УДАРівці ніяк не заспокояться
- UDAR
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 7
Спитай сам у Ступака через що він "закосив" від армії, чи зможе він пригадати скільки жінок скривдив , які підряди він мав при Антонюку, а тоді і поспілкуємось чи може ти плекаєш надію що нині він перетворився на м'якого білого та пухнастого ? Так не буває, з каки цукерочку не зліпиш.kolbasnik пише: Це Ступак пацан ??? Тільки й вміє до жінок руки простягати...Від армії він як у свій час відкосив ? ( Не пацаняча то проблема)
а до чого тут це? факти в студію або закрий пельку інтелектуал ви наш вдаряний
. ваш Окуневич й 5% не зробив того що робить Ступак та його хлопці.
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
UDAR пише:
Спитай сам у Ступака через що він "закосив" від армії, чи зможе він пригадати скільки жінок скривдив , які підряди він мав при Антонюку, а тоді і поспілкуємось чи може ти плекаєш надію що нині він перетворився на м'якого білого та пухнастого ? Так не буває, з каки цукерочку не зліпиш.kolbasnik пише: Це Ступак пацан ??? Тільки й вміє до жінок руки простягати...Від армії він як у свій час відкосив ? ( Не пацаняча то проблема)
чого я маю в нього питати? ти сам почав цей чорний піар. сказав А кажи Б .або закрий пельку. той же Алоїз написавши статейку про Окуневича та його рідню яка мешкає в Росії хоч якісь докази приводив... .
- UDAR
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 7
а коректно і законно буде винести на загал медичну проблему через яку Ступак "косив" ? Назвати імена постраждалих жінок ? Вони того хочуть ?kolbasnik пише:
UDAR пише:
чого я маю в нього питати? ти сам почав цей чорний піар. сказав А кажи Б .або закрий пельку. той же Алоїз написавши статейку про Окуневича та його рідню яка мешкає в Росії хоч якісь докази приводив... .
Алоїз твій чи правильно ЮМ написав "брєд сумаседшего" , а не статейку, якщо людина ставить "лайк" подіям на майдані то це означає що він радів розтрілу українців ? Я думаю що це збочене сприйняття реальності, по аналогії : якщо виставляється фото онкохворої дитини то поглянь скільки там лайків , що ці всі люди також бажають смерті дидяти і радіють його хворобі ? Чи можливо хочуть висвітити та донести цю проблему до інших ?
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Rob in Hood пише: Я розумію,прапорщик- це феномен епічний,та деякою мірою анекдотичний.Тому ,спеціально для тебе "розжую"- візьми слово "винен" у лапки.Так зрозуміліше ?
Та ще й кумедний.Допустив "лажу"(-"від шаленої люті?"),кнопочку "прав" ще не відмінили.
Ще раз звертаюсь до адміна.Закривай цей "срач".Останнє відео дало відповіді на багато запитань.А то ще будуть довго(понос-російською,пронос-українською),значить "проноситись" в цій темі.Так ніякого "електронного паперу" не вистачить.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Так в чому неправдива інформація то?1. 3:18 " У них притензії до першого заступника" - у нас претензії до Полодюка, претензії колишньому першому заступнику ми вже оголошували і Полодюк це знав
Значить Роман Борисович, який піднімався перед сесію в кабінет в.о. мера мені привидився?3:20 "Ми перед початком сесії зібралися із представниками іншої сторони..." - Наших представників не було
По суті поки що важко коментувати, я ще саме уточнюю ці моменти. Але виникає резонне питання, якщо вам було відомо про порушення Закону, чому ви згадали за це лише зараз? Чому коли секретеріат Антонюка блокував роботу ви також мовчали?3. 6:15 "...до кінця березня місяця... " ...реально до 13 березня
4. 6:27 " вони мали виконати це вчасно "...згідно закону він мав виконати це вчасно
5. 6:30 " я не пам'ятаю яка там кількість днів "....15 днів згідно закону про що наголошувалось і на зустрічах і на сесіях
6. 6:45 "він був відправлений на початку квітня 4 чи 5 " реально 25 квітня
7. 7:00 "звільнено секретаря секретаріату за це "... звільнено не по тій статті та не у ті терміни
8. 7:10 "повторно було десь в кінці червня на початку липня "...в останніх числах липня 22..24
9.7:46 "може в грудні"..позачергових виборів не буде ( в останній рік перед черговими не проводяться по закону ) про це йому повідомлялось
І головне питання, якщо ви самі не заперечуєте відправлення клопотань 25 квітня та в останніх числах липня 22..24, то який сенс звинувачувати в непризначенні позачергових виборів Полодюка, якщо в даному випадку Верховна Рада маючи ці клопотання на руках, сама ж їх не призначила?
Чи політична сила УДАР не представлена в парламенті? - представлена. В мене вже виникає враження, що весь цей ланцюжок дискредитації хтось дуже ретельно вибудовував.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
То звинувачуєш нас у брехні, це при тому що люди тут вільно висловлюють думки і їх ніхто не видаляє, то тепер сам штовхаєш нас до того щоб ми закрили рота усім. Ти вже визначся нарешті, продажний сайт чи ніЩе раз звертаюсь до адміна.Закривай цей "срач".Останнє відео дало відповіді на багато запитань.А то ще будуть довго(понос-російською,пронос-українською),значить "проноситись" в цій темі.Так ніякого "електронного паперу" не вистачить.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Я ще одну штуку не розумію, чому якщо ви звинувачуєте Полодюка, що він позбавив людей вибору, ви робите те саме. Люди не хочуть бачити на посаді секретаря ні Ординську, ні вашу сімейну династію ударівців.
- Dentist
- Адміністратор
Кста, 20 лютого ЮМ був на майдані тоді біля Жовтневого і не перший раз приїздив, а де були ви тоді? коли геть сцяли вийти до людей на шепетівський майдан? Скільки тоді Степанович за вами бігав, аби ви вийшли хоч щось сказали?UDAR пише: ЮМ написав "брєд сумаседшего" , а не статейку, якщо людина ставить "лайк" подіям на майдані то це означає що він радів розтрілу українців ?
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Ти неуважний - я ж написав, що фотографії не надрукувало з вордівського файла, і що автор не Алоїз теж написав.kolbasnik пише:
UDAR пише:
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
І не Ю.М. Хоча справа не в авторстві, а у змісті.UDAR пише:
а коректно і законно буде винести на загал медичну проблему через яку Ступак "косив" ? Назвати імена постраждалих жінок ? Вони того хочуть ?kolbasnik пише:
UDAR пише:
Алоїз твій чи правильно ЮМ написав "брєд сумаседшего" , а не статейку, якщо людина ставить "лайк" подіям на майдані то це означає що він радів розтрілу українців ? Я думаю що це збочене сприйняття реальності, по аналогії : якщо виставляється фото онкохворої дитини то поглянь скільки там лайків , що ці всі люди також бажають смерті дидяти і радіють його хворобі ? Чи можливо хочуть висвітити та донести цю проблему до інших ?