончук пише: Народний Конторль, давно хочу у вас спитати - а що ви там такого з "Свободою" не поділили? Ви за свободу, а вони за контроль народу, наскільки знаю. У вас же багато спільного. У чому суть конфлікту?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Fitale
- Молодший учасник
- Дописи: 24
- Подяка отримана: 5
То коли ви працювали за антонюком то вас все влаштовувало, а тепер вже ніби ні?Народний контроль Шепетівка пише:
нема зі злодіями що ділити, тюрма їх дім. Антонюка посунули і прийшло покращення ? Та ні, адже схеми залишили і доволі успішно ними та новими схемами користуються вигукуючи при цьому патріотичні гасла .Михайло Ворончук пише: Народний Конторль, давно хочу у вас спитати - а що ви там такого з "Свободою" не поділили? Ви за свободу, а вони за контроль народу, наскільки знаю. У вас же багато спільного. <ul>
</ul> У чому суть конфлікту?
докази можете привести якісь, бо ви лише пишете і пишете, але жодне слово не підкріплене якимось доказом, але будь-ласка не такі докази як за Островську, бо то дійсно смішно було.