Вот вам тест. Скорость гавно. Район мясокомбината.[SIZE=1]---------- Додано о 20:22 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 20:10 ----------[/SIZE][QUOTE=mdmdmdmdmdmd;49860]ЮМС пилоты из всех окраин города хорошо мониторились , со времени их установки сеть не пропадала негде . Непонятно почему Интер рядом устанавливая свою БС решил что антенами на несколько метров ниже сможет окраины города достать ? Пять метров выше и былабы всем желающим в городе мобильной прямая номерация .[/QUOTE] 15 вылетов за 7 марта и за 3 часа. О чём мы шепчем. Шанхай уже супер????????????????:af: А точніше? Від чого кричати? Цікавить від чого кричати після 16-30?[/QUOTE]Да ти бля тести бачиш? Подивися по людям. Або по дописам.[SIZE=1]---------- Додано о 20:28 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 20:26 ----------[/SIZE][QUOTE=Symbioz;49865]Ревизор и Неодикс, вы с одного района?[/QUOTE]Да один район.
[SIZE=1]---------- Додано о 14:55 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 14:55 ----------[/SIZE]
[SIZE=1]---------- Додано о 14:56 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 14:55 ----------[/SIZE]
[SIZE=1]---------- Додано о 14:57 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 14:56 ----------[/SIZE]
[SIZE=1]---------- Додано о 15:06 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 15:01 ----------[/SIZE]
mdmdmdmdmdmd, ну і шо дальше? А як наприклад, бути з закачкою, з торрентами - Ви особисто рахували в які гроші це виливається??? Я приблизно підрахував - щоб на інтертелекомі зкачати один DVD на 4.36 Гб - це буде коштувати приблизно ~250 грн. Круто, правда? Тоді виникає закономірне питання - а на чорта взагалі такий інвалідний інтернет потрібен - сидіти в однотрахниках, пиз...ти в icq та приймати пошту??? Ваш інтернет розрахований на офісний планктон і тупих домогосподарок. Нє, мене таке не влаштовує. В мене дома безлімітний Інтерлінк, качаю - шо хочу, коли хочу і скільки хочу (ага, за 100 грн в місяць) , а Ваш Інтертелеком, який тупо розводить людей, я в труні бачив. А на вулиці можна і без интернету побути, а то можуть по голові дати і ноута забрати, нема чого випєндрюватись і таскати його з собоюБратуха на все это могу сказать такое - хотел бы я увидеть, чтобы ты запел без домашнего телефона или живя на окраине улицы без возможности подключить, что ого, что интерлинк!!![SIZE=1]---------- Додано о 19:19 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 19:18 ----------[/SIZE]Многие сидят на ИТ не потому, что он им нравится, а потому что у них нету выбора!Так что иди хвастайся в других топах...ИМХО
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua