Онлайн-інтерв'ю з в.о. міського голови Михайлом Полодюком

• nksh
  • nksh аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
30 бер. 2015 20:51 #96951 від nksh
До речі, про дороги, до нас їде ревізор ? ( проїхавши від Кам'янця до Шепетівки із заїздом у Волочиськ побачив , що лише в нашому напрямку посиленно латають асфальт та йу місті ремонт доріг почали не там де більші багаторічні ями , а по Ст.шосе звідки заїзджають поважні гості )

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
30 бер. 2015 23:28 #96955 від
Моя дитина також навчаються в школі номер чотири. Я звичайно буду в меншості але особисто я не хотів би щоб директором ставала Пістрюга....при всій повазі вона людина старих часів...я би хотів щоб директором стала якась молода сучасна людина...щоб діти до неї тянулись
Маю також запитання до мера...коли нарешті почнеться нормальна робота з молоддю. Всі ці змагання, турніри це звичайно добре...але в інший час хто дітьми займатиметься? Дітям елементарно ніде грати в баскетбол чи волейбол...площадок немає...спортзали всі гроші хочуть...мені грошей не шкода...але якшо діти хочуть кожен день бігати то виходить трошки важко

Більше
31 бер. 2015 12:11 #96958 від extrimal.77
Хочеться запитати в мерії, що вони роблять, чи може зробили для залучення інвестицій в економіку міста, що зробили для відновлення закритих підприємств (ДОК, цегельний, ливарний і інші.), чим допомагають м´ясокомбінату, аби не втратити марку Шепетівської ковбаси. Таке враження, що наше керівництво (да і попереднє) робить те, що їм вигідне, наприклад - асфальтування чого-небудь.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
01 квіт. 2015 06:02 #96978 від

nksh пише:

Dj Os пише: Шановні шепетівчани, інтерв'ю буде з в.о. міського голови, а не першим заступником. Будь ласка задавайте відповідні питання.
Якщо є велика потреба, то можна і організувати інтерв'ю з першим заступником.

Цілком зрозуміло що питання по першому заму доволі не зручні. Не потрібно "переводити стрілки" в інший бік, не так багато питань поступило і тому думаю не складе великої проблеми Полодюку на них відповісти. Діалог має бути прямий і без звичних викрутасів. При великій складності для в.о. мера надавати відповіді щодо першого зама, ці питання можна ж сформолювати по іншому . Чому перший зам взагалі використовує службове авто у власних цілях ? Чи обід то службова справа ? Тішить те, що він у Рівному в кафе не обідає, щоправда може завтра йому це і заманеться. Вже давно пора відійти від цієї совкової звички. І загалом це проблема не тільки першого зама, а й Дрища що катається навіть на город у Славутському районі та інших , в тому числі і наших бідових комунальщиків.

Президент Украины Петр Порошенко подписал Закон №1673-VII "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно перевода садовых и дачных домов в жилые дома и регистрации в них места проживания". Об этом сообщает пресс-служба президента.
Согласно закону, граждане имеют право на перевод дачных и садовых домов, которые отвечают государственным строительным нормам, в жилые дома в порядке, определенном Кабинетом министров Украины. Решение о переводе принимается соответствующими органами местного самоуправления.

Законом определено, что местом жительства физического лица является жилье, в котором он проживает постоянно или временно. Временно, до проведения реформы административно-территориального устройства, дачные поселения и садоводческие общества в пригородных зонах учитываются за теми населенными пунктами, с которыми они связаны административно или территориально.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
01 квіт. 2015 06:08 #96979 від
Президент Украины Петр Порошенко подписал Закон №1673-VII "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно перевода садовых и дачных домов в жилые дома и регистрации в них места проживания". Об этом сообщает пресс-служба президента.
Согласно закону, граждане имеют право на перевод дачных и садовых домов, которые отвечают государственным строительным нормам, в жилые дома в порядке, определенном Кабинетом министров Украины. Решение о переводе принимается соответствующими органами местного самоуправления.

Законом определено, что местом жительства физического лица является жилье, в котором он проживает постоянно или временно. Временно, до проведения реформы административно-территориального устройства, дачные поселения и садоводческие общества в пригородных зонах учитываются за теми населенными пунктами, с которыми они связаны административно или территориально. Когда этот закон будет действовать у нас в городе и выполнятся ведь много людей не имеют регистрации .

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 квіт. 2015 21:15 #97074 від Symbioz
WTF? Чи це щось на кшталт:
shepetivka.com.ua/forums/podii/81630-ne-panikuite-zavtra.html
shepetivka.com.ua/forums/podii/81852-v-s...ktsiia-stopkham.html
чи не забагато популістських фейків на нашому форумі в останній час (може розцінюватись як флуд)???

може банити автора або видаляти теми згідно п 1.7. Правил форуму?
а може не віддавати свій голос за виборця?
а може?...
?...
сумно, бля, і тут кинули - я так своїм колегам на роботі розповідав, що в.о. мера буде на питання на минулому тижні онлайн відповідати - тепер - я-"балабол", на роботі забанили)))

розумію, що питань мало, проте потрібно було хоча б на ці надати відповідь - я розчарований, мої колеги ще більш зневірелись в теперішній владі - одні мінуси...

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
06 квіт. 2015 21:26 #97078 від Dj Os
Ти випередив мене буквально на пів години. На минулому тижні не вишло організувати зустріч, бо були нагальні справи у в.о. міського голови.
Інтерв'ю буде в цю середу, так що не переживай :-)
Завтра буде створена спеціальна сторінка з контактним номером телефону та чатом для запитань.

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 квіт. 2015 21:31 #97080 від Symbioz
Ще повірю. Завтра на роботі розповім колегам про поновлення онлайн чату з в.о. мера. І якщо на цей раз знову не відбудеться, :side: :side: :side:

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 квіт. 2015 21:33 #97082 від Symbioz
До речі, посилаючись на Закон України "Про доступ до публічної інформації" (ХЙЗ яка стаття - впадло шукати, а може й там такого немає B) ) - яка нагальна потреба була у керівника міста, щоб відкласти спілкування з майбутніми обранцями на минулому тижні?

це до речі також питання до в.о.мера в онлайн-спілкуванні

Ці користувачі подякували: НЕкремлебот

Більше
06 квіт. 2015 22:09 #97083 від НЕкремлебот

Dj Os пише: На минулому тижні не вишло організувати зустріч, бо були нагальні справи у в.о. міського голови.

То-то в місті за минулий тиждень настільки краще стало....

Час відкриття сторінки: 0.074 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів