За що не люблять "Свободу"?
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- gorobchik
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
АЩось мені підказує,що ті люди Шепетівки дуже втомилися від тих подій,що відбуваються протягом 2 років.На хвилі революції та за підтримки депутатів - боягузів,в.о мера стала людина,яка ніколи не мала авторитету в місті,така собі сіренька людина((Ми ,громадяни,це проковтнули й що маємо? З початку "люстрації" бібліотекарів та вчителів,потім призначення на посади людей по протекції((Проблема не в партії,а в людях (((Нам треба самим змінюватися!Не вірити "гарним" проповедям Одуда,про 5 колону,про чистоту нації української,тощо.Погляньте в що перетворюється наше місто!Поки ми сваримося ,не даємо ГО "Ліга керівників" створювати красу на центральній площі,шукаємо ворогів,шпиняємо один одного..наше місто перетворюється в старе,занедбане звалище(( Працівники міськвиконкому обурені тим, що місцева влада поставили камери й відслідковує,хто з ким говорить,хто коли й де...Питання - камери ,я думаю стоять гроші,ще й немалі,...можливо необхідно було б їх направити на нужди міста,я про гроші(Чому?Скажить мені чому,ми всі так вірили в зміни,вважали,що щось зміниться.а стає все дедалі гірше??Хлопці,ті що при владі схаменіться,прошу,адже часи коли у моді були смітники,як символ люстрації,дуже скоро зміняться на щось більш радикальне,зрозумійте,це!Люди не прощають .коли їх обманюють! а ви переткнули всі дозволені межі(шкода вас...gorobchik пише: Мабуть,місцеві вибори покажуть,"люблять" чи "не люблять" і кого саме...Звичайно,якщо вони пройдуть чесно і прозоро...
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
А я вже майже повірив - ось він, голос народа, озвучив все, що накипіло. Готовий був підписатися під кожним словом. Але фраза "не даємо ГО "Ліга керівників" створювати красу на центральній площі" все поставила на місце.trend пише:
АЩось мені підказує,що ті люди Шепетівки дуже втомилися від тих подій,що відбуваються протягом 2 років.На хвилі революції та за підтримки депутатів - боягузів,в.о мера стала людина,яка ніколи не мала авторитету в місті,така собі сіренька людина((Ми ,громадяни,це проковтнули й що маємо? З початку "люстрації" бібліотекарів та вчителів,потім призначення на посади людей по протекції((Проблема не в партії,а в людях (((Нам треба самим змінюватися!Не вірити "гарним" проповедям Одуда,про 5 колону,про чистоту нації української,тощо.Погляньте в що перетворюється наше місто!Поки ми сваримося ,не даємо ГО "Ліга керівників" створювати красу на центральній площі,шукаємо ворогів,шпиняємо один одного..наше місто перетворюється в старе,занедбане звалище(( Працівники міськвиконкому обурені тим, що місцева влада поставили камери й відслідковує,хто з ким говорить,хто коли й де...Питання - камери ,я думаю стоять гроші,ще й немалі,...можливо необхідно було б їх направити на нужди міста,я про гроші(Чому?Скажить мені чому,ми всі так вірили в зміни,вважали,що щось зміниться.а стає все дедалі гірше??Хлопці,ті що при владі схаменіться,прошу,адже часи коли у моді були смітники,як символ люстрації,дуже скоро зміняться на щось більш радикальне,зрозумійте,це!Люди не прощають .коли їх обманюють! а ви переткнули всі дозволені межі(шкода вас...gorobchik пише: Мабуть,місцеві вибори покажуть,"люблять" чи "не люблять" і кого саме...Звичайно,якщо вони пройдуть чесно і прозоро...
ЗІ. НЕ ВЕРЮ !!!
- LuK
- Адміністратор
самооборонаМихайло Ворончук пише:
А у нас в Шепетівці хто рулить?
- Відвідувач
Самооборона???это бандформирование не рулита устраивает разборки такие себе междусобойчикиХотите прогноз? Через полгода Свобода уйдет в подполье политическое,если будет кому уходить до этого времениСамообоорона протягивая на городских выборах своих кандидатов через разные партии,не брезгуя ни чем, перестанет существовать,так как переругаютсяВсе просто - то,что искусствено создано должно исчезнуть!Жаль Ступака,если не посадят за избиение однопартийца,опять начнет бегать за следующим мером и просить строительные роботыБанану легче,он служит и вашим и нашим,выплывет,Валюшке не кому и не за что зарплату платить будет,опять в депутаты подастся,да не пройдет,а пенсия не заработанаЭх,тяжелая жизня у них начнетсяLuK пише:
самооборонаМихайло Ворончук пише:
А у нас в Шепетівці хто рулить?
- Відвідувач
Одуд не рулит,он командует мишаней,что в кресле мерском сидит и выдает приказы дядюшкиО за свои умозаключенияОдуд занял правильную позицию,везде рассказывает как вербовали Кгбисты его,но утверждает,что им это вроде как не удалось,а сейчас ведет себя как типичный сексот кгб,обратите внимание,проанализируйте почерк кгбистов эпохи ссср прослеживается, живут по принципу -кто не с нами тот враг Шепетовки,а если нет явного врага,то обязательно его придуматьИм бы еще вспомнить,чем заканчиваются игры с народомСПЕЦИАЛЬНО ПИШУ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ,что б дядюшка одуд смог с чистой душой назвать меня пятой колонной,все ему легче станетНекремлебот пише: Рулить, якщо не помиляюсь, Одуд.
Що значить "люблять - не люблять"? Як і любу партію))) І вони вже в тренді, але значно заспокоїлись останнім часом.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133