Вівторок, 04 серпня 2015
  269 Replies
  60 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Вже два тижні як Верховна Рада проголосувала за проведення виборів 25 жовтня цього року. Здається лишається зовсім мало часу, але багато партій та кандидатів в Шепетівці досі в тіні. Більше за все, що чекають коли всі повернуться з відпусток, щоб дарма не спалювати рекламні бюджети.
Тим не менше, ніщо нам не заважає збирати в цій темі інформацію про вибори. Самі перші у нас стартувала партія "Сила громад" про яку ми вже говорили тут http://shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/82056-syla-hromad-abo-politychnyi-proekt-enerhoinvesta.html
На днях містом почали вішати вже такі бігборди
20150802_122115.jpg
Так що після Красилова, Нетішина та Староконстянитова, Герега почне оброблювати й наше місто.
Що ще я забув?
Неділя, 23 серпня 2015, 21:09
·
0
Votes
Undo
ога, два чоботи пара
Понеділок, 24 серпня 2015, 12:00
·
0
Votes
Undo
ну і щосуботні кіносеанси в парку культури від Самопомочі Шепетівки. Козака при вході в парк - теж вони розмалювали.
http://ac103.rontar.com/27283.gif
Понеділок, 24 серпня 2015, 13:08
·
0
Votes
Undo
і не забувайте, що транслювання фільмів йде на російській мові, не забувайте що саме привід захищати російськомовне населення, один зі знайдених приводів воювати на сході. Не забувайтесь, що Сидоренко Ірина, яка зараз очолює самопоміч на тих виборах балотувалась від "за Україну" Кириленка. Ми не забуваємо цього.
Був один випадок з нею, ще на тих виборах мера, її слова повторю дослівно: "Нужно жопу рвать за пол года до выборов".
Понеділок, 24 серпня 2015, 13:35
·
0
Votes
Undo
Дякую за пораду. :woohoo: B) B) B) B) B) B) B) B)
Понеділок, 24 серпня 2015, 13:44
·
0
Votes
Undo
мене також фільм російською здивував. Здається, про українську мову і державу, а фільм в маси - рос.мовою, і зовсім не той, про який писали в себе на сторінці. Щодо кандидатів їхніх - то шепетівських не знаю, якщо вони не варті йти в раду, то повідомте це на сайті організації.
Понеділок, 24 серпня 2015, 13:55
·
0
Votes
Undo
Вони вже затвердили списки, гадаєш щось зміниться, якщо я напишу це на їй сайті? головне щоб вона електорат свій зберегла і усе, це все що потрібно партії. А за Ляшка не така сама ситуація?
Понеділок, 24 серпня 2015, 14:13
·
0
Votes
Undo
списки представили для огляду-обговорення. МОЖЛИВО, врахують твою думку/побажання.
Вівторок, 25 серпня 2015, 22:05
·
0
Votes
Undo
Знайшов все-таки її. А тепер глянемо чи всі залишились на місцях, чи немає перебіжчиків
IMG_7649.JPG
Attachments (1)
Середа, 26 серпня 2015, 01:19
·
0
Votes
Undo
Знаю всіх з нижнього ряду, з верхнього... ну, бачив всіх, знаю двох)))

А шкода, до речі, що до влади добралася саме верхня пара...
Середа, 26 серпня 2015, 08:52
·
0
Votes
Undo
Розкажи про нижній ряд, від Синюти до Юзвенка
Середа, 26 серпня 2015, 10:38
·
0
Votes
Undo
Поки не стартонула вибоча компанія 2015, згадаймо 2010: http://shepetivka.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=47. Я так розумію, багато оновлених старих облич побачимо.
Середа, 26 серпня 2015, 11:49
·
0
Votes
Undo
Розкажи про нижній ряд, від Синюти до Юзвенка

А що є хтось незнаючий цих людей?)))
З реальних людей що могли щось зробити для міста там тільки Шайнога. Я кажу про стан 2010 року. Це зараз Юзвенко герой, доброволець і т.д. (це я абсолютно без ніякого сарказму), але тоді він був кандидатом на рівні Слісарчука - підприємець, представник і таке інше.
Синюту, Слісарчука та Ореста знав особисто (і не міг сказати ні про одного жодного поганого слова... от тільки передвиборча діяльніть Слісарчука була трошки наївною), серйозно розглядати Сташук як кандидата було навіть трохи незручно, Штен це був наш маленький місцевий Янукович))))
Середа, 26 серпня 2015, 11:55
·
0
Votes
Undo
З реальних людей що могли щось зробити для міста там тільки Шайнога.

От мені реально цікаво, що мають ти маєш на увазі під цією фразою? Можна конкретніше?
Середа, 26 серпня 2015, 12:03
·
0
Votes
Undo
З реальних людей що могли щось зробити для міста там тільки Шайнога.

От мені реально цікаво, що мають ти маєш на увазі під цією фразою? Можна конкретніше?

Що ти маєш на увазі про "конкретніше"? Що я скажу "він би зробив те-то та те-то"? Такої конкретики я дати не можу.
Під цією фразою я мав на увазі що з усього нижнього ряду він був єдиний, чия робота заради міста була помітна та мала якісь позитивні наслідки. Всі інші працювали та працюють скоріше на самого себе.
Середа, 26 серпня 2015, 12:13
·
0
Votes
Undo
Всі інші працювали та працюють скоріше на самого себе.

А він коли собі будинок будував і голосував на руку Антонюку, це взагалі нічого. Нічого що прогнувся тоді під регіоналами, а йшов від Батьківщини. Швидко люди міняють погляди, а то й зовсім їх не мають. Те що він дядько хороший і в благоустрої працює то добре, але в нього добре рильце в пушку.
з.і. а де це усі боти? де дзюби, підорпригори?
Середа, 26 серпня 2015, 12:39
·
0
Votes
Undo
Ну, я відношусь до таких людей, які цінують в мері більше те що він "дядько хороший та працює в благоустрої добре" чим належність до якоїсь партії та політичні погляди.
Середа, 26 серпня 2015, 12:55
·
0
Votes
Undo
Отже на сьогодні, цінують людей, за те, що коли їх легенько притиснули, то він здався. Коли треба було будинок добудовувати. він так само здався заради будинку і голосував як того вимагали інші структури. І найголовніше, він працює, отримує за це зарплатню і за це я його поважаю, бо він працює. Я правильно зрозумів?
Середа, 26 серпня 2015, 13:17
·
0
Votes
Undo
Що ти маєш на увазі про "конкретніше"? Що я скажу "він би зробив те-то та те-то"? Такої конкретики я дати не можу.

Якщо ти не можеш конкретно вказати то звідки тоді такі гучні фрази? Я зараз не чіпляю політичну діяльність, я питаю за інше.
Середа, 26 серпня 2015, 13:22
·
0
Votes
Undo
Отже на сьогодні, цінують людей, за те, що коли їх легенько притиснули, то він здався.

Ти ж вже так не колектівізуй)))
Я тільки свою особисту точку зору виклав, а не те що всі цінують.
Середа, 26 серпня 2015, 13:28
·
0
Votes
Undo

Якщо ти не можеш конкретно вказати то звідки тоді такі гучні фрази? Я зараз не чіпляю політичну діяльність, я питаю за інше.

Взагалі-то я написав трошки більше чим ти процитував, теж не чіпляючи політику, з цим і Дантист чудово впорався. І пояснив що саме я мав на увазі. Якщо це тобі не сподобалось - тут вже не мої проблеми))))
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів