Головний інженер сказав що сьогодні-завтра налаштовують дистанційно, а у вівторок приїдуть... Слова "може" не пролунало.давайте хлопці дерзайте бо дуже хочеться нормального нету
Новую станцию поставили для покрытия Шанхая , все остальные проблемы вторичны и не тянут на установку второй БС . Деньги выделялись исключительно под покрытие этого микрорайона . Инфа от руководства интера .Блін, ну це вже черезчур. Який шанхай, які вторічні? може поставимо на трубі м"ясокомбінату? :ag: - тоді МЕНІ буде дуже добре, щей весь Судилків накриє впридачу. Другу БС-ку поставили щоб розгрузити першу, бо далі вже не було куди тягнути. А в тебе вся мова зводиться тільки до шанхаю, ніби в інших частинах Шепетівки інет літає.... та в мене зараз швидкість, чуть більше ніж 0 кб/с
8:05 доунланд коливається при замірі від 0,35 до 0,87 уплоад стабільнорайон 4 школи вул.некрасовамене цікавить одне:на яку кількість нових абонентів вистачить двох бс.місяць,два,півроку,рік...?[SIZE=1]---------- Додано о 08:21 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:16 ----------[/SIZE]
8:18 цей замір пройшов стабільно і швидкодайте хоч 1\512 але щоб стабільно без стрибків[SIZE=1]---------- Додано о 08:24 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:21 ----------[/SIZE]
а цей розпочав 8:20 закінчив 8:22 коливання доунланд 0,75-1,6 уплоад стабільно[SIZE=1]---------- Додано о 08:36 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:24 ----------[/SIZE]
8:33 я в шоці!а перед цим 8:27 доунланд 0,28-0,95, уплоад майже 0,3 а долучити не вийшло інтернет завмер[SIZE=1]---------- Додано о 08:42 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:36 ----------[/SIZE]
замір проводився о 8:36 доунланд 0,42-1,72 уплоад стабільнопридодаванні допису о 8:37 відбувся розрив[SIZE=1]---------- Додано о 08:48 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:42 ----------[/SIZE]
замір 8:43 доунланд 0,06-0,12 8:46 знову розрив
Стабільно
Стабільно[/QUOTE]Уверен что у тебя EVDO ? Выложи скрин аксестела . Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua