Онлайн-інтерв'ю з в.о. міського голови Михайлом Полодюком

Більше
08 квіт. 2015 16:00 #97148 від xcuuno
Шановний Михайло Іванович! Не кажіть багато слів, ми тільки їх і слухаємо постійно. Покажіть нам конкретні цифри, а ми самі зробимо висновки про те як працює нова влада.
Скільки і куди коштів місцевого бюджету було витрачено? Які підприємства і в якому розмірі отримували дотації? Скільки грошей Ви заплатили тим самим вірменським горе-підрядникам (яких мали б змінити після Антонюка), що робили-робили і не доробили наш легендарний проспект Миру? Ага… І ще про вірменів… За які заслуги віддали їм послуги водовідведення на Шешукова? Наш водоканал не справлявся? І взагалі ЧОМУ ВИ ПУБЛІЧНО НЕ ЗВІТУЄТЕ про використання бюджетних коштів? На що йдуть наші податки???

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
08 квіт. 2015 16:18 #97149 від Tiger777
Планував задати запитання в чаті, але оскільки він ще не створений, то сподіваюся, що адмін переадресує моє запитання.
Це правда шо м’ясокомбінат після Пасxи планують закривати? Думаєте ми так на свята наїмося ковбаси шо вже більш не захочем? То може хоч про робочі місця подумаєте і поможете зберегти підприємство??? Бо й так нічого не робить. А ви так само як і папередники нічого не відкриваєте, все тільки закриваєте.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 квіт. 2015 16:25 #97150 від
Поясніть мені простій смертній, може я не до кінця розумію логіку людей із великих кабінетів… Платили ми за воду 8 з копійками для енергоінвесту. Забрали ви в них водоканал, бо вони погані. Окей! Погані, то погані. Нам все одно куди платити, аби дешевше було. А наша влада про нас дбає, значить будем жити краще і платити менше. Але, тут прикол жизні – вода починає коштувати спочатку 15 з копійками, а потім 17,5! Де логіка? Я кожного місяця плачу за воду і думаю: як не вигідно людям, то значить вигідно комусь другому. А хто як не ви, шановний Михайло Іванович, так боровся за передачу водоканалу в комунальну власність? Що вами керувало? Може те, що тепер можна за допомогою нашої води відмивати державні гроші... Скільки дотацій з місцевого бюджету вже виділили для водоканалу? Що зробили за ці гроші? Чи поставили лічильники обліку води на свердловинах, щоб ми хоч знали скільки тої води використали?

Більше
08 квіт. 2015 16:47 #97153 від Valtazar
Чи правда шо ваш ідеологічний вождь і наставник Одуд? Та канєшно правда якшо ви з ним разом мутили діла в народній касі і остались в нього в повінності! Але суть в чому – ми вже бачили як цей ідеолог нашіптував шо робити з містом для Малькіна. І шо стало з Малькіним? І ше важливіше! Шо стало з Шепетівкою після правлєнія Малькіна? То може краще журавель в небі, ніж Одуд в руках чи точніше в голові?

Більше
08 квіт. 2015 17:05 #97154 від Мануфактурник
Яка ваша особиста позиція щодо ситуації із воєнним бізнесом, який розгорнули у нас в Шепетівці? Кого варто карати в цій ситуації: воєнних-бізнесменів чи недбалих покупців із самооборони, які замість того, щоб викрити схеми заробітку на війні самі в них застрягли по вуха? Може варто не тільки самообороні лізти в справи міської ради, а здійснювати взаємний контроль? Ви як очільник міста плануєте втручатися в цю жахливу ситуацію?

Більше
08 квіт. 2015 17:28 #97155 від НЕкремлебот
Слухайте, звідки беруться запитання в ефірі? Ні в чаті, ні в темі я їх не бачу...

Більше
08 квіт. 2015 17:47 - 08 квіт. 2015 18:05 #97156 від PAMIDORVIP
Добрий день!Я сам рибак -спортсмен!Організовую змагання по риболовлі(останнє проводив у селі Лотівка) і хотів би ,щоб риболовний спорт розвивався і у нас!Звертаюся від усіх риболовів міста.У нас в Шепетівці така проблема..немає де ловити рибу..Рибаків дуже багато.Немає навіть з дітьми куди вийти!Наприклад на "Парошкі",що знаходиться біля заводу Комуніст,на кожному кроці стоять риболовні сеті!Куди звертатися і чи є у нас в місті такі служби?І чи можливо організувати свою спілку і контролювати цю ситуацію?Буде підтримка від наших властей?Якщо так я можу легко зібрати дуже велику кількість рибалок !Також готові доглядати за екологією ставу та можливо зариблювати!Дякую
Останнє редагування: 08 квіт. 2015 18:05 ким PAMIDORVIP.

• Anykey
  • Anykey аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
08 квіт. 2015 17:58 #97157 від Anykey

PAMIDORVIP пише: Добрий день!Я сам рибак -спортсмен!Організовую змагання по риболовлі(останнє проводив у селі Лотівка) і хотів би ,щоб риболовний спорт розвивався і у нас!Звертаюся від усіх риболовів міста.У нас в Шепетівці така проблема..немає де ловити рибу..Рибаків дуже багато.Немає навіть з дітьми куди вийти!Наприклад на "Парошкі",що знаходиться біля заводу Комуніст,на кожному кроці стоять риболовні сеті!Куди звертатися і чи є у нас в місті такі служби?І чи можливо організувати свою спілку і контролювати цю ситуацію?Буде підтримка від наших властей.Якщо так я можу легко зібрати дуже велику кількість рибалок !Також готові доглядати за екологією ставу та можливо зариблювати!Дякую

Підтримую ! На кожній рибалці бачу браконьєрів. Сітки ставлять навіть вдень, вночі вибивають електровудками. Куди дзвонити? Хто в Шепетівці це контролює ?
Ці користувачі подякували: PAMIDORVIP

Більше
08 квіт. 2015 18:09 #97158 від SPOSTERIGA4KA
мої вітання, Михайло Іванович стосовно будинку на проспекті Миру 36, то мова йшла про будівництво поблизу м-ну Люкс. Чимало людей мали отримати в цьому кооперативі квартири. То питання: чи законно проводить будівельні роботи там нині забудовник? Чи отримали компенсації пайовики?

Більше
08 квіт. 2015 18:32 #97159 від НЕкремлебот

НЕкремлебот пише: Слухайте, звідки беруться запитання в ефірі? Ні в чаті, ні в темі я їх не бачу...

Вибачаюсь, сам затупив :( :oops:

Час відкриття сторінки: 0.098 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів