инет от Интертелеком
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- praporschik
- Платиновий учасник
- praporschik
- Платиновий учасник
- Symbioz
- Платиновий учасник
Це значить що партія таких модемів розійшлась Україною - постачальників модемів пів року назад було небагато - близько 8-ми. Проте ви можете вважати так, як ви бажаєте. Тим більше при підключенні даних модемів в мережі по даній БС падає аплоад.praporschik;47250 пише: нет, тут немного другая проблема аппаратного плана: у кого-то "заводится" модем и гадит по всему эфиру. боремся -Але, это базовая станция? У Вас есть покрытие?... А ЦЕ ДОПИС(ОРИГІНАЛ ЗНАЙДЕТЕ НА 30 СТОРІНЦІ ЦЬОГО ФОРУМУ) "ОТВЕТСТВЕННОГО ЛИЦА"ІНТЕРТЕЛЕКОМУ ПРО ГАЛІМИЙ МОДЕМ.ІНТЕРТЕЛЕКОМ НАПЕВНЕ ЗРОБИВ СОБІ ОФІЦІЙНУ ВІДМАЗКУ ПРО ГАЛІМУ ЯКІСТЬ СВОЇХ ПОСЛУГ ПО УКРАЇНІ
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302
- Подяка отримана: 0
- praporschik
- Платиновий учасник
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- Symbioz
- Платиновий учасник
Не видно!!! Це можливо помітити, коли при перевірці даного модему в мене ще включений інший модем який стоїть на закачці, і при включенні вбитого модему різко падає закачка - єдиний шлях.І ХОЧУ НАГОЛОСИТИ - Я НЕ ЄДИНИЙ ПРЕДСТАВНИК ІТ В ШЕПЕТІВЦІ, Є ЩЕ 2-оє. Я ПРОСТО ЄДИНИЙ ПРЕДСТАВНИК ІТ, ЯКИЙ СПІЛКУЄТЬСЯ З ВАМИ. Я - ЄДИНИЙ ДИЛЕР по м.Шепетівка, а ще є субдилери, в т.ч. від Хмельницьких дилерів.Тобто прошивати модеми можу не тільки я, а й інші представники ІТ. Єдине що я зміг зробити, щоб перепрошивати модеми на нову ПРЛ в Шепетівці зміг тільки я (причому без всякої користі для себе - це робиться безкоштовно), щоб зміг проконтролювати модеми і виявити той "вбитий" модем. Якщо зможуть це робити інші субдилери, тоді някого контролю з моєї сторони не буде.І тому прохання - не вішайте на мене всі негаразди, які з вами трапляються. З моєї сторони, як зі сторони дилера все відбувається на основі договірних зобов'язань між мною та ІТ, навіть трохи більше. За всім іншим звертайтесь до опублікованих вами сайтів 3джі.ко.юа, мобіле-філес.ру, мобіле-філес.ком і т.п., а також до представництв ІТ (не дилерів!!!!), НКРЗ (маєте повне право), суду, прокуратори (хоча я чомусь вважаю, що Одеса має більше прав ніж ви ІМХО - і прошу не спорити і не перечити). На більше я не маю права, звиняйте - своє я втрачати не збираюсь, але по-людськи Вам чим зможу-тим допоможу. І повірте мені я відстоюю Ваші права перед ІТ. Коли сьогодні спілкувався з субдилером (Шепетівським і не моїм), він мені розповів, що виявляється!!! швидкість ІТ падає!!! І що? я повідомляв технікам в Хмельницький!?? (Це не мій субдилер...)Панове, якщо хочете відключатись - будь-ласка. Нас про це повідомляти не потрібно - перестаєте платити і все!!! Через три місяці несплати - ваш номер деактивований!!!Тим більше повторюсь - скарг не має. Скарги написали тільки декілька форумчан (дяка за скаргу для прапорщика, єдиного кого я знайшов серед скарг). Я ЗА ВАС БІЛЬШЕ ПИСАТИ НЕ ЗБИРАЮСЬ. Коли іншим абонентам кажеш напишіть заяву про малу швидкість, відповідь, "та я через три (один, два, п'ять, тощо) днів зайду і напишу, а зараз натхнення не має" - значит влаштовує!!! Я запропонував єдиний варіант виходу з такої ситуації - ви не підтримали, запропонували інший - ВІДКЛЮЧИТИСЬ!!! До речі це теж варіант - ви відключитесь, навантаження на БС зменшиться - швидкість зросте - інші підключаться. ДЛЯ МЕНЕ ЦЕ ВИХІД, ПРОТЕ ЦЕ ЗАМКНУТЕ КОЛО, ЯКЕ ВИ НЕ ХОЧЕТЕ РОЗІМКНУТИ!!! (Хоча я також розумію, що це не ваші проблеми, а проблеми ІТ...) Проте нову БС поставлять там де більше скарг від абонентів, а не від дилерів - запомніть, слухають не ДИЛЕРІВ (-продавців послуг), а СПОЖИВАЧІВ.mdmdmdmdmdmd телефонуйте до оператора з приводу зниження швидкості по IP телефонії - я такого не помічав, і не зустрічав на інших сайтах по обговоренню якості зв'язку ІТ.praporschik;47276 пише: СІМБІОЗЕ А ХІБА ПРИ ПІДКЛЮЧЕННІ КОЛИ ПРОШИВАЄТЬСЯ МОДЕМ НЕ ВИДНО ЩО ВІН ГЛЮЧНИЙ?ЧИ "ПАШОЛ ТАК ПАШОЛ"
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- revizor
- Учасник-експерт
- Дописи: 111
- Подяка отримана: 7
:ag:
- Symbioz
- Платиновий учасник
РЕВИЗОР у меня есть хорошая работа с хорошей з/п, а ИТ я занимаюсь как хобби, и еще раз тебе повторю - Я ДЕЛАЮ ВСЕ КАК УКАЗАНО В ДОГОВОРЕ МЕЖДУ МНОЙ И ИТ, И ИМЕННО ЗА ЭТО Я ПОЛУЧАЮ ДЕНЬГИ!!! А НЕ ЗА ТО, ЧТО ПЫТАЮСЬ ПРОБИТЬСЯ К ВАШЕМУ СОЗНАНИЮ (в некоторых случаях к УМУ)!!!revizor;47286 пише: Симбиоз где твои ответы, денежку ты получаешь? Тогда работай. представь свою работу в банке. Сидел бы ты на свалке или гал предприятиях