0
Votes
Undo
  Subscribe
Як вам такий поворот? :)
DSC00039.jpg
10.10.2014 м. Шепетівка № 169 -2014 р.
Про скликання LХ сесії (позачергової)
міської ради VІ скликання
На підставі подання депутатів Шепетівської міської ради, відповідно до п.1 ст. 30 Регламенту міської ради VІ скликання та керуючись п. п. 4, 5, 9 ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Скликати LХ (позачергової) сесію міської ради VІ скликання 13 жовтня 2014 року о 10.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради.
2. Запропонувати депутатам міської ради розглянути питання:
2.1.Про відкликання з посади секретаря Шепетівської міської ради Полодюка М.І..
2.2. Обрати секретарем міської ради Ординську Валентину Миколаївну.
3.На сесію запросити депутатів Хмельницької обласної ради, заступників міського голови, членів виконавчого комітету, начальників управлінь та відділів міськвиконкому, керівників підприємств, організацій, установ міста.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Полодюка М.І.
В.о. міського голови,секретар міської ради М. Полодюк
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 09:39
·
0
Votes
Undo
Хто такий Поліщук М.А.?
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 09:35
·
0
Votes
Undo
Не хочу аналізувати статтю, зверну лиш увагу на інший нюанс. Цитата: "Проаналізувавши ай пі адреси ми зробили висновок, що за анонімами ховаються самі ударівці, а також піар-відділ ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". Ви лише уявіть: адміністрація сайту (лише вона бачить ай пі дописувачів) здає ці самі айпішніки якомусь "Поліщук М.А і компані" , і вони роблять якісь "висновки". Про який "незалежний" сайт може йти мова? Та це навіть не 33 рік, в мене нема слів...
П'ятниця, 17 жовтня 2014, 07:46
·
0
Votes
Undo
З данного матеріалу роблю висновок:самооборона положила з прибором на домовленності.Якщо так і надалі буде то в чому різниця між теперішньою владою та минулою?Тільки назви.Ос я тобі задавав питання звідки в тебе інфа про тітушок?Статтю писав ти.Отже або це твої домисли,тоді це відверта брехня з твого боку,або тобі хтось надав завідомо неправдиву інформацію щоб скомпроментувати УДАРівців.Тоді ім"я в студію.Героїв треба знати.І ще одне питання:чи не родичі ви з Островською Галиною Андріївною?

То що Олександре Островський,відповідати будеш на ці питання?Чи будеш як Павлик Морозов:мовчати як юнний партизан,або тупо морозитись.Звідки в тебе інформація про тітушок?Депутат Микола Дячук надав чітку достовірну інформацію:відбувся круглий стіл,була домовленість двох сторін провести сесію без ексцесів.УДАРівці свою частину угоди виконали в повній мірі,що підтверджено двома відеозаписами наданими тобоюж тут,на форумі.Самооборона ж навпаки порушила цю угоду.Або це їхня самодіяльність,або це вказівка зверху.Підозрюю,фріменів.Тоді відразу видно хто кому заважає насправді.Давай Ос,дерзай.Якщо вже впрягся то не задкуй.
Четвер, 16 жовтня 2014, 18:41
·
0
Votes
Undo
З данного матеріалу роблю висновок:самооборона положила з прибором на домовленності.Якщо так і надалі буде то в чому різниця між теперішньою владою та минулою?Тільки назви.Ос я тобі задавав питання звідки в тебе інфа про тітушок?Статтю писав ти.Отже або це твої домисли,тоді це відверта брехня з твого боку,або тобі хтось надав завідомо неправдиву інформацію щоб скомпроментувати УДАРівців.Тоді ім"я в студію.Героїв треба знати.І ще одне питання:чи не родичі ви з Островською Галиною Андріївною?
Четвер, 16 жовтня 2014, 15:45
·
0
Votes
Undo
Микола тютєлька в тютєльку передбачив подальші дії заколотників :lol:
Читаєм спочатку тут http://shepetivka.com.ua/statti/suspilstvo/item/1668-bezhluzda-hra-prestoliv.html
Потім дивимось ось
https://www.youtube.com/watch?v=y6y97P-v73Q
А потім читаємо на сайті 33 каналу
Рубрика "Спецрепортаж" – виготовлення інформаційного сюжету та трансляція після інформаційного блоку
Розцінки
Аналогове ефірне мовлення – 8 грн\сек.
Цифрове ефірне мовлення – 5 грн\сек.
А тепер ще раз прочитайте http://shepetivka.com.ua/statti/suspilstvo/item/1668-bezhluzda-hra-prestoliv.html і вгадайте за чій рахунок бенкет :)
Четвер, 16 жовтня 2014, 08:57
·
0
Votes
Undo
ну от і пресловута відкритість ради

Виклади свій особистий номер телефону тут :-) Покажи свою відкритість.
Особистий номер секретаря є у всіх депутатів.
Люди без проблем зустрічаються особисто, або ось тел. 5-61-86, факс (03840) 4-01-71

Я не просила номер тут викладати, я спитала де його знайти можна (відчуваєш різницю).

Браво, у мера вже немає стражниць, він особисто ФАКСИ приймає.
Четвер, 16 жовтня 2014, 00:03
·
0
Votes
Undo
Хлопці-ударівці, ВКОТРЕ ПРОШУ ДОКАЗІВ ПРО ПОГАНУ РОБОТУ ПОЛОДЮКА НА ПОСАДІ В.О. МІСЬКОГО ГОЛОВИ, якщо ж не напишете, просто буду впевнений у вашій безглуздій балаканині, надайте докази і усе.
Середа, 15 жовтня 2014, 20:07
·
0
Votes
Undo
А скажи мені Нарцис Бонапартович Островський,навіщо стільки камуфльованих хлопчиків в балаклавах нагнали?Кого боїтесь?

Слухай, чуваче, в тебе роботи немає, ніхто меблі не замовляє? Особисто в очі геройства вистачить обзиватись?
В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.
А ще "заколотники" мали прикриватись атомною бомбою , як же таке самохорона пропустила?
Середа, 15 жовтня 2014, 20:01
·
0
Votes
Undo
Приєднуюсь до тих форумчан,що вимагають конкретних фактів неналежного виконання обов'язків Полодюком.Язиком плескати- не плуга перти.Чи може це занадто "вибухова інформація",щоб поділитися нею з простими смертними ? Але,скоріш за все,це- чергова мильна бульбашка,такий собі пшик від ригокомуняк.
Середа, 15 жовтня 2014, 17:34
·
0
Votes
Undo
А як же на рахунок тітушок?
Середа, 15 жовтня 2014, 17:34
·
0
Votes
Undo
Не переживай...якось зайду до тебе в Дружбу.

Я там рідко буваю.Захочеш зустрітись пиши в особисті,або візьмеш номер телефону в Дружбі.
Середа, 15 жовтня 2014, 17:19
·
0
Votes
Undo
Не переживай...якось зайду до тебе в Дружбу.
Середа, 15 жовтня 2014, 17:08
·
0
Votes
Undo
А скажи мені Нарцис Бонапартович Островський,навіщо стільки камуфльованих хлопчиків в балаклавах нагнали?Кого боїтесь?

Слухай, чуваче, в тебе роботи немає, ніхто меблі не замовляє? Особисто в очі геройства вистачить обзиватись?
В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.[/quot

На рахунок моєї зайнятості не тобі судити.Ставити на місце брехуна я час знайду.Хочеш зустрітись пиши в особисте де.
Середа, 15 жовтня 2014, 17:00
·
0
Votes
Undo

В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.

Звідки в тебе така інфа про тітушок?Статтю ти писав,відповідно інформацію хтось тобі надав особисто.Можеш назвати цю людину?
Середа, 15 жовтня 2014, 16:54
·
0
Votes
Undo

Середа, 15 жовтня 2014, 16:49
·
0
Votes
Undo
Середа, 15 жовтня 2014, 16:18
·
0
Votes
Undo
До речі ніхто не замислювався чому весь негатив до міської влади виливається лише в коментах та на форумі? Якщо влада така погана, то чому не збираютсья мітинги-протести? Мабуть тому що реальної підтримки людей не буде і ми побачимо купку ударівців з нагнаними працівниками певних підприємтв міста.
Та і що вони на транспорантах малювати будуть, якщо навіть тут не можуть чітко претензії сформувати? :-)
Середа, 15 жовтня 2014, 16:13
·
0
Votes
Undo
Мене так смішать як боти плюсують всі проударівські коменти тут http://shepetivka.com.ua/statti/suspilstvo/item/1668-bezhluzda-hra-prestoliv.html і тут http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1665-vladnyi-perevorot-v-shepetivtsi-nevdavsia.html. Ніби від того люди думку свою змінять. :-) Просто колосальне марнотратство грошей і часу :-)
Середа, 15 жовтня 2014, 16:10
·
0
Votes
Undo

Виклади свій особистий номер телефону тут :-) Покажи свою відкритість.
Особистий номер секретаря є у всіх депутатів.
Люди без проблем зустрічаються особисто, або ось тел. 5-61-86, факс (03840) 4-01-71
Середа, 15 жовтня 2014, 15:55
·
0
Votes
Undo
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів