0
Votes
Undo
  Subscribe
Як вам такий поворот? :)
DSC00039.jpg
10.10.2014 м. Шепетівка № 169 -2014 р.
Про скликання LХ сесії (позачергової)
міської ради VІ скликання
На підставі подання депутатів Шепетівської міської ради, відповідно до п.1 ст. 30 Регламенту міської ради VІ скликання та керуючись п. п. 4, 5, 9 ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Скликати LХ (позачергової) сесію міської ради VІ скликання 13 жовтня 2014 року о 10.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради.
2. Запропонувати депутатам міської ради розглянути питання:
2.1.Про відкликання з посади секретаря Шепетівської міської ради Полодюка М.І..
2.2. Обрати секретарем міської ради Ординську Валентину Миколаївну.
3.На сесію запросити депутатів Хмельницької обласної ради, заступників міського голови, членів виконавчого комітету, начальників управлінь та відділів міськвиконкому, керівників підприємств, організацій, установ міста.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Полодюка М.І.
В.о. міського голови,секретар міської ради М. Полодюк
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 17:34
·
0
Votes
Undo
Ач як занервували :-) Вже дуже скоро люди остаточно переконаються хто тут брехло :-) А вас лицемірів виставляти у істинному світлі не втомлюсь ніколи ні я, ні інші журналісти. Не хочете працювати на благо громади, то не думайте, що ніхто нічого не дізнається про ваші підкилимні ігри.
Можете себе й надалі обманювати проплаченими статтями та нагнаними ботами, але далеко не всі люди піддаються на ваші цинічні провокації :-)
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 17:39
·
0
Votes
Undo
Удар, дасиш мені відповідь на моє питання, вже десь тиждень клянчу у вас з марошею на пару
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 17:44
·
0
Votes
Undo
Ач як занервували :-) Вже дуже скоро люди остаточно переконаються хто тут брехло :-) А вас лицемірів виставляти у істинному світлі не втомлюсь ніколи ні я, ні інші журналісти. Не хочете працювати на благо громади, то не думайте, що ніхто нічого не дізнається про ваші підкилимні ігри.
Можете себе й надалі обманювати проплаченими статтями та нагнаними ботами, але далеко не всі люди піддаються на ваші цинічні провокації :-)
Пустодзвін та й годі :)
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 17:58
·
0
Votes
Undo
Удар, дасиш мені відповідь на моє питання, вже десь тиждень клянчу у вас з марошею на пару
Претензій не мало, набагато більше ніж до його попередника Липканя А ( так же вийшло що Полодюк всівся на 2 крісла і відповідно претензій як до двох ) До речі, можливо пам'ятаєш, як знімали Липканя і що йому пред'явили ? І хто пред'являв? :)
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 18:05
·
0
Votes
Undo
Не пам'ятаю, бо тоді місті не був і не такий вже я і "прі дєлах". Ці претензії десь викладати будете?
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 18:31
·
0
Votes
Undo
Не пам'ятаю, бо тоді місті не був і не такий вже я і "прі дєлах". Ці претензії десь викладати будете?
Не можна просто викласти претензію по-пунктах , набагато більше часу займе обгрунтування ( для прикладу претензія щодо позбавлення права вибору мера шепетівчанами, яка тут вже мусолиться тривалий час ). Можливо представники дадуть інтерв'ю із коментарями на ТВ або буде надруковано в листівці чи газеті.
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 18:52
·
0
Votes
Undo
Не можна просто викласти претензію по-пунктах , набагато більше часу займе обгрунтування ( для прикладу претензія щодо позбавлення права вибору мера шепетівчанами, яка тут вже мусолиться тривалий час ). Можливо представники дадуть інтерв'ю із коментарями на ТВ або буде надруковано в листівці чи газеті.

Ви хоча б по пунктах напишіть, а тоді вже ми вже при потребі будемо просити обгрунтування. А то ви як ті папуги про позбавлення вибору шепетівчан толкмачите...ваша партія представлена у ВР, треба їм було толкмачити, а не тут популізмом займатись.
Якщо вам так важко викласти претензії текстом тут, ми готові для вас організувати відео-інтерв'ю, але без підготовлених питань як у випадку 33 каналу. Інтерв'ю зробим як і сесії міських рад без монтажу.
До речі було би цікаво дізнатись одну річ, хто оплачував цю джинсу? Якщо ви такі демократичні та відкриті, то вам не буде важко це написати, чи не так?
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 23:13
·
0
Votes
Undo
і знову ж ОДНА лише проблема, не дали виборів... оце і все??? хоча на скільки я зрозумів, подання на вибори було, але. як на вашу точку зору, пізно, так?
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 23:27
·
0
Votes
Undo
воно народилося і відразу померло в стінах бєлого" дому
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 23:35
·
0
Votes
Undo
воно народилося і відразу померло в стінах бєлого" дому

ну хто тут брехло? :lol:
Субота, 18 жовтня 2014, 11:20
·
0
Votes
Undo
Может наоборот, свобода как кость в горле удара, как только хорошие люди приходят к власти, так какое то Г ... мешает всегда
Субота, 18 жовтня 2014, 19:47
·
0
Votes
Undo
Хороші люди це саме хто? хто при гандонюку голосував за його ініціативи, чогось коли саме батьківщина та свобода голосвала аби зняти гандонюка (антонюка) удар не підтримував ці ініціативи. так хто там "хороші" люди, може ще за ординську скажеш позитивно якось?
Субота, 18 жовтня 2014, 20:13
·
0
Votes
Undo
Дент, ти видно перепрацювався :-) Читай уважніше "свобода как кость в горле удара" :-)
Субота, 18 жовтня 2014, 21:57
·
0
Votes
Undo
Хороші люди це саме хто? хто при гандонюку голосував за його ініціативи, чогось коли саме батьківщина та свобода голосвала аби зняти гандонюка (антонюка) удар не підтримував ці ініціативи. так хто там "хороші" люди, може ще за ординську скажеш позитивно якось?
Ти також підключився до наглої брехні ? Переглянь відео ( те де знімали Антонюка) , можливо воно тебе здивує, але із 14 ініціаторів зняття колишнього мера - 4 були підписи ударівців.

Редколегія сайту! Змініть нарешті вивіску додавши у назву сайту всього декілька слів "ВІД ВО СВОБОДА" і тоді їздіть по вухах лише своїй партійній аудиторії, не вдаючи із себе незалежних та незаангажованих.
Субота, 18 жовтня 2014, 22:35
·
0
Votes
Undo
Ти також підключився до наглої брехні ? Переглянь відео ( те де знімали Антонюка) , можливо воно тебе здивує, але із 14 ініціаторів зняття колишнього мера - 4 були підписи ударівців.

А у нас була лише одна спроба зняти Антонюка? :lol: Як би ви не уникали фактів, але історію ваших голосувань попередніх років не перепишеш.
Редколегія сайту! Змініть нарешті вивіску додавши у назву сайту всього декілька слів "ВІД ВО СВОБОДА" і тоді їздіть по вухах лише своїй партійній аудиторії, не вдаючи із себе незалежних та незаангажованих.

Ми би з радістю, але є одна проблемка - жодного відношення до цієї партії ми не маємо, і грошей, на відміну від 33 каналу, ми ні в кого не брали. :)
Субота, 18 жовтня 2014, 22:47
·
0
Votes
Undo

Чувак ти якесь хворе нє? Всі у тебе брешуть і всі продались. Ти тут зареганий всього пару днів і обсираєш сайт якому не один рік. Невже ти рєально думаєш шо тобі хтось повірить? Будеш бабушкам біля падєзда впарювати свою політіку партії. Тут люди не ведуться на пиздунів які в свому житті ніфіга не зробили.
Субота, 18 жовтня 2014, 23:03
·
0
Votes
Undo

А у нас була лише одна спроба зняти Антонюка? :lol: Як би ви не уникали фактів, але історію ваших голосувань попередніх років не перепишеш.

Ми би з радістю, але є одна проблемка - жодного відношення до цієї партії ми не маємо, і грошей, на відміну від 33 каналу, ми ні в кого не брали. :)
А розкажи нам про всі спроби зняти Антонюка, а ще краще виложи відео. Грошей не брали кажеш ? Ніхто з бюджету міста не кормиться ? Так, не всі працюють при бюджеті персонально, у декого родичі отримують щомісячно 50% надбавку за особливі досягнення , як і інші зами міського голови тай як сам в.о.голови
Субота, 18 жовтня 2014, 23:51
·
0
Votes
Undo
:lol: Ну ви вже хоча б були би оригінальними. Ви ще з цього приводу жовчю стікали в квітні http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1396-vidbulasia-p-iatdesiat-tretia-sesiia-miskoi-rady.html#comments Не вийшло тоді, гадаєте зараз хтось поведеться? :lol:
Розкажи но людям скільки ти отримуєш зарплати. Можу закластися, що більше ;)
Субота, 18 жовтня 2014, 23:55
·
0
Votes
Undo
Я вже стільки відповідей дав на ваші пусті випади, а практично всі питання адресовані вам ігноруються. Але продовжуйте далі, ви чим далі продовжуєте, тим більше люди бачать хто ви є по суті :-)
І вони ще до влади лізуть :-) Вашій чорноротості бабки базарні заздрили б.
Неділя, 19 жовтня 2014, 07:59
·
0
Votes
Undo
:lol: Ну ви вже хоча б були би оригінальними. Ви ще з цього приводу жовчю стікали в квітні http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1396-vidbulasia-p-iatdesiat-tretia-sesiia-miskoi-rady.html#comments Не вийшло тоді, гадаєте зараз хтось поведеться? :lol:
Розкажи но людям скільки ти отримуєш зарплати. Можу закластися, що більше ;)

Ну і де тут іде мова про УДАР?Ти в черговий раз закидаєш свої маразматичні докази вини УДАРу.А де прямі докази та факти?
Зате в коментах ти дуже добре захищаєш та жалієш владу через малу зарплатню.Співставляючи теперішній срач і ці коменти я роблю висновки що ти проплачений шепетівський Кісєльов.Воно і не дивно що це все відбувається напередодні виборів.Тобі видать фрімени гарно приплатили щоб ти на теренах інтернету розповсюджував брехливу інформацію про політичних конкурентів.В славуті наприклад вони дійшли до такої наглості http://slavuta.info/index.php?page_add=page_stattya&year=2014&month=10&key=1413236584&nameph1=&nameph2=&nameph3=

Та ще й тупо злили Оврашка який влаштував цирк з повісткою ,підозрюю на їхнє ж замовлення.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів