Понеділок, 09 жовтня 2017
  399 Replies
  143 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Всі пам'ятають яка жесть творилась торік у Смілі - місту, де орудують ті самі аферисти з Енергоінвесту, що і у нас. http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/3236-u-smili-vchetverte-za-nynishnii-opaliuvalnyi-sezon-vidkliuchaiut-teplo.html.
Так от то були квіточки, цього сезону вони реально будуть в холодних хатах.
https://www.youtube.com/watch?v=rMTT46MnrJc
Нафтогаз більше не дає газ, бо борги на сотню мільйонів, котельні опломбовано, труби подачі газу обрізані. Енергоінвест щебече казочки про політичні розборки, намагається повішати борги на місто, а людям залупити величезний тариф, те саме що і у нас.
Шепетівські вівці бігають за халявними окулярами їх партії Сили Громад, а наші журналісти не гребують смердючими грошима, щоб ото все піарити. Роблять вигляд ніби у них всіх індивідуальне опалення в хатах.
Вівторок, 12 грудня 2017, 17:02
·
0
Votes
Undo
І ще таке може значно впливати - яку температуру бажають підтримувати. Для мене, наприклад, комфортною є +19, якщо більше - я вже себе почуваю дискомфортно. Ще, можна у різник кімнатах встановлювати різну температуру: в дитячій - вищу, а в нежитловій - нижчу. І ще, навіть таке просте, якщо батареї закривати гардинами, то доступ теплого повітря в приміщення - зменшиться, а витрати на його опалення - зростуть. Тому у мене, наприклад, батареї нічим не загороджені і тепле повітря має вільний доступ до приміщення.
Вівторок, 12 грудня 2017, 17:09
·
0
Votes
Undo
Та не котел перед кожним опалювальним сезоном мию від накипу! Квартира звичайна без високих потолків, Котел двохконтурний не старий батареї нові ! Тему за газ я вже створював що якась г-но з пульсуючим полум'ям! Бадяга газконтори! 150 Грн це нереально!

Такі чутки розпускають ті, хто бажає колотнечі в Україні, а невігласи підтримують її. Як ви собі уявляєте бадяжиння газу? Де, в газконторі, в трубу із високим тиском нагнітають ще щось? Що??? Якщо повітря - то відразу станеться вибух. Скажу вам просте: "Газ споживаєте не лише ви, але й багато підприємств, власниками яких являються доволі поважні люди. Наприклад - хімзавод по переробці газу. То, що вони дадуть себе обманути? Чи їм газ постачають по окремій трубі??? Не ведіться на примітивні байки.
Вівторок, 12 грудня 2017, 17:12
·
0
Votes
Undo
Пульсуюче полум'я говорить про те що, чи ГРП не працює чи ще щось???? Я за газ плачу кошти тому і послуги надавать повинні якісні!
Вівторок, 12 грудня 2017, 19:12
·
0
Votes
Undo
Ось і прийшло 12 грудня... Почали газовики відключати котельні. На даний час труби вже холодні Що ж далі?

Це думки незалежного експерта про Шепетівку, опалення, перекриття руху, дії влади і державних органів в ситуації з Енергоінвестом і поради шепетівчанам.

Шепетівці потрібні кардинальні зміни https://youtu.be/SV5V8uAhuBs

Влада Шепетівки слабка https://youtu.be/SV5V8uAhuBs

І про конфлікт інтересів, прокуратуру, мерію, політичні партії, узурпацію влади - До уваги шепетівчан https://youtu.be/GilHLeeJ1Ho
Передбачаю шквал критики обурених провладних ботів, але вцілому цей чолов"яга прав!
Вівторок, 12 грудня 2017, 20:13
·
0
Votes
Undo
А хто цього хлопа експертом то назвав?:) Стільки брєда і з таким розумним виглядом обличчя може тільки Пустовойт намолоти :-) Починаючи від тер громад, закінчуючи фактичним власником Енергоінвесту :-)
Але ж я провладний бот, так що забивайте собі далі голову сміттям. У Смілі вже чотири в.о. голови змінили, допомогло?:lol:
Вівторок, 12 грудня 2017, 21:31
·
0
Votes
Undo
Ось і прийшло 12 грудня... Почали газовики відключати котельні. На даний час труби вже холодні Що ж далі?

Це думки незалежного експерта про Шепетівку, опалення, перекриття руху, дії влади і державних органів в ситуації з Енергоінвестом і поради шепетівчанам.

Шепетівці потрібні кардинальні зміни https://youtu.be/SV5V8uAhuBs

Влада Шепетівки слабка https://youtu.be/SV5V8uAhuBs

І про конфлікт інтересів, прокуратуру, мерію, політичні партії, узурпацію влади - До уваги шепетівчан https://youtu.be/GilHLeeJ1Ho
Передбачаю шквал критики обурених провладних ботів, але вцілому цей чолов"яга прав!

Хєрня повна.
Вівторок, 12 грудня 2017, 22:58
·
0
Votes
Undo
Та не котел перед кожним опалювальним сезоном мию від накипу! Квартира звичайна без високих потолків, Котел двохконтурний не старий батареї нові ! Тему за газ я вже створював що якась г-но з пульсуючим полум'ям! Бадяга газконтори! 150 Грн це нереально!

Такі чутки розпускають ті, хто бажає колотнечі в Україні, а невігласи підтримують її. Як ви собі уявляєте бадяжиння газу? Де, в газконторі, в трубу із високим тиском нагнітають ще щось? Що??? Якщо повітря - то відразу станеться вибух. Скажу вам просте: "Газ споживаєте не лише ви, але й багато підприємств, власниками яких являються доволі поважні люди. Наприклад - хімзавод по переробці газу. То, що вони дадуть себе обманути? Чи їм газ постачають по окремій трубі??? Не ведіться на примітивні байки.

Просто є таке поняття, як калорійність газу. І кажуть, що в Європі вона вища. Подумай чому, газ жеж з однієї труби.
Середа, 13 грудня 2017, 08:06
·
0
Votes
Undo
Доброго ранку! Маленька ремарка не в тему. Шановний Dj Os, Ви вже стали модератором і потіснили пана Островського з цієї посади? Чи це є два в одному?
Середа, 13 грудня 2017, 14:54
·
0
Votes
Undo

Просто є таке поняття, як калорійність газу. І кажуть, що в Європі вона вища. Подумай чому, газ жеж з однієї труби.

Говорити - не мішки носити...Хто каже, нехай запросить із Європи експертів і доведе, що це справді так. Але чомусь не запрошує....
До вашого відома, у цивілізованому світі газовими плитами вже давно ніхто не користується, це позавчорашній день у розвитку людства - електрична енергія у даному питанні попереду...
Середа, 13 грудня 2017, 20:12
·
0
Votes
Undo
Ну ти загнув, 150 грн автономка, це треба з Шаріком в буді хіба що жити.

Загни скільки виходить у тебе.

Така погода, як зараз- біля 100 кубів, самий холодний місяць- 200- 240, 60 квадратів, в приміщенні 22 градуси-комфорт, 19-економ, погодозалежна автоматика. Поділись секретом про 150 грн, буду вдячний.
Середа, 13 грудня 2017, 20:19
·
0
Votes
Undo
В мене 160 кубів в цьому місяці.
Хотів би теж про 150 взнати.)
Середа, 13 грудня 2017, 22:18
·
0
Votes
Undo
Ну ти загнув, 150 грн автономка, це треба з Шаріком в буді хіба що жити.

Загни скільки виходить у тебе.

Така погода, як зараз- біля 100 кубів, самий холодний місяць- 200- 240, 60 квадратів, в приміщенні 22 градуси-комфорт, 19-економ, погодозалежна автоматика. Поділись секретом про 150 грн, буду вдячний.

Вище написав - будинок утеплений, вікна якісні, двері, який метраж квартири, у під"їзді вітер свище, який котел, батареї гардинами закриті??? У моїх родичів за листопад на опалення (хрущовка біля 55 м2) пішло біля 30 м3 газу.
У мене взагалі опалення не включається - достатньо того тепла, що дає життєва діяльність - телевізор, кухня, комп і тепло тіла. Повторюсь, температура повітря в приміщенні вище +19 град. С для мене є вже некомфортною.
Четвер, 14 грудня 2017, 12:41
·
0
Votes
Undo
Котел один контур???
Четвер, 14 грудня 2017, 13:44
·
0
Votes
Undo
Звичайно дво.
Четвер, 14 грудня 2017, 15:01
·
0
Votes
Undo
І 150 в місяць???Може по субсидії.
Четвер, 14 грудня 2017, 15:07
·
0
Votes
Undo
В мене квартира в середині будинку якшо опалення не вмикати навіть зимою в хаті 17 градусів! Всеодно багато газу палим!
Четвер, 14 грудня 2017, 15:09
·
0
Votes
Undo
нє, 150 це якесь непорозуміння.)
Четвер, 14 грудня 2017, 17:39
·
0
Votes
Undo
Djura, давайте вже теж без фантастики. У вас вдома тепло через те, що у ваших сусідів тепло.
Четвер, 14 грудня 2017, 17:53
·
0
Votes
Undo
Ні ну я знаю таких мудрих ,що вдень вимикають котел , бо типу нікого нема вдома , щоб не крутив. Але в загальному те саме виходить, щоб з нуля прогріти мешкання. Але якщо з верху, з низу і з обох боків рубає на повну централізоване, то можна взагалі котла не вмикати , й буде тих самих 18,19 градусів, звісно якщо вікна й двері нормальні.
Четвер, 14 грудня 2017, 18:20
·
0
Votes
Undo
Djura, давайте вже теж без фантастики. У вас вдома тепло через те, що у ваших сусідів тепло.

Я ж вас не ображаю, а ви чомусь вважаєте, що мене можете? У мене нормально тому, що стоять нормальні вікна-двері, у під"їзді вітер не свище, на кухні куховариться регулярно бо сім"я не маленька і я не любитель безперервної парної. При таких температурах як зараз опалення не вмикаю, при -4 - вже в дитячих вмикаю. Сусіди точно такі ж або й ще більш морозостійкі.
І, якщо опалення вмикаю, ледь-ледь, то батареї повністю відкриті. А у вас?
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів