Понеділок, 09 жовтня 2017
  399 Replies
  145 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Всі пам'ятають яка жесть творилась торік у Смілі - місту, де орудують ті самі аферисти з Енергоінвесту, що і у нас. http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/3236-u-smili-vchetverte-za-nynishnii-opaliuvalnyi-sezon-vidkliuchaiut-teplo.html.
Так от то були квіточки, цього сезону вони реально будуть в холодних хатах.
https://www.youtube.com/watch?v=rMTT46MnrJc
Нафтогаз більше не дає газ, бо борги на сотню мільйонів, котельні опломбовано, труби подачі газу обрізані. Енергоінвест щебече казочки про політичні розборки, намагається повішати борги на місто, а людям залупити величезний тариф, те саме що і у нас.
Шепетівські вівці бігають за халявними окулярами їх партії Сили Громад, а наші журналісти не гребують смердючими грошима, щоб ото все піарити. Роблять вигляд ніби у них всіх індивідуальне опалення в хатах.
Четвер, 14 грудня 2017, 18:31
·
0
Votes
Undo
Ні ну я знаю таких мудрих ,що вдень вимикають котел , бо типу нікого нема вдома , щоб не крутив. Але в загальному те саме виходить, щоб з нуля прогріти мешкання. Але якщо з верху, з низу і з обох боків рубає на повну централізоване, то можна взагалі котла не вмикати , й буде тих самих 18,19 градусів, звісно якщо вікна й двері нормальні.

Знов лунає байка про те, що централізоване гріє автономщиків. Як ви можете гріти, якщо моїх 19-22 більше, ніж ваших 18 по санітарній нормі. В мене у сусідів зі всіх сторін автономка, то я може гріюсь від ваших розізольованих труб?
Четвер, 14 грудня 2017, 18:32
·
0
Votes
Undo
ОО почекайте , це тільки початок))))
Хай но посидите трохи тут , ще й не такі образи будуть)))))
Четвер, 14 грудня 2017, 18:34
·
0
Votes
Undo
Ні ну я знаю таких мудрих ,що вдень вимикають котел , бо типу нікого нема вдома , щоб не крутив. Але в загальному те саме виходить, щоб з нуля прогріти мешкання. Але якщо з верху, з низу і з обох боків рубає на повну централізоване, то можна взагалі котла не вмикати , й буде тих самих 18,19 градусів, звісно якщо вікна й двері нормальні.

Знов лунає байка про те, що централізоване гріє автономщиків. Як ви можете гріти, якщо моїх 19-22 більше, ніж ваших 18 по санітарній нормі. В мене у сусідів зі всіх сторін автономка, то я може гріюсь від ваших розізольованих труб?

З чого ви взяли , що в мене централізоване???
Четвер, 14 грудня 2017, 19:28
·
0
Votes
Undo
Я просто не знаю, як там "рубає на повну централізоване" у ваших сусідів, у мене коли воно "рубало", то 18 було не завжди і не скрізь в кімнатах. І діло не в котельні, вона гріла, але що толку, якщо десь знизу чи зверху засраний стояк і циркуляції майже нема. В результаті цей стояк, що по подачі ще так сяк, а те що обратка, то 36,6. Не гаряче, не холодне. В результаті у хаті дубак.
Якщо вимкнути котел як ви кажете, на день, якщо хата остине на тих 1-2 градуси, вам тих 2 градуси котел буде піднімати весь вечір без передиху. Маю також хороші вікна і двері, але все одно хата остиває і ніхто там мене не гріє.
Четвер, 14 грудня 2017, 19:31
·
0
Votes
Undo
Маю також хороші вікна і двері, але все одно хата остиває і ніхто там мене не гріє.

Будинок із бетонних панелей чи що, що так сильно вихолоджується?
Четвер, 14 грудня 2017, 19:42
·
0
Votes
Undo
Силікат, чому сильно, якщо при цій погоді вимкнути зранку при 22, то ввечері 19 буде, може 20, не вважаю, що це сильно вихолоджується, просто я не вірю , що ви взагалі не палите і у вас 18-19.
Четвер, 14 грудня 2017, 20:19
·
0
Votes
Undo
Силікат, чому сильно, якщо при цій погоді вимкнути зранку при 22, то ввечері 19 буде, може 20, не вважаю, що це сильно вихолоджується, просто я не вірю , що ви взагалі не палите і у вас 18-19.

Шкода, не можу зараз вас запросити в гості..
Четвер, 14 грудня 2017, 20:36
·
0
Votes
Undo
В мене термоголови і температуру я можу виставити в кожній кімнаті по бажанню! Але оплата велика за газ!
Четвер, 14 грудня 2017, 22:06
·
0
Votes
Undo
в мене терморегулятор, що слідкує за температурою повітря стоїть в самій найбільшій кімнаті, крани на батареях не кручу. Раніше без нього більше газу випалювалося ніж зараз з ним. Але все одно не 150 .
Вівторок, 19 грудня 2017, 11:20
·
0
Votes
Undo
Апеляційний суд призначив Карпенку – 5 млн. застави.
http://infomist.ck.ua/cherkaskyj-sud-pryznachyv-karpenku-5-mln-grn-zastavy/

Суть захисту: він не є засновником інвестів, тобто якщо шукати винних, то тільки посадових осіб кожного інвеста окремо, які ставили підписи. А якщо не дуже шукати, то відкриття паралельних рахунків – це фінансування нового обладнання інвестів (певно лізинги чи кредити). Невеличка прикрість (гачок): в результаті обшуку будинку знайдена незареєстрована вогнепальна зброя і набої.
http://smila-ua.com/index.php/uk/society/5036-society-2017-12-19-1

Отже, продовжують тягнути час, намагаючись правдами-неправдами хоч щось витягнути з людей.
(особливо прикольна цьогорічна фішка: 600 грн. на тех. умови інвеста вже зараз, а дозвіл міської влади десь колись пізніше, можливо, хоча за всіма правилами повинно було б бути навпаки)…
Вівторок, 19 грудня 2017, 23:54
·
0
Votes
Undo
Шепетівська прокуратура вже щось оприлюднила з вилучених рахунків чи теж кота за хвоста тяне????? Яка в кого інформація є по цьому поводу?
Четвер, 21 грудня 2017, 16:20
·
0
Votes
Undo
шепетівська прокуратура нічого не робить, займається обласна
http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/4136-andriyu-karpenko-obrali-zapobizhnij-zakhid-u-viglyadi-zastavi-a-jogo-spilniki-perekhovuyutsya.html
Понеділок, 22 січня 2018, 00:00
·
0
Votes
Undo
Хмельницький міськрайонний суд надав дозвіл на проведення ревізії (з 15.01.18 по 02.02.18) фінансово-господарської діяльності, а також щодо використання коштів субвенції ТОВ «Шепетівка «Енергоінвест».

Шиють дуже багато: нецільове використання коштів, заподіяння матеріальних збитків в особливо великих розмірах, навіть вчинення службового підроблення.

Залишається чекати результатів ревізії і слідкувати за подальшим ходом Справи № 686/67/18
http://reyestr.court.gov.ua
Понеділок, 22 січня 2018, 20:18
·
0
Votes
Undo
шепетівська прокуратура нічого не робить, займається обласна
http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/4136-andriyu-karpenko-obrali-zapobizhnij-zakhid-u-viglyadi-zastavi-a-jogo-spilniki-perekhovuyutsya.html

))))))Класна відповідь)))))
Це типу як - хай там керівник працює , а я попалю)))))
Понеділок, 22 січня 2018, 21:41
·
0
Votes
Undo
Не зрозумів, можна розшифрувати?
Понеділок, 22 січня 2018, 22:49
·
0
Votes
Undo
Не зрозумів, можна розшифрувати?

От і реформи. Хоча з однієї сторони добре. Але чому тоді міська може лише направити тільки звернення громадян чи їх заяви до обласної чи генеральної і все, далі їхні обов язки закінчуються чи ,що?
Понеділок, 22 січня 2018, 23:04
·
0
Votes
Undo
Якщо чесно навіть не знаю, що зараз в їх обов'язки входить і чим вони взагалі зараз займаються.
Понеділок, 22 січня 2018, 23:06
·
0
Votes
Undo
Може реструктуризація?
Якщо обмежили опції, в чому сенс існування?
Вівторок, 23 січня 2018, 00:23
·
0
Votes
Undo
Без поняття, не вивчав це питання. Давайте завершимо тут цей оффтоп, створюйте окрему тему.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів