Вівторок, 04 серпня 2015
  269 Replies
  60 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Вже два тижні як Верховна Рада проголосувала за проведення виборів 25 жовтня цього року. Здається лишається зовсім мало часу, але багато партій та кандидатів в Шепетівці досі в тіні. Більше за все, що чекають коли всі повернуться з відпусток, щоб дарма не спалювати рекламні бюджети.
Тим не менше, ніщо нам не заважає збирати в цій темі інформацію про вибори. Самі перші у нас стартувала партія "Сила громад" про яку ми вже говорили тут http://shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/82056-syla-hromad-abo-politychnyi-proekt-enerhoinvesta.html
На днях містом почали вішати вже такі бігборди
20150802_122115.jpg
Так що після Красилова, Нетішина та Староконстянитова, Герега почне оброблювати й наше місто.
Що ще я забув?
Четвер, 17 вересня 2015, 15:02
·
0
Votes
Undo
Надибала інфу про одну з кандидатів, яка красується на білбордах нашого міста.))
Може, комусь буде цікаво.
Четвер, 17 вересня 2015, 17:33
·
0
Votes
Undo
биография написана на російській, але сайт на українській, принципово читати не буду
це ж її чоловік очолював нашу податкову певний час?
Четвер, 17 вересня 2015, 18:28
·
0
Votes
Undo
биография написана на російській, але сайт на українській, принципово читати не буду

Ти свідомо обмежуєш себе в повноті інформації, тому твої аргументи виглядають якось дуже по-дитячому. А по темі - то не біографія, а якийсь художньо-пропагадистський твір. Біографія пишеться в діловому стилі, з простим перерахуванням дат і фактів.
Четвер, 17 вересня 2015, 18:40
·
0
Votes
Undo
Все одно шо біографію Лєніна прочитав :-)
Неділя, 20 вересня 2015, 12:56
·
0
Votes
Undo
В суботу, 19 вересня, ввечері, невідомі благодійники засипали гречкою пенсіонерів "Шанхаю". Працювали біля магазину "Ожина"
Неділя, 20 вересня 2015, 13:37
·
0
Votes
Undo
Невідомі? Невже крім Сили громад ще хтось засіває?
Неділя, 20 вересня 2015, 13:56
·
0
Votes
Undo
Знову засівають, тепер по вулиці Староконстянтинівське шосе 28. Вивантажили коробки і машина від'їхала, в усіх беруть паспортні дані. Люди щасливі йдуть додому з повним пакетом несвідомості
Неділя, 20 вересня 2015, 14:44
·
0
Votes
Undo
[video width=320 height=240 type=youtube]kkPx3w8qP_E[/video]
Ну це я так поняв якась інше партія. Але зверніть увагу на людей - вони готові мєнтів порвати за гречку. Що ще раз підтверджує - влада (ну чи ті хто владою хоче бути) у нас точно така, який і народ.
Ви осуджуєте людей, що вони
щасливі йдуть додому з повним пакетом несвідомості
- ну то повивозьте їх десь, і завезіть других. Я вам навіть більше скажу - вони і проголосують зовсім не так, як тут більшості діванної армії хотілося б. Знову (як і завжди) переможуть не ті що треба. То що з цими людьми зробити? А може їм так добре? Іншого вони не хочуть?
У ніщій країні дорікати людям, що вони продають таку ефемерну річ як "голос" за кусок хліба (бо у нас куди важливіше не як голосують, а як рахують) - це трохи наглувато, ні?
Неділя, 20 вересня 2015, 15:12
·
0
Votes
Undo
Михайло, а у вас в секті так само роздають одяг привезений з інших країні, ніби гум. допомога? це через це ти захищаєш гречкосіїв?
Неділя, 20 вересня 2015, 16:51
·
0
Votes
Undo
Приходь, побачиш сам :) І де я тут кого захищаю? Тицьни пальцем.
Неділя, 20 вересня 2015, 16:57
·
0
Votes
Undo
Приходь, побачиш сам :)

Ги, і тут не втримався від запрошення до "релігійних" лав. План - є план.
Міша, а твої "колеги" беруть гречку, коли їм приносять її ось такі "кандидати"?

Взагалі, в принципі, важко усвідомити думку людини, якій заборонено голосувати)
Неділя, 20 вересня 2015, 17:22
·
0
Votes
Undo
План - є план
Ну да. А то ж 15 років як Свідок, а все в погрібі сижу, каніфоль нюхаю :) А вже ж мав квартір штук з 10 забрати до цих пір... От виконаю - і зразу на Мальдіви.
а твої "колеги" беруть гречку

Якщо маєш на увазі співвіруючих - звичайно ні, ми не продаємось, навідміну від... тут уже самі додумуйте що хочте. ;)

А от якщо ти не зміг зрозуміти (вірніше "усвідомити" - я Конфуцій чи що, що мене "усвідомлювати" треба?) мною написаного - вибач, не моя проблема ;) Я ж навіть відео для ясності картини додав.
заборонено голосувати

Ну тут взагалі - нема слів. :lol:
Неділя, 20 вересня 2015, 17:28
·
0
Votes
Undo

заборонено голосувати

Ну тут взагалі - нема слів. :lol:

Ти підеш на вибори??? І віддасиш свій голос???
Неділя, 20 вересня 2015, 17:30
·
0
Votes
Undo
План - є план
Ну да. А то ж 15 років як Свідок, а все в погрібі сижу, каніфоль нюхаю :) А вже ж мав квартір штук з 10 забрати до цих пір... От виконаю - і зразу на Мальдіви.

Щось не зрозумів про каніфоль та квартири з мальдивами. Напевно каніфоль забориста, або дійсно Конфуций)
Неділя, 20 вересня 2015, 17:41
·
0
Votes
Undo
Щось не зрозумів

З тобою важко :) Все - ніяких метафор і гіпербол. Бо бачу шо біда :lol:

Ти підеш на вибори

Це моя особиста справа. Як і те за кого я там буду чи не буду голосувати.

Маленька порада - не пиши по 2 пости за раз. Не гарно.

Модератору: Саня, ти сам бачиш - флейм починав не я. Люди питають я відповідаю. Я писав по темі.
Середа, 23 вересня 2015, 15:51
·
0
Votes
Undo
О Синюта вже від Порошенка балотуватись буде.От "політична хвойда".Минулі вибори від Удару йшов.Попередні вже й не згадаю.Таки точно мерське крісло медом намазане.Це який вже раз він хоче поцарювати,4-тий?
Колишні ударівці - всі хвойди, і перш за все Кличко, який продався за шоколадку Рошен. А про наший бичків - годі й говорити...
П'ятниця, 02 жовтня 2015, 06:11
·
0
Votes
Undo
Трофімчук взагалі собі гонить, раніше розпинався на сесії що Партія Регіонів наше всьо, після 20 лютого 2014 року був лише на одній сесії коли Можейко хотіла, щоб її продовжили контракт. Півтора року не ходив на сесію а тут знову хоче в депутати. Невже наші люди такі барани?
П'ятниця, 02 жовтня 2015, 10:15
·
0
Votes
Undo
LOL :cheer:
П'ятниця, 02 жовтня 2015, 18:40
·
0
Votes
Undo
Всі персоналії, які були в кадрі, палець об палець не вдарять без вигоди. Хіба що за конкретні гроші.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів