10.10.2014 м. Шепетівка № 169 -2014 р.
Про скликання LХ сесії (позачергової)
міської ради VІ скликання
На підставі подання депутатів Шепетівської міської ради, відповідно до п.1 ст. 30 Регламенту міської ради VІ скликання та керуючись п. п. 4, 5, 9 ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Скликати LХ (позачергової) сесію міської ради VІ скликання 13 жовтня 2014 року о 10.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради.
2. Запропонувати депутатам міської ради розглянути питання:
2.1.Про відкликання з посади секретаря Шепетівської міської ради Полодюка М.І..
2.2. Обрати секретарем міської ради Ординську Валентину Миколаївну.
3.На сесію запросити депутатів Хмельницької обласної ради, заступників міського голови, членів виконавчого комітету, начальників управлінь та відділів міськвиконкому, керівників підприємств, організацій, установ міста.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Полодюка М.І.
В.о. міського голови,секретар міської ради М. Полодюк
З данного матеріалу роблю висновок:самооборона положила з прибором на домовленності.Якщо так і надалі буде то в чому різниця між теперішньою владою та минулою?Тільки назви.Ос я тобі задавав питання звідки в тебе інфа про тітушок?Статтю писав ти.Отже або це твої домисли,тоді це відверта брехня з твого боку,або тобі хтось надав завідомо неправдиву інформацію щоб скомпроментувати УДАРівців.Тоді ім"я в студію.Героїв треба знати.І ще одне питання:чи не родичі ви з Островською Галиною Андріївною?
ну от і пресловута відкритість ради
Виклади свій особистий номер телефону тут :-) Покажи свою відкритість.
Особистий номер секретаря є у всіх депутатів.
Люди без проблем зустрічаються особисто, або ось тел. 5-61-86, факс (03840) 4-01-71
А ще "заколотники" мали прикриватись атомною бомбою , як же таке самохорона пропустила?А скажи мені Нарцис Бонапартович Островський,навіщо стільки камуфльованих хлопчиків в балаклавах нагнали?Кого боїтесь?
Слухай, чуваче, в тебе роботи немає, ніхто меблі не замовляє? Особисто в очі геройства вистачить обзиватись?
В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.
Не переживай...якось зайду до тебе в Дружбу.
А скажи мені Нарцис Бонапартович Островський,навіщо стільки камуфльованих хлопчиків в балаклавах нагнали?Кого боїтесь?
Слухай, чуваче, в тебе роботи немає, ніхто меблі не замовляє? Особисто в очі геройства вистачить обзиватись?
В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.[/quot
На рахунок моєї зайнятості не тобі судити.Ставити на місце брехуна я час знайду.Хочеш зустрітись пиши в особисте де.
А скажи мені Нарцис Бонапартович Островський,навіщо стільки камуфльованих хлопчиків в балаклавах нагнали?Кого боїтесь?
В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.
ну от і пресловута відкритість ради
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua