Вівторок, 04 серпня 2015
  269 Replies
  58 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Вже два тижні як Верховна Рада проголосувала за проведення виборів 25 жовтня цього року. Здається лишається зовсім мало часу, але багато партій та кандидатів в Шепетівці досі в тіні. Більше за все, що чекають коли всі повернуться з відпусток, щоб дарма не спалювати рекламні бюджети.
Тим не менше, ніщо нам не заважає збирати в цій темі інформацію про вибори. Самі перші у нас стартувала партія "Сила громад" про яку ми вже говорили тут http://shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/82056-syla-hromad-abo-politychnyi-proekt-enerhoinvesta.html
На днях містом почали вішати вже такі бігборди
20150802_122115.jpg
Так що після Красилова, Нетішина та Староконстянитова, Герега почне оброблювати й наше місто.
Що ще я забув?
Субота, 24 жовтня 2015, 09:17
·
0
Votes
Undo
Задача наших авторів доносити правду, а не писати тексти, які будуть подобатись максимальній кількості людей. Сподіваюсь ви зрозуміли різницю. :)
Якби ми хотіли всім подобатись, то публікували би фото котиків. ;)

Задача ваших авторів вихваляти во Свобода і чорнити політичних конкурентів.Це цілком прогнозовано і очікувано.Пора вже вам переіменовувати сайт. :lol:

Гарна спроба під різними ніками задурити голову людям ;)

Улюблений смайлик :) псує всю конспірацію.
Субота, 24 жовтня 2015, 10:12
·
0
Votes
Undo
Задача наших авторів доносити правду
А що являється критерієм правди ? Заяви нікому не відомого Поліщука, які публікуються ще більш невідомим Адміністратором?
Субота, 24 жовтня 2015, 10:16
·
0
Votes
Undo
Задача наших авторів доносити правду, а не писати тексти, які будуть подобатись максимальній кількості людей. Сподіваюсь ви зрозуміли різницю. :)
Якби ми хотіли всім подобатись, то публікували би фото котиків. ;)

Задача авторів (і конкретно цього, на скріні) - висловити потрібну їм (або замовникам) думку, а не донести правду.

І все-таки, хто ж тут автор - Адміністратор зі стрічки активності, Поліщук з підпису над матеріалом чи шануючий Полодюка любитель підморгуючих смайликів?
Субота, 24 жовтня 2015, 16:13
·
0
Votes
Undo
Задовбала ця аграрна партія зі своїми смсками!!!!! Кожен день приходить по 5 штук. Звідки у них мій номер? Хто ше получав такі?
Субота, 24 жовтня 2015, 17:56
·
0
Votes
Undo
Задовбала ця аграрна партія зі своїми смсками!!!!! Кожен день приходить по 5 штук. Звідки у них мій номер? Хто ше получав такі?

Потерпи. до завтра ще недовго залишилось
Субота, 24 жовтня 2015, 18:38
·
0
Votes
Undo
Люди я вас тільки прошу не голосуйте за товстосумів. Жодного голосу аграрній партії, солідарності чи конкретним справам!!!!! Ці злоідї ніяк не нажруться!!!! Розікрали вже всю Шепетівку!!!!!
Субота, 24 жовтня 2015, 21:38
·
0
Votes
Undo
Люди я вас тільки прошу не голосуйте за товстосумів. Жодного голосу аграрній партії, солідарності чи конкретним справам!!!!! Ці злоідї ніяк не нажруться!!!! Розікрали вже всю Шепетівку!!!!!

Врахуйте той факт, що усі без виключення політичні партіії які представлені на виборах в Шепетівці належать та відстоюють інтереси товстосумів, відрізняються вони лише "бойовою розфарбовкою".
Прикро констатувати той факт, що в місті відсутня дійсно незалежна та незаангажована інформаційна площадка, колись на ці лаври претендував даний сайт, але цьогорічна джинса звела нанівець усі попередні вислуги.
Неділя, 25 жовтня 2015, 00:04
·
0
Votes
Undo
Адмін важає себе котиком коли підлизує Полодюку!!!!!!
Неділя, 25 жовтня 2015, 00:20
·
0
Votes
Undo
Та ніхто там нікому не підлизує. Полодюк, як і, власне, "Свобода" уже списаний, у плані цих виборів, матеріал, тут уже й нема що обговорювати. От і чудять. Погано що через певні причини адміністрація сайту мусить займати пцю сторону. Або не має сміливості відмовити, або просто "зтупили".
Неділя, 25 жовтня 2015, 00:39
·
0
Votes
Undo
Полодюк, як і, власне, "Свобода" уже списаний, у плані цих виборів, матеріал, тут уже й нема що обговорювати.

Да ти що? Навіть цікаво з чого ти зробив такий висновок?
Неділя, 25 жовтня 2015, 00:40
·
0
Votes
Undo
Прикро констатувати той факт, що в місті відсутня дійсно незалежна та незаангажована інформаційна площадка, колись на ці лаври претендував даний сайт, але цьогорічна джинса звела нанівець усі попередні вислуги.

Хоч одну покажіть. Не набридло теорії заговору будувати?
Неділя, 25 жовтня 2015, 10:25
·
0
Votes
Undo

Я собі знаю, а ти собі думай. І взагалі - я попрошу мої дописи не коментувати :P
Неділя, 25 жовтня 2015, 10:29
·
0
Votes
Undo

Я собі знаю, а ти собі думай. І взагалі - я попрошу мої дописи не коментувати :P

Ну вже завтра буде видно як ти собі знаєш:-) Не довго чекати.
Неділя, 25 жовтня 2015, 20:28
·
0
Votes
Undo
Мішаня, нещодавно ти нічого не знав про політику, а сьогоні вже фахівець високого класу)) Вартова башта почала писати вже політичні статті?
Неділя, 25 жовтня 2015, 22:37
·
0
Votes
Undo
Мішаня, нещодавно ти нічого не знав про політику, а сьогоні вже фахівець високого класу)) Вартова башта почала писати вже політичні статті?

Дурне діло не хитре. ;) Ну, насправді, про політику я і до цих пір нічого не знаю :) Спостерігаю за цим всім цирком, як за тараканьїми бєгами :lol: І збоку дуже добре видно, що якійсь таргани уже ось-ось лапки протягнуть, а якісь і інших ше проковтнуть і не вдавляться.

А от тобі доречі Вартова Башта про політику :lol:
Неділя, 25 жовтня 2015, 22:46
·
0
Votes
Undo
А от тобі доречі Вартова Башта про політику :lol:

Міша спамити вже почав))) Що, журнальчик по іншому вже не розповсюджується?
Неділя, 25 жовтня 2015, 22:56
·
0
Votes
Undo
Якраз навпаки - замовлення доводиться постійно збільшувати :)
Неділя, 25 жовтня 2015, 23:33
·
0
Votes
Undo
Яка важлива і цікава література, а що вони пишуть, переписують біблію по 100500 разів?
Неділя, 25 жовтня 2015, 23:53
·
0
Votes
Undo
Якраз навпаки - замовлення доводиться постійно збільшувати :)

Це тому що макулатури в школах більше вимагають. Мені вже потрібно 25 кг. здавати, а взяти більше немає де.
Неділя, 25 жовтня 2015, 23:57
·
0
Votes
Undo
Яка важлива і цікава література, а що вони пишуть, переписують біблію по 100500 разів?

Для чого ж її переписувати? :) А от пояснити, висвітлити ті чи інші теми - справа дійсно корисна. Людям життя змінює, причому, у більшості випадків, на краще. От прочитай що Біблія про уряди і політику говорить - і вже набагто легше стане, не будеш так перейматись виборами. Чи тим більш їхніми результатами ;)
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів