Вівторок, 04 серпня 2015
  269 Replies
  60 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Вже два тижні як Верховна Рада проголосувала за проведення виборів 25 жовтня цього року. Здається лишається зовсім мало часу, але багато партій та кандидатів в Шепетівці досі в тіні. Більше за все, що чекають коли всі повернуться з відпусток, щоб дарма не спалювати рекламні бюджети.
Тим не менше, ніщо нам не заважає збирати в цій темі інформацію про вибори. Самі перші у нас стартувала партія "Сила громад" про яку ми вже говорили тут http://shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/82056-syla-hromad-abo-politychnyi-proekt-enerhoinvesta.html
На днях містом почали вішати вже такі бігборди
20150802_122115.jpg
Так що після Красилова, Нетішина та Староконстянитова, Герега почне оброблювати й наше місто.
Що ще я забув?
П'ятниця, 09 жовтня 2015, 21:35
·
0
Votes
Undo
Антонюк ще за тиждень до виборів в Царському селі виставлявся за посаду мера, а ти тут розповідаєш за вибір народу .... ;)

Виставлявся? За посаду? Дай вгадаю, то тобі дуже добрі знайомі сказали. А Антонюк та і говорив, що виставляється за посаду.
П'ятниця, 09 жовтня 2015, 22:28
·
0
Votes
Undo
ну на рахунок призначення мерів - це у Шепетівці було завжди. Про Царське Село не знаю, а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів. :) Ще б дещо розповів про особливості підрахунку, але мене тут уже попереджали, щоб багато не писав. :)
П'ятниця, 09 жовтня 2015, 22:32
·
0
Votes
Undo

А найбільше тої бидлоти у блоці парАшенка (сольударність) - до 40 %.

Я шось не поняв - а чого ви до батька нації маєте претензії? Нормальний собі Порошенко, нормальний собі блок. Нічим не відрізняється від інших.
П'ятниця, 09 жовтня 2015, 22:53
·
0
Votes
Undo

Виставлявся? За посаду? Дай вгадаю, то тобі дуже добрі знайомі сказали. А Антонюк та і говорив, що виставляється за посаду.

Ну... Взагалі-то так. Антонюк. Дійсно виставлявся. "Добрі знайомі" в данному випадку (ті що казали мені) - це хазяєва самого "Царського села". Ну а ти можеш далі відкривати нам секрети))))
Ще б дещо розповів про особливості підрахунку, але мене тут уже попереджали, щоб багато не писав.

Ой, та які там секрети, про це на форумі вже говорили))) Ремонт одного поверху міськради по документам тоді обійшовся дорожче чим ремонт НВК№1 за цілий рік по зборам з батьків))))
П'ятниця, 09 жовтня 2015, 23:29
·
0
Votes
Undo
а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів.

А от це вже відверта брехня, вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток.
Ремонт він робив вже після призначення, це ще на форумі дуже жваво обговорювали, бо він вкинув бабла немало.
П'ятниця, 09 жовтня 2015, 23:34
·
0
Votes
Undo
а ремонт у мерському кабінеті Антонюк точно робив ще до всяких виборів.

А от це вже відверта брехня, вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток.
Ремонт він робив вже після призначення, це ще на форумі дуже жваво обговорювали, бо він вкинув бабла немало.

Можливо тут я неправий, бо пам'ятаю тільки приблизні цифри, без дат.
П'ятниця, 09 жовтня 2015, 23:43
·
0
Votes
Undo
Ну... Взагалі-то так. Антонюк. Дійсно виставлявся. "Добрі знайомі" в данному випадку (ті що казали мені) - це хазяєва самого "Царського села". Ну а ти можеш далі відкривати нам секрети))))

Ну так він же міг і по іншому поводу виставлятись ні? От уж не думав, що буду захищати Антонюка :lol: Але народ ну не можна бути як ті баба базарні.
П'ятниця, 09 жовтня 2015, 23:51
·
0
Votes
Undo
Міг би, звичайно. В нього тоді якраз 93 дні від дня народження минуло, може це... А мо', день вчителя відмічав... Це вже тобі видніше, бо свідки, вони ж дурні і політично непідковані)))
Субота, 10 жовтня 2015, 00:42
·
0
Votes
Undo
вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток

йой, всьо пропало. :dry:
У вас при "гідності" назначена невідомо ким людина 2 роки сидить у мерському кріслі, а ти рвеш на собі вишиванку, що при "диктатурі" ніхто нікого не назначав. Ну це прям якась іронія долі. :)

Ой, та які там секрети, про це на форумі вже говорили)))

Це я в смислі підрахунку голосів :) А він у нас - електронний, і з бумажними протоколами далеко не завжди збігається. А ті в свою чергу не обовязково співпадають з кількістю голосів у бюлетнях. Перевіряють ці відповідності лише коли є сумніви у точності і правдивості підрахунків. І то лиш за рішенням суду, наскільки памятаю. А щоб такі "сумніви" зявились, і преса почала верещати про "фальсифікації" потрібна команда з "області". Тут є товариші які це знають краще за мене і могли б (під анонімом звичайно - інакше це самогубство) більш детально описати як це було у випадку того ж Антонюка.
Субота, 10 жовтня 2015, 09:46
·
0
Votes
Undo
вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток

йой, всьо пропало. :dry:
У вас при "гідності" назначена невідомо ким людина 2 роки сидить у мерському кріслі, а ти рвеш на собі вишиванку, що при "диктатурі" ніхто нікого не назначав. Ну це прям якась іронія долі. :)

Мішаня, от якщо не знаєш процедури вибору во мера, не треба знову закидати фігню якусь. Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?
Субота, 10 жовтня 2015, 18:20
·
0
Votes
Undo
Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?

Ти абсолютно правий, я готовий це визнати - у виборах шепетівських мерів і розпилі областних вливань я ні в зуб ногою :) І як у нас виходять оці всі правові піруети - хай юристи розбираються, та й вони тільки за голову беруться.
Без всяких виборів і на тобі - на 2 роки де-юре в.о., де-факто - мер. Хоча обіцяли дострокові вибори ледь не з першого дня каденції Полодюка. Потім якось усі про це забули, як і багато про що інше - підозріливо вчасно трапилась війна.
На швиденько відійшовших у небуття вічах його, кажись, теж не обирали? Та якби й обирали - такого методу імплементації повноважень у нас в Конституції нема і близько.
Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись. :lol:
Субота, 10 жовтня 2015, 18:36
·
0
Votes
Undo
Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись. :lol:
\
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.
Субота, 10 жовтня 2015, 19:04
·
0
Votes
Undo
\
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.

Аааа... ну я ж кажу вчасно трапилась війна. Скільки таких шепетівок по Україні? Переділ сфер впливу відбувся, уже і "мінські домовленості" раптом чарівним чином почали діяти. То ними усі зад підтирали, а тут на тобі - ну прям в один день. По нас стріляють - ну нічо, це "поодинокі випадки", гепнули по посту з РПГ - теж не страшно, це вони випадково. Хоча раніше це було "терористи і далі продовжують порушувати мінські домовленості" і "давайте летальне озброєння".
От тепер можна і на вибори добро давати. Свої люди уже поставлені де треба.
І те що Рада не давала добра 3 роки - лише зайвив раз, як на мене, підтверджує усе про що ми тут говоримо - от нема законно обраної влади 3 роки (!) - і нічо :lol: Все на свому місці. Що якби натякає - вибирай ти її, не вибирай - а вони, знай, своєї. Ну хай назначать ще раз того ж Полодюка (як я уже писав - особисто мені він дуже подобається) - чи кого їм там треба. Жили ж без мера 3 роки, проживемо і 4.
Субота, 10 жовтня 2015, 19:20
·
0
Votes
Undo
Полодюка вони точно не призначили б, він же не з БПП. Треба щоб всі були або від Порошенка або від Яценюка :-)
Субота, 10 жовтня 2015, 22:06
·
0
Votes
Undo
\
байка вже застаріла, не зробив Полодюк вчасно подання до ВР, перше звернення пішло лише після шуму на сесії. І взагалі скільки ти ще можеш людям " лапшу вішати"?
Субота, 10 жовтня 2015, 22:36
·
0
Votes
Undo
якось так
синюта(1).jpg
Attachments (1)
Субота, 10 жовтня 2015, 22:44
·
0
Votes
Undo
Полодюк вчасно подання до ВР, перше звернення пішло лише після шуму на сесії. І взагалі скільки ти ще можеш людям " лапшу вішати

Наша пісня гарна й нова...У вас перше подання - все одно що невизнана Абхазія :lol: Ви його ніяк не хочете визнавати. Ви все за друге торочите і доводите, що воно перше.
Вам не здається, що хай було би їх хоч двадцять, то вибори якби мали призначити, то їх призначили, але Верховна Рада в свої політичні ігри грає, їм не до нас.
А взагалі, якщо це весь компромат, що ви нарили за ці роки, то грош вам ціна. Форум до цих пір рже з компромату на Островську, то ви ще далі тут смішите сіх "компроматом" на Полодюка. :lol:
Неділя, 11 жовтня 2015, 12:54
·
0
Votes
Undo
Понеділок, 12 жовтня 2015, 18:38
·
0
Votes
Undo
якось так
[attachment]синюта(1).jpg[/attachment]

Та вони ще й руденькі обидва. Народна мудрість каже: Не вір рудому та безбородому...
Понеділок, 12 жовтня 2015, 20:30
·
0
Votes
Undo
А взагалі, якщо це весь компромат, що ви нарили за ці роки, то грош вам ціна. Форум до цих пір рже з компромату на Островську, то ви ще далі тут смішите сіх "компроматом" на Полодюка. :lol:

Сходив би до психіатра через постійний ржач і манію величі.Мо поможе.

А про "недостойний компромат"(судячи з твоїх слів) скажу так:люди свідомо пішли на брехню та обман.То чи достойні вони,і чи мають право,керувати містом і приймати важливі рішення?Ганьбиш ти колишніх регіонишів,політичних конкурентів фріменів,інших ,а в свому таборі також є люди,в кого "рильце в пушку".(Але тож свої,недоторканні.)То по совісті скажи:можна чи ні?
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів