За останній місяць вже вдруге зустрічаюсь з ситуацією, коли простим людям впарюють х-рню в магазині "АЛЛО".
1-ий випадок - телефонує знайомий з Ізяслава - хочу придбати в Шепетівці смартфон, де це можна зробити? Кажу - звернись в "один з магазинів" (про АЛЛО і РІНГО мовчу). - Добре, дякую. Телефоную через два дні - "Ну що, купив?" - "Купив" - "Де?" - "В АЛЛО" - "На скільки розвели на додаткові послуги?" - "Бля, на 300 грн. Більше не було." - "Що впарили?" - "Додатокві програми". Щиро відповідаю, що співбесідник "Лох". Так як він хороший мій знайомий - він мені щиро вірить і сам це розуміє, проте на момент покупки, йому навіть казали, що не продадуть смартфон, якщо він не замовить встановлення додаткових програм на смарт - бачуть, що людина хоче придбати телефон і на цьому грають... Наразі телефон почав видавати помилку процесу щось а-ля "com.android..." - телефоном не можливо користуватись. Мало того при купівлі йому замість рідної зарядки поклали (сподіваюсь що випадково) зарядку іншого виробника (провсто одночасно було декілька покупців - напевно дівчата при тестуванні переплутали зарадки), звернувся в іншому місті до сервіс центру - сказали - приносьте повний комплоект з рідною зарядкою - наші продавчині з алло, кажуть це ваша проблема - ось така перша х-ня з цим магазином.
2-ий випадок - налаштовую інет в абонента, встановив роутер, налаштував вафлю на ноуті, бачу коробку від смарта - кажу - давайте налаштую смартфон (все одно на халяву, тим паче абонент "бідовий", все купує на останні кошти), включаю смарт і перше питання після побаченого - "ви смартфон в АЛЛО купувіали?" - "так, в АЛЛО". Бля, куча непотрібних програм, якими він взагалі не буде користуватись і ПОСТІЙНА ПОМИЛКА процесу "com.android..." (через кожні 3-4 секунди). Питаю "Скільки здерли?" - (я спочатку не повірив) "900 ГРИВЕНЬ (при вартості телефону 1800)"!!!. Бля, та цеж пістець, майдан потрібно робити під АЛЛО, а не під ВР і КМ. В цей час дерти з людей, які на цьому не розуміються, такі гроші - це за я**я потрібно підвішувати. 900 грн. за плівочку на екран, силіконовий чохольчик і кучку непотрібних абоненту програм для андроіда, який почав тормозити і видавати помилки процесів. Бляха муха, навіть людину не зареєстрували на плеймаркеті... ППЦ...
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.