Понеділок, 09 жовтня 2017
  399 Replies
  142 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Всі пам'ятають яка жесть творилась торік у Смілі - місту, де орудують ті самі аферисти з Енергоінвесту, що і у нас. http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/3236-u-smili-vchetverte-za-nynishnii-opaliuvalnyi-sezon-vidkliuchaiut-teplo.html.
Так от то були квіточки, цього сезону вони реально будуть в холодних хатах.
https://www.youtube.com/watch?v=rMTT46MnrJc
Нафтогаз більше не дає газ, бо борги на сотню мільйонів, котельні опломбовано, труби подачі газу обрізані. Енергоінвест щебече казочки про політичні розборки, намагається повішати борги на місто, а людям залупити величезний тариф, те саме що і у нас.
Шепетівські вівці бігають за халявними окулярами їх партії Сили Громад, а наші журналісти не гребують смердючими грошима, щоб ото все піарити. Роблять вигляд ніби у них всіх індивідуальне опалення в хатах.
Субота, 09 грудня 2017, 21:30
·
0
Votes
Undo
Я шось не дуже всю цю тему розумію, зараз дають дозволи на відключення від центрального опалення? Чи це в рамках закону про те що мінімум половина вже повині бути відключенні?
Субота, 09 грудня 2017, 21:36
·
0
Votes
Undo
Скажу просто, до травня все одно не відключишся, за будь яких умов.
Субота, 09 грудня 2017, 21:47
·
0
Votes
Undo
Ну це ясна річ, далі то як мені бути?)
Субота, 09 грудня 2017, 21:50
·
0
Votes
Undo
Почекай до травня для початку, у нас навыть новий Закон ще не підписаний
Субота, 09 грудня 2017, 21:54
·
0
Votes
Undo
По закону я не прходжу, у нас 11(інд) проти 25(центр.)
Треба якісь інші варіанти планувати)
Субота, 09 грудня 2017, 22:14
·
0
Votes
Undo
Наскільки я розумію, рахується половина не тих хто має вже індвідуальне, рахується по заявах тих хто хоче+ті що мають.
Субота, 09 грудня 2017, 22:17
·
0
Votes
Undo
Нема різниці, всеодно зараз не встановите індивідуальне.
Субота, 09 грудня 2017, 22:54
·
0
Votes
Undo
Наскільки я розумію, рахується половина не тих хто має вже індвідуальне, рахується по заявах тих хто хоче+ті що мають.

Розділ 6, пункт 4:

4. Встановити, що в багатоквартирних будинках, у яких на дату набрання чинності цим Законом не менш як половина квартир та нежитлових приміщень відокремлена (відключена) від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води, власники квартир та нежитлових приміщень, приєднаних до таких мереж, мають право за власним рішенням у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, відокремити (відключити) від них свою квартиру чи нежитлове приміщення та влаштувати систему індивідуального теплопостачання (опалення та/або гарячого водопостачання) у такій квартирі чи нежитловому приміщенні.

Скоріше за все ні
Неділя, 10 грудня 2017, 09:51
·
0
Votes
Undo
Нема різниці, всеодно зараз не встановите індивідуальне.

При збереженні нормальних умов, можливо і так. Але зараз в Шепетівці можливе встановлення ненормальних умов, а саме - припинення централізованого теплопостачання. В таких умовах не буде іншого варіанту, як встановити індивідуалку, або мерзнути. В даному випадку, важливу роль зіграє позиція міської влади. Якщо вони будуть зацікавлені в переході населення на автономне опалення, то можуть прийняти рішення - і вперед. Добре, що цього року зима не надто холодна.
До речі, у Дніпропетровській області після минулорічного переходу трьох міст на автономку цього року будуть переводити ще три - Новомосковськ, Павлоград та Кам'янське. Кому цікаво більше, читати тут: https://dnipro.depo.ua/ukr/dnipro/u-peredmisti-dnipra-sotni-abonentiv-vidmovilisya-vid-centralizovanogo-opalennya-20171203686782
Неділя, 10 грудня 2017, 16:06
·
0
Votes
Undo
Хочеш сказати,якщо міськрада прийме гуртово дозволи на індивідуалку, то всі почнуть вже зараз встановлювати???
Сумніваюся. За які ши-ши? Люди ледве з комуналкою розгрібаються.
Неділя, 10 грудня 2017, 20:14
·
0
Votes
Undo
Хочеш сказати,якщо міськрада прийме гуртово дозволи на індивідуалку, то всі почнуть вже зараз встановлювати???
Сумніваюся. За які ши-ши? Люди ледве з комуналкою розгрібаються.

Шепетівка чимось особливим відрізняється від Жмеринки, Новомосковська, Нікополя, Марганця, Козятина, Коростишова і сотень інших населених пунктів України які вже перейшли на автономку і згадують ЦО як страшний сон???
Неділя, 10 грудня 2017, 20:50
·
0
Votes
Undo
Якби в ЛЮДЕЙ були б гроші або діяла б программа за якою ті міста , тобою перелічені ,переходили на автономне , то вже давно населення потихеньку переходило.
Неділя, 10 грудня 2017, 21:54
·
0
Votes
Undo
Якби в ЛЮДЕЙ були б гроші або діяла б программа за якою ті міста , тобою перелічені ,переходили на автономне , то вже давно населення потихеньку переходило.

Я тебе запитав: у жителів Козятина інші доходи ніж у жителів Шепетівки?????
Так, програма від міської влади повинна бути, де влада про це раніше думала, то зробили це раніше. Ніякої допомоги від держави ті міста не отримували. Просто, гроші на такі цілі вкладені містом швидко відбиваються - просте запровадження автономки відразу дає скорочення споживання газу на 50% + абсолютна економія по е/е (бо не потрібно переганяти теплоносій цілодобово на значні віддалі) + абсолютна економія по утриманню трубопроводів + економія на ремонт обладнання котельні + ліквідується непотрібний обслуговуючий персонал компанії теплоенерго + обладнання котельні можна продати і частково вернути гроші + у деяких містах котельні вже переобладнують, наприклад, під басейн і т.і...

Індивідуалка - це не обов"язково газова система, може бути електрична, а вона, для втсановлення, значно дешевша. Наприклад, один електрообігрівач коштує біля 1200 грн.

Крім того, витрати на автономну систему опалення швидко окуповуються за рахунок значно меншої вартості ціни послуг. Наприклад, газова автономка 3-х кімнатної квартири в місяць обійдеться біля 150 грн., а за ЦО - слід було б платити 1500 грн.
Понеділок, 11 грудня 2017, 09:30
·
0
Votes
Undo
Вибач , я не телепат,не здогадався, що ти мав на увазі.
До електроотоплення в нашому місті придатні лише один, два гуртожитка, де дроти пристосовані до великих навантажень.
Я тобі про ,що й пишу , що відповідних умов , як в тих містах,що ти писав в нашому місті немає зараз. А поки місто почне робити це все, то вже й весна почнеться. Плюс фінанси.
Більшості людям пох. чи вони будуть мерзнути чи ні , при вимкненні опалення з 40 тисячного міста на протест вийде як завжди 200-300 людей і фсьо. Більша частина буде наярювати в коментах в групах про те, які всі погані і що треба їх всіх порозганяти, тільки от хто прийде замість тих, сказати не можуть.
Понеділок, 11 грудня 2017, 15:39
·
0
Votes
Undo
Вибач , я не телепат,не здогадався, що ти мав на увазі.
До електроотоплення в нашому місті придатні лише один, два гуртожитка, де дроти пристосовані до великих навантажень.
Я тобі про ,що й пишу , що відповідних умов , як в тих містах,що ти писав в нашому місті немає зараз. А поки місто почне робити це все, то вже й весна почнеться. Плюс фінанси.
Більшості людям пох. чи вони будуть мерзнути чи ні , при вимкненні опалення з 40 тисячного міста на протест вийде як завжди 200-300 людей і фсьо. Більша частина буде наярювати в коментах в групах про те, які всі погані і що треба їх всіх порозганяти, тільки от хто прийде замість тих, сказати не можуть.

Так от я тобі про те ж і пишу, що населення наших містечок подібне, тим більше, коли мова йде про Хмельницьку-Вінницьку-Житомирську області...Так, електропроводка не пристосована для цього, але у тих містах, що я вказав, вона теж не була пристосована, але містом було виділено кошти і для тих, хто бажав використовувати електроопалення - було у квартири проведено нові кабеля.
Та, я ж не стверджую, що так обов"зково зроблять, я пишу - що це можливо. Але, щось робити будуть - чи зараз, чи влітку...бо, та комунальна система, що використовується зараз в Україні є дуууууже затратною. Тому, без сумніву вона буде мінятись. От як і можна обговорити тут...))
Понеділок, 11 грудня 2017, 22:09
·
0
Votes
Undo
Ну ти загнув, 150 грн автономка, це треба з Шаріком в буді хіба що жити.
Вівторок, 12 грудня 2017, 15:25
·
0
Votes
Undo
Ну ти загнув, 150 грн автономка, це треба з Шаріком в буді хіба що жити.

Загни скільки виходить у тебе.
Вівторок, 12 грудня 2017, 16:50
·
0
Votes
Undo
Може там 150 кубів спалить треба я палю 100 кубів в місять в квартирі 22 градуси!
Вівторок, 12 грудня 2017, 16:53
·
0
Votes
Undo
Взагалі то на споживання газу може впливати дуже багато чинників: будинок, чи квартира у багатоквартирному, скільки метрів площі, та навіть об"єм, бо буває житло із високими стелями, із якого матеріалу побудовано будинок, чи утеплено будинок, чи встановлено енергозберігаючі вікна-двері, врешті решт який котел використовується, навіть така банальна річ - чи не забитий нагрівальний котел.
Вівторок, 12 грудня 2017, 17:02
·
0
Votes
Undo
Та не котел перед кожним опалювальним сезоном мию від накипу! Квартира звичайна без високих потолків, Котел двохконтурний не старий батареї нові ! Тему за газ я вже створював що якась г-но з пульсуючим полум'ям! Бадяга газконтори! 150 Грн це нереально!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів