10.10.2014 м. Шепетівка № 169 -2014 р.
Про скликання LХ сесії (позачергової)
міської ради VІ скликання
На підставі подання депутатів Шепетівської міської ради, відповідно до п.1 ст. 30 Регламенту міської ради VІ скликання та керуючись п. п. 4, 5, 9 ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Скликати LХ (позачергової) сесію міської ради VІ скликання 13 жовтня 2014 року о 10.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради.
2. Запропонувати депутатам міської ради розглянути питання:
2.1.Про відкликання з посади секретаря Шепетівської міської ради Полодюка М.І..
2.2. Обрати секретарем міської ради Ординську Валентину Миколаївну.
3.На сесію запросити депутатів Хмельницької обласної ради, заступників міського голови, членів виконавчого комітету, начальників управлінь та відділів міськвиконкому, керівників підприємств, організацій, установ міста.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Полодюка М.І.
В.о. міського голови,секретар міської ради М. Полодюк
Не пам'ятаю, бо тоді місті не був і не такий вже я і "прі дєлах". Ці претензії десь викладати будете?Не можна просто викласти претензію по-пунктах , набагато більше часу займе обгрунтування ( для прикладу претензія щодо позбавлення права вибору мера шепетівчанами, яка тут вже мусолиться тривалий час ). Можливо представники дадуть інтерв'ю із коментарями на ТВ або буде надруковано в листівці чи газеті.
Удар, дасиш мені відповідь на моє питання, вже десь тиждень клянчу у вас з марошею на паруПретензій не мало, набагато більше ніж до його попередника Липканя А ( так же вийшло що Полодюк всівся на 2 крісла і відповідно претензій як до двох ) До речі, можливо пам'ятаєш, як знімали Липканя і що йому пред'явили ? І хто пред'являв?
Ач як занервували :-) Вже дуже скоро люди остаточно переконаються хто тут брехло :-) А вас лицемірів виставляти у істинному світлі не втомлюсь ніколи ні я, ні інші журналісти. Не хочете працювати на благо громади, то не думайте, що ніхто нічого не дізнається про ваші підкилимні ігри.Пустодзвін та й годі
Можете себе й надалі обманювати проплаченими статтями та нагнаними ботами, але далеко не всі люди піддаються на ваші цинічні провокації :-)
Тут ударівці вже інфу поширюють про самооборону з інших міст, про яких я також писав. :-) Зачекайте, згодом Поліщук розповість звідки мала силова підтримка для ударівців прихжати, ви просто будете в шоці :-)Може вже досить брехати ? Ти ж лицемір перекручуєш кожне слово, не втомився ? Називай вже речі своїми іменами : на каку говори - кака, а на бубу - буба, так же набагато простіше та й люди можливо тебе слухати почнуть. УДАР поки виставив фото лише 4 осіб, яких ніяк не віднесеш до самооборони: можна вже рахувати колишнього нардепа Сабія, його помічника Смаля ( колишнього очільника самооборони Хмельницького якого звід ти виперли давненько ), та двох зальотних зі Славути Форсюка та Костирко, що очолюють у місті Славута та Славутському районі місцеві організації Свободи.. Брехло воно й у Африці - брехло, так - правильно і справедливо.
Ми ай пі адреси за межі редакції нікому не передаєм, хоч повір звернень було чимало, і від міліції, і від СБУ.
тут на незручні питання не відповідають
звідки в тебе інфа про тітушок?
.І ще одне питання:чи не родичі ви з Островською Галиною Андріївною?
Не хочу аналізувати статтю, зверну лиш увагу на інший нюанс. Цитата: "Проаналізувавши ай пі адреси ми зробили висновок, що за анонімами ховаються самі ударівці, а також піар-відділ ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". Ви лише уявіть: адміністрація сайту (лише вона бачить ай пі дописувачів) здає ці самі айпішніки якомусь "Поліщук М.А і компані" , і вони роблять якісь "висновки". Про який "незалежний" сайт може йти мова? Та це навіть не 33 рік, в мене нема слів...
З данного матеріалу роблю висновок:самооборона положила з прибором на домовленності.Якщо так і надалі буде то в чому різниця між теперішньою владою та минулою?Тільки назви.Ос я тобі задавав питання звідки в тебе інфа про тітушок?Статтю писав ти.Отже або це твої домисли,тоді це відверта брехня з твого боку,або тобі хтось надав завідомо неправдиву інформацію щоб скомпроментувати УДАРівців.Тоді ім"я в студію.Героїв треба знати.І ще одне питання:чи не родичі ви з Островською Галиною Андріївною?
То що Олександре Островський,відповідати будеш на ці питання?Чи будеш як Павлик Морозов:мовчати як юнний партизан,або тупо морозитись.Звідки в тебе інформація про тітушок?Депутат Микола Дячук надав чітку достовірну інформацію:відбувся круглий стіл,була домовленість двох сторін провести сесію без ексцесів.УДАРівці свою частину угоди виконали в повній мірі,що підтверджено двома відеозаписами наданими тобоюж тут,на форумі.Самооборона ж навпаки порушила цю угоду.Або це їхня самодіяльність,або це вказівка зверху.Підозрюю,фріменів.Тоді відразу видно хто кому заважає насправді.Давай Ос,дерзай.Якщо вже впрягся то не задкуй.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua