0
Votes
Undo
  Subscribe
Як вам такий поворот? :)
DSC00039.jpg
10.10.2014 м. Шепетівка № 169 -2014 р.
Про скликання LХ сесії (позачергової)
міської ради VІ скликання
На підставі подання депутатів Шепетівської міської ради, відповідно до п.1 ст. 30 Регламенту міської ради VІ скликання та керуючись п. п. 4, 5, 9 ст. 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Скликати LХ (позачергової) сесію міської ради VІ скликання 13 жовтня 2014 року о 10.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради.
2. Запропонувати депутатам міської ради розглянути питання:
2.1.Про відкликання з посади секретаря Шепетівської міської ради Полодюка М.І..
2.2. Обрати секретарем міської ради Ординську Валентину Миколаївну.
3.На сесію запросити депутатів Хмельницької обласної ради, заступників міського голови, членів виконавчого комітету, начальників управлінь та відділів міськвиконкому, керівників підприємств, організацій, установ міста.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Полодюка М.І.
В.о. міського голови,секретар міської ради М. Полодюк
Понеділок, 13 жовтня 2014, 20:12
·
0
Votes
Undo
Ос а відео ти знімав?І чим же зганьбились УДАРівці?
Понеділок, 13 жовтня 2014, 19:59
·
0
Votes
Undo
Хлопці, я розумію, якщо є питання те претензії до влади, то їх треба висловлювати та питати, по конкретних пунктах. А не спочатку знімати в.о. мера, а потім вирішувати за що.
За вибори я задовбався повторювати, що їх призначають не тут, а у верховній раді. Чому їх не призначили питайте в народних обранців. Якби ви прийшли на зустріч до Луценка то почули б їх аргументацію, він якраз говорив про це, чи ви його також до "фріменів" приписали? Всі місцеві вибори будуть навесні у всіх містах, чому їх не суміщали з нинішніми позачерговими запитайте у них.
Ну якщо Полодюк такий поганий, то люди свою недовіру висловлять весною на виборах, чого такий кіпіш?
І не треба тут обманювати, сесію ніхто не зривав, путчистам просто не вистачило голосів навіть для її початку http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1665-vladnyi-perevorot-v-shepetivtsi-nevdavsia.html.

Ос а як розуміти твої слова: "путчистам просто не вистачило голосів навіть для її початку" і " Оскільки хоч і був кворум, але депутатів для відкриття сесії не вистачало, секретар міської ради не мав права відкривати сесію."

Чуваче,ти явно працюєш на замовлення фріменів.І підозрюю-самооборони.
Понеділок, 13 жовтня 2014, 19:49
·
0
Votes
Undo
Хлопці, я розумію, якщо є питання те претензії до влади, то їх треба висловлювати та питати, по конкретних пунктах. А не спочатку знімати в.о. мера, а потім вирішувати за що.
За вибори я задовбався повторювати, що їх призначають не тут, а у верховній раді. Чому їх не призначили питайте в народних обранців. Якби ви прийшли на зустріч до Луценка то почули б їх аргументацію, він якраз говорив про це, чи ви його також до "фріменів" приписали? Всі місцеві вибори будуть навесні у всіх містах, чому їх не суміщали з нинішніми позачерговими запитайте у них.
Ну якщо Полодюк такий поганий, то люди свою недовіру висловлять весною на виборах, чого такий кіпіш?
І не треба тут обманювати, сесію ніхто не зривав, путчистам просто не вистачило голосів навіть для її початку http://shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1665-vladnyi-perevorot-v-shepetivtsi-nevdavsia.html.

Я думаю, на сесії в депутатів було багато запитань до мера, а мер міг би аргументовано на них відповісти. І голосування після того поставило б логічну крапку. Але до цього не дійшло, сесію реально було зірвано. Депутати - також люди, в них є сім"ї. І вони просто не могли працювати під шаленим тиском незрозумілих людей в камуфляжі. Думаю, якби сесія була закритою, результати були б зовсім інші.
Понеділок, 13 жовтня 2014, 19:18
·
0
Votes
Undo
Понеділок, 13 жовтня 2014, 19:11
·
0
Votes
Undo
Прапорщик, тоді ти наведи мені приклади "провтику" Полодюка, тільки конкретніше і по суті без загальних фраз.
Понеділок, 13 жовтня 2014, 18:22
·
0
Votes
Undo
Чи деякі прихильники фріменів знову будуть кричати що це УДАР винен,це вони підставу зробили.
Понеділок, 13 жовтня 2014, 18:17
·
0
Votes
Undo
Влаштували сьогодні цирк з "черепашками-ніндзя".Навіщо?Чого добились?Обісрались на все місто та область.Після таких дій місцева влада не має права займати свої посади.
Понеділок, 13 жовтня 2014, 18:09
·
0
Votes
Undo
А влада таки боїться втратити свої місця біля "кормушки".Були ПР,тепер "Свобода".І що змінилось?Дії тіж самі,вчинки теж.Змінилась тільки назва партії при владі.Сьогодні пройшов їм такий номер,та іншим разом буде зась.Бездіяльність в.о.міського голови вилазить йому боком.Нехай і надалі радиться з деякими самооборонівцями бо сам не може,або боїться приймати рішення.Хоча яким боком самооборона до виконавчої влади?Це громадське об"єднання.Яке не має ніякого права диктувати свої правила виконавчій владі.Навіщо нам така влада,яка боїться втратити тепле місце?Гнати таких втришия.На що працюють?На власну кишеню,на кишеню кришуючих.А про державу хто буде думати?Людині довірили посаду,а він буде радитись з самообороною!!!Ганьба!!!
Понеділок, 13 жовтня 2014, 17:36
·
0
Votes
Undo
Складається таке враження, що міська влада реально боїться ситуації, яка склалася. І тому діяла вже за звичним сценарієм - будь-яким чином не допустити голосування. Набагато простіше просто зірвати сесію, зібравши зі всієї області кілька автобусів "самооборонців" , вчинити тиск на місцевих депутатів , і зробити вигляд, що проблеми не існує. І справа навіть не в прізвищах наступників, які тут озвучували. Справа в тому, що в міських депутатів і громадськості міста з"явилися запитання до міського очільника. І відповіді на них логічно було б почути саме на сесії. І за результатами голосування все місто побачило б, хто сидітеме в кріслі секретаря міської ради. А так - маємо, що маємо. Виборів міського голови найближчим часом не передбачається (до речі, по якій причині? як на мене, логічно було б сумістити їх з позачерговими виборами 26 жовтня). А міський голова, позбавлений реальної народної довіри, лишається заручником таких от революцій, у вигляді позачергової сесії. І, гадаю, позачерговою сесією це не закінчиться. Зовсім скоро буде чергова сесія, на якій ці питання знову піднімуться. А зима не за горами...
Понеділок, 13 жовтня 2014, 14:07
·
0
Votes
Undo
треба було когось сьогодні покатати в сміттєвому контейнері, то ж "33 канал" приїжджвв, могли б і по 1+1 показати. а що це за пикатий кабанчик сьогодні в супроводі десятків "правокришоронців" сьогодні крокував від міськради в бік райради?
Понеділок, 13 жовтня 2014, 12:35
·
0
Votes
Undo
Марош, а можна по пунктах хоч трохи розписати чим він такий поганий і що він робить не так, тільки без загальних фраз, а більш-менш чітко. Я розумію тобі ближча сторона підопригори/чікіни/ординські ті самі, але якщо є що сказати про Полодюка і реальні його прогавини, озвуч по пунктах.
Понеділок, 13 жовтня 2014, 11:00
·
0
Votes
Undo
Ой можна подумати за Полодюком хтось буде сильно сумувати, крім "свободи". Сильно хитається стілець, що навіть листівку встигли містом розповсюдити. Тепер на жодній сесії не буде достатньо дупутатів, жодного прийнятого рішення до чергових виборів
Понеділок, 13 жовтня 2014, 10:27
·
0
Votes
Undo
Спробую і свої 5 копійок вставити.Поясніть мені,для чого міняти в.о. міського голови за 1 рік до виборів? Комусь кортить свою дупу погріти в теплому місці ? А може забули Майдан,і причетних до загибелі патріотів ?Але ми все пам"ятаємо ! Особливо тих,хто організовував антимайдан і хто нами керував при януковичу.Регіонально-кумуняцька гідра знову піднімає голову.Відносно Можейко.Ні я,ні моя родина не сумує за нею.Дитина задоволена новим директором.Відносно Бренцун.Зняти з посади її не можуть,бо вона переховується на лікарняному з липовим інфарктом.А протекцію їй складає начмед райлікарні,регіоналка Савчук.Відносно Ординської.Люди! Ви з глузду з'їхали ? Борони Боже від такого керівника...
Понеділок, 13 жовтня 2014, 09:07
·
0
Votes
Undo
сьогодні о 10.00 ,ще встигаєш ;)
1. Скликати LХ (позачергової) сесію міської ради VІ скликання 13 жовтня 2014 року о 10.00 год. в залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради.
Понеділок, 13 жовтня 2014, 09:03
·
0
Votes
Undo
Коли сесія? Хочу хоч один раз потрапити на засідання - раніше ніяк не вдавалось)
Неділя, 12 жовтня 2014, 23:13
·
0
Votes
Undo
Вагомі причини( по пунктам ) , які спонукали ініціативну групу до зняття Полодюка М.І. оголосять завтра на сесії.

Ага...як завжди в останній момент, щоб, не дай Бог, депутати та люди не встигли перевірити достовірність чергових причин. ;) Чому тут не викладете? Чи колись "заангажований" портал не давав вам слово?
Неділя, 12 жовтня 2014, 12:47
·
0
Votes
Undo
Ти якийсь занадто емоційний - рано помреш. Може навіть і завтра, як черговий раз лажанешся... ;)
"Не намагайтеся сперечатися з ідіотом, інакше вам доведеться опуститися до його рівня, де він вас задавить своїм досвідом"
Гм..., досить самокритично.... Може ти не такий вже і кончєний?...
Неділя, 12 жовтня 2014, 12:12
·
0
Votes
Undo
Ти якийсь занадто емоційний - рано помреш. Може навіть і завтра, як черговий раз лажанешся... ;)
"Не намагайтеся сперечатися з ідіотом, інакше вам доведеться опуститися до його рівня, де він вас задавить своїм досвідом"
Неділя, 12 жовтня 2014, 12:10
·
0
Votes
Undo
Шепетівчани голосували за УДАР, бо думали, що то удар Віталія Кличка, а насправді то був удар йолковим вінком по порожній голові Януковича, або удар бейсбольною бітою по голові дезертира.
Неділя, 12 жовтня 2014, 12:01
·
0
Votes
Undo
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів