Понеділок, 03 листопада 2008
  1.1K Replies
  61.8K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Люди хтось може шось сказати про Интертелеком тому, що одні люди кажуть шо в Шепетівці і в прилеглих до неї селах не підтримується цей інет. А мій друг з Білокриничя сказав, що він собі поставиві в нього працює? :-?
Середа, 10 березня 2010, 19:38
·
0
Votes
Undo
У нас на Шанхае нет возможности подключить ОГО или ИНТЕРЛИНК . Сейчас ИНТЕРТЕЛЕКОМ работает более-менее нормально , мне достаточно для того чтобы по несколько часов сидеть в скайпе , браузинга и скачивания необходимых файлов . Ограничен только в скачивании фильмов да и то если нужно то на работе есть безлим ОГО ... Дома две антены , одна чуть выше окна направлена на Изяслав , сигнал с неё слабенький в захвате только 356-й пилот , Ec/Io ниже двойки и скорость больше мегабита держит ... Вторая высоко над домом направлена на Дом Быта , сигнал мощный но в активных пилотах кроме 356-го ещё 12-й и 348-й , скорость совсем дохлая , две БС получается мешают друг другу , я штекер от мощной антены к мобильному телефону резинкой креплю чтобы городской номер нормально работал . В общем есть претензии к работе интера но благодарностей больше .
Середа, 10 березня 2010, 19:40
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Romeo;49923]Gopstop спасибо...Ех епаный проулок Кирова - ни телефон сюда не хотят вести, ни Интерлинк сюда даж заглядывать вродь не хочет(((([/QUOTE]Я вже писав що на кірова раніш була стабільна швидкість завантаження 1 Мегабіт, поки не перевантажили станцію. А більшої швидкості для лімітованого трафіка не потрібно. Зараз незрозоміло чому з появою другої станції не розвантажилась перша?
Середа, 10 березня 2010, 20:18
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Zelya;49925]Зараз незрозоміло чому з появою другої станції не розвантажилась перша?[/QUOTE] Две БС не разгружают друг друга а наоборот мешают друг другу . Они ещё не синхронизированы .[SIZE=1]---------- Додано о 21:18 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:03 ----------[/SIZE]Я конечно не радиопланер но мне кажется что 12-й пилот это тот который с сах-завода светит на город и сейчас его можно былобы развернуть туда в сторону ул . Кирова , помех на город давать небудет , сам разгрузиться и абонентам по направлению легче станет .
Середа, 10 березня 2010, 20:33
·
0
Votes
Undo
Gopstop спасибо... Ех епаный проулок Кирова - ни телефон сюда не хотят вести, ни Интерлинк сюда даж заглядывать вродь не хочет((((
В мене є домашній телефон, але нажаль наявність його ще не гарантує нормальний інтернет типу ого, так що не переживай.
Середа, 10 березня 2010, 21:03
·
0
Votes
Undo
Да фирма не очень серьезная !!! Разве за неделю нельзя было наладить работу БС и синхронизировать 1 с 2 !!! Даже не дали орентировку на форуме на сколько эт оможет затянутся, а травят отмазками!!!
Середа, 10 березня 2010, 21:24
·
0
Votes
Undo
Обратил сегодня внимание что на новой БС южный сектор повернули западней а северо-западный сектор повернули восточнее . Именно так мне хотелось изначально ))))) ... Тоисть работы ведутся , на полную оптимизацию обычно уходит больше месяца , попробуйте сами кошку с собакой в одной квартире пригреть .
Середа, 10 березня 2010, 22:13
·
0
Votes
Undo
блин как же достало медленно закипать от фразы "пинг эрор"..ток не спрашивайте где....нафик стоко было народу подключать???До Нового года было все норм, а там ввели акции парочку и все пошло коту под хвост.....Уважаемый длиннобуковный, а вы действительно не работаете в ИТ???чет меня терзают смутные сомнения...а насчет антенны эт конечно зачетно...особенно если есть лишние деньги, чтобы выкинуть их на антенны...[SIZE=1]---------- Додано о 22:13 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 22:10 ----------[/SIZE]а насчет настройки - техники нубы чтоли?или им впервой настраивать БС???чето темнят...напишут потом извините оборудование случайно сломмалось и жди еще полгода
Середа, 10 березня 2010, 22:30
·
0
Votes
Undo
Уважаемый Romeo , к интеру я не имею не малейшего отошения , инфу черпаю из познавательных форумов чего и Вам советую сделать , хотьбы для того чтоб иметь представление как работает , настраивается EVDO и неожидая общегородской оптимизации от техников , настроить себе интернет ! ... Имею две антены Харченко , на изготовление которых потратил кусок проволоки и полчаса времени , правда за 50-омный кабель ( два по пять метров ) тридцать гривень отдал .
Середа, 10 березня 2010, 22:36
·
0
Votes
Undo
то все фикня...у кого остался номер техников, передайте им огромное спасибо - благодаря ихним усилиям интернет у меня не попускает даже после 11 вечера, чего раньше никогда не было!плюнул на весь ИТ и ушел смотреть Аватар
Четвер, 11 березня 2010, 00:18
·
0
Votes
Undo
00.00 с. Городище. [ATTACH]421[/ATTACH]
Четвер, 11 березня 2010, 00:23
·
0
Votes
Undo
Ognish, ти бачиш ту картинку що виложив? Я - ні...
Четвер, 11 березня 2010, 01:07
·
0
Votes
Undo
Панове, ну ваша більшість тут як техніки блін. Звичайно, не можна порівнювати провідний інтернет з безпровідним. Проте ви хоч подивіться скільки часу займає налаштування провідного інтернету в Інтерлінку, щоб досягнути поставленого рівня якості передачі даних - і це оптоволокно...!!!Щодо налаштування другої БС - це не досить просте питання. Для того щоб змінити направлення пілотів - це потрібно погоджувати - така наша бюрократія та законодавство. Проте і це зроблять.Для Євгена необхідно скоріше всього перешити модем (якщо він користується ним не в районі мясовні).Для района мясокомбінату необхідно зачекати - питання вирішиться - і як на мене не потрібно плодити нікому не потрібні пости, щоб заробити на рейтинг. Будуть конкретні питання до мене - буду намагатись дати конкретні відповіді. Деяким (з району мясовні) вже писав по асьці, деяким в лічку писали техніки - і все одно за сьогодняшній день з'явилось немало "пустих" постів. Питання - для чого?Для Гопстопа інфа для роздуму - проаналізуй тарифи інших безпровідних операторів Інтернету (ЖСМ і СДМА)... і не порівнюй з провідним - різні технології та затрати. І не пиши про те на чому не розумієшся - для багатьох інтер - єдина можливість вийти в інтернет і повір мені, працівники ІТ намагаються покращити цю справу... Повільно але впевнено.
Четвер, 11 березня 2010, 08:36
·
0
Votes
Undo
Уважаемый Romeo , к интеру я не имею не малейшего отошения , инфу черпаю из познавательных форумов чего и Вам советую сделать , хотьбы для того чтоб иметь представление как работает , настраивается EVDO и неожидая общегородской оптимизации от техников , настроить себе интернет ! ... Имею две антены Харченко , на изготовление которых потратил кусок проволоки и полчаса времени , правда за 50-омный кабель ( два по пять метров ) тридцать гривень отдал .
по поводу антен ось сайтhttp://www.cqham.ru/rk3zk/1-1-3.htm а яку з них вибрати?які габарити?якщо не шкода поділись трохи інфою"допитливий ти наш юний технік":ag:
Четвер, 11 березня 2010, 11:01
·
0
Votes
Undo
Я зделал обычную восьмёрку , загнул провод с полосами по 9 см , её не нужно согласовывать , вместо штекара просто зачищеная центральная жила в изоляторе но снятой оплёткой 9 см , достаточно приложить к модему . Без антены постоянно " поиск сети " , с антеной полная шкала ... Изготовить проще простого . Куда повернуть антену и куда приложить к модему жилу по Аксесстел можно глянуть .
Четвер, 11 березня 2010, 11:48
·
0
Votes
Undo
Для Symbioza !!! модем придбав в Одесі в кінці січня чи всеодно потрібно прошивати ???
Четвер, 11 березня 2010, 14:39
·
0
Votes
Undo
Для Symbioza !!! модем придбав в Одесі в кінці січня чи всеодно потрібно прошивати ???
Бажано перешити прлку. В одесі є канали, яких більш ніде в україні не має
Четвер, 11 березня 2010, 14:55
·
0
Votes
Undo
прошивка безкоштовна так ??? і вона що під Шепетівську БС ???
Четвер, 11 березня 2010, 17:20
·
0
Votes
Undo
прошивка безкоштовна так ??? і вона що під Шепетівську БС ???
Безкоштовна
Четвер, 11 березня 2010, 19:03
·
0
Votes
Undo
Цікаво, а польська антена підійде?А то валяється десь на горищі... mdmdmdmdmdmd і що непотрібно на кінці проводу ніяких штекерів або чогось іншого, на тупом всунути в модем?Доречі, а антена зможе забезпечити постійний пінг???А то взагалі то швидкість сильно велику й не потрібно, а постійний пінг потрібен як повітря...ПС:сьогодні дізнався, що з мойого вікна видно Саксзаводську трубу...[SIZE=1]---------- Додано о 19:03 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 18:57 ----------[/SIZE]
Для района мясокомбінату необхідно зачекати - питання вирішиться - і як на мене не потрібно плодити нікому не потрібні пости, щоб заробити на рейтинг. Будуть конкретні питання до мене - буду намагатись дати конкретні відповіді. Деяким (з району мясовні) вже писав по асьці, деяким в лічку писали техніки - і все одно за сьогодняшній день з'явилось немало "пустих" постів. Питання - для чого?
Симбіозе, розумієш,коли людина платить гроші, вона чекає на відповідний результат.А замість цього "кормлять" обіцянками - починаєш задумуватися, а чи не морочать тобі голову....Скажімо що робити абонентам з "мясовні"(хоча варіант 12 городка краще звучить), якщо після 15-20 числа покращень не буде???:af:
Четвер, 11 березня 2010, 19:50
·
0
Votes
Undo
Польская антена не подойдёт , частоты не те и работает только на приём . Кабель обычный не подойдёт , нужен 50-омный . Штекер не нужен , достаточно приложить к модему зачищеную жилу .... Зачем тебе стабильный пинг , можно конкретнее ? Обычно нужен пинг короткий , для игр интертелеком не очень подходит , для скайп.ком пинг стабильный , для шаринга даже GSM достаточно .
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів