Акція протесту
- Відвідувач
Спостерігач пише: Колись анонімки пєдагоги в партію надсилали, а тепер сюди пишуть.
А чому ж ви, пєдагоги-"правдолюби", в часи Януковича улюбленого вами не виходили страйкувати, а як миші в нірці сиділи, насолоджуючись образом його дебілоподобної персони?
А для чого, на вашу думку, мер кандидатуру на посаду директора школи САМ ПОДАЄ І САМ ЗАТВЕРДЖУЄ?
і про часи Януковича... ви, шановний СПОСТЕРІГАЧ, стерегли нірки, страйкували чи спостерігали? Ви взагалі розумієте, що прилітаєте до теми?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- SPOSTERIGA4KA
- Учасник-експерт
- Дописи: 88
- Подяка отримана: 44
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
В ліцеї та 4 школі Полодюк призначив ветеранів партії регіонів.Anykey пише: А з якої партії зараз директорів ставлять ?
- Відвідувач
Реально: в команді Маслій, яку вона собі приписує - декілька осіб пенсійного віку (зрозуміло чому); в команді Піонтковської - більшість.Островський О.В. пише: Мене лише одне цікавить - новий директор не влаштовує весь колектив школи чи лише його частину?
І думаю, що більшість краще не називати "прихвостнями".
- Алої3
- Платиновий учасник
“Не судіть, і не судимі будете” пише:
Вас, блять, не судити, а вбивати тра'...)))“Не судіть, і не судимі будете” пише: Таким чином, потрібно адміністрації усіх установ розігнати. Не з того починаєте, шановний. Таких відданих людей своїй роботі в освіті нашого міста мало. Ще згадали б КП! Направте свою агресію подалі від школи, яка взагалі є аполітичною.[/quot
Галина Рафіківна, тримайтесь, за ВАС усі розсудливі люди!!!!!!!!!!!
- Алої3
- Платиновий учасник
А хто новий директор?Островський О.В. пише: Мене лише одне цікавить - новий директор не влаштовує весь колектив школи чи лише його частину?
- Dentist
- Адміністратор
бо це гнила плітка, яку ви придумали або передаєте.Марина пише: чому плітки? та ще й гнилі? в свободі вона, та хоч де завгодно. я бачу, шо мер зажрався і нагло ставить своїх однопартіців. є ж люди достойні в місті, в школі. чого ж треба з села виписувати маслій? і тихцем призначати? а????
- SPOSTERIGA4KA
- Учасник-експерт
- Дописи: 88
- Подяка отримана: 44
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Хто зна, хто тут являється більшим пліткарем...Dentist пише:
бо це гнила плітка, яку ви придумали або передаєте.Марина пише: чому плітки? та ще й гнилі? в свободі вона, та хоч де завгодно. я бачу, шо мер зажрався і нагло ставить своїх однопартіців. є ж люди достойні в місті, в школі. чого ж треба з села виписувати маслій? і тихцем призначати? а????
Про Галину Островську:
і про відкриті списки членів свободи:Dentist пише:
Його мати не є членом Свободи, інфа 100%.praporschik пише:
А чому відразу не сказати що маєш,так-би мовити,другорядне відношення до Свободи?Адже твоя мати являється членом ВО Свобода.Островський О.В., а чого ти завжди виступаєш адвокатом свободи, хоча ніякого відношення до неї не маєш ?
Сам не знаю, очевидно тому що на неї тут чомусь найбільше нападок, при чому необгрунтованих.
Dentist пише: Сьогодні цікавився списками, повідомили що скоро будуть надруковані в місцевій газеті.