- Дописи: 32
- Подяка отримана: 25
ogv пише: читаю оте все словоблудство - нагадує "Кайдашеву сімю" на сучасний мотив. зацікавило, щоправда, пояснення одного із дописувачів (вище за текстом) чим не входив Полодюк - мовляв він не лише бореться із енергоінвестом, а, мабуть, посадив на грошові місця своїх людей. це коментувати не можу і не хочу. знаю, що в народі кажуть - кожен міряє своїм мірилом. але не про це мова. мене дивує і бісить одночасно, що такі поборники справедливості як О. та П. з УДАРУ та іже з ними, так нагло паплюжать ЗУ "Про місцеве самоврядування" та і регламент місцевої ради. перше. будь-який проект рішення за регламентом має пройти обговорення у профільній депутатській комісії. наскільки мені відомо, такого обговорення не було. принаймні, я намагався ознайомитися із проектом рішення, в якому би по пунктам було вказано у чому звинувачують і які звинувачення знайшли своє підтвердження,, щоб взнати у яких саме гріхах звинувачують Полодюка, на жаль не вдалося.
друге: пропозицію щодо кандидатури секретаря можуть внести депутати, якщо під поданням є 21 або більше ідписів, але ж ніяк не 16.
третє. багато чую звинувачень, що самооборона чи свобода не дали провести сесію. добре. але дайте у студію факти, які підтверджені висновками, а не сарафанним радіо, про зловживання Полодюком. і тоді, хто знає, а може та сама Самооборона перша почне вимагати секретаря на мило. а до того часу, поки таких фактів немає, або ж просто чітких звинувачень, то і не має чого кричати, що хтось винен. врешті-решт, нам потрібно вчитися вирішувати все у законний спосіб.
Я оце читаю ваші умозаключєнія і розумію шо вас не дарма "ударяними" називають.Але знову Папередник винен, що в суд не подав. Звідси і випливає - ця влада законних повноважень немає.
Дєтка ти попридержала би коней, бо пацани можуть і обідітись. Самооборона нічиє ні дєтіще.А самооборона спецдітище Полодюка, яке проти батька ні за яких обставин не попре
І при чому тут самооборона? Це розборки Лабазюка із Коліщакомmaroshka пише: Вже образилися
ngp-ua.info/2014/10/17688
Це Ступак пацан ??? Тільки й вміє до жінок руки простягати...Від армії він як у свій час відкосив ? ( Не пацаняча то проблема)muko пише:
Я оце читаю ваші умозаключєнія і розумію шо вас не дарма "ударяними" називають.Але знову Папередник винен, що в суд не подав. Звідси і випливає - ця влада законних повноважень немає.
Дєтка ти попридержала би коней, бо пацани можуть і обідітись. Самооборона нічиє ні дєтіще.А самооборона спецдітище Полодюка, яке проти батька ні за яких обставин не попре
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua