Задача наших авторів доносити правду, а не писати тексти, які будуть подобатись максимальній кількості людей. Сподіваюсь ви зрозуміли різницю.![]()
Якби ми хотіли всім подобатись, то публікували би фото котиків.
Задача наших авторів доносити правду, а не писати тексти, які будуть подобатись максимальній кількості людей. Сподіваюсь ви зрозуміли різницю.![]()
Якби ми хотіли всім подобатись, то публікували би фото котиків.
Люди я вас тільки прошу не голосуйте за товстосумів. Жодного голосу аграрній партії, солідарності чи конкретним справам!!!!! Ці злоідї ніяк не нажруться!!!! Розікрали вже всю Шепетівку!!!!!
Полодюк, як і, власне, "Свобода" уже списаний, у плані цих виборів, матеріал, тут уже й нема що обговорювати.
Прикро констатувати той факт, що в місті відсутня дійсно незалежна та незаангажована інформаційна площадка, колись на ці лаври претендував даний сайт, але цьогорічна джинса звела нанівець усі попередні вислуги.
Да ти що? Навіть цікаво з чого ти зробив такий висновок?
Я собі знаю, а ти собі думай. І взагалі - я попрошу мої дописи не коментувати :P
Мішаня, нещодавно ти нічого не знав про політику, а сьогоні вже фахівець високого класу)) Вартова башта почала писати вже політичні статті?
А от тобі доречі Вартова Башта про політику :lol:
Яка важлива і цікава література, а що вони пишуть, переписують біблію по 100500 разів?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua