За що не люблять "Свободу"?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Цифрове ефірне мовлення – 5 грн\сек.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- gorobchik
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Він трохи прифігєл... Я два дні назад старшу в Київ відправив, я трохи посивів поки не додзонився....Михайло Ворончук пише: Я так поняв, судячи з фейсбука, шо тепер цю партію будуть любити ще менше А взагалі я трохи прифігєл від сьогодняшніх подій.
- Fitale
- Молодший учасник
- Дописи: 24
- Подяка отримана: 5
Ой дуже ймовірно схоже на злив партії. Самій Свободі щось не вигідний такий форс-мажор, А чого там ще ляшківці притулились?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Тобто, наші свободівці білі, пухнасті, сліпі і глухі ? Своєю мовчазною згодою вони лише підтримують Тягнибока і радикальний курс партії. Згадайте хоча б останній мегамарш вишиванок, який пройшов, попри домовленості, з партійною символікою. Не подобаються вчорашні події біля ВР ? Заявіть про це відкрито, вийдіть з партії, поки не пізно. Тоді з"явиться хоч якийсь шанс на місцевих виборах. А взагалі, "Свобода" - це був штучний політичний проект, який зараз посилено "зливається". Причому зливається саме партійним керівництвом, його недолугими діями. А можливо, навпаки, ретельно спланованими і продуманими діями. Інакше як пояснити все це ?Островський О.В. пише: От чому я завжди розрізняю загальноукраїнську Свободу від шепетівської. Тягнибок тягне партію вже в занадто радикальну сторону.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
expres.ua/main/2013/09/16/93785-groshi-t...ayin-partiyi-svoboda
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Не переживай ти так, у місцевої Свободи шанси набрати пристойний результат на виборах більший ніж в будь кого. І повір справа тут не в тому, що зараз в.о. мера з їх партії. Люди добре пам'ятають, хто найбільше чинив спротив регіоналам із самого початку, а не як інші партії, вже били лежачого.Тобто, наші свободівці білі, пухнасті, сліпі і глухі ? Своєю мовчазною згодою вони лише підтримують Тягнибока і радикальний курс партії. Згадайте хоча б останній мегамарш вишиванок, який пройшов, попри домовленості, з партійною символікою. Не подобаються вчорашні події біля ВР ? Заявіть про це відкрито, вийдіть з партії, поки не пізно. Тоді з"явиться хоч якийсь шанс на місцевих виборах.
Звичайно київські події найбільше вдарять саме по місцевим осередкам. Якщо ти забув у нас на вибори можуть йти лише партії і нову створити вже не встигають, ЦВК вже нові не прийме.