Розмір шрифту: +
1 minute reading time (189 words)

Так що ж таке держава?

Як казав товариш Ленін,«держава є апарат насильства класу експлуататорів над класом експлуатованих». Зробили революцію і створили першу в світі державу робітників і селян з диктатурою пролетаріату.

Саме існування держави робітників і селян, за природою своєю, вимагало насильства нового класу експлуататорів - робітників і селян - над експлуатованими. Такими виявилися вчорашні буржуї: дворяни, священики, інтелігенція, купці, яких успішно перестріляли, пересадили, вислали з країни, куркулів винищили як клас і залишилися тільки в країні робітники і селяни і їх авангард ВКП ( б).

А кого ж експлуатувати, якщо всіх, кого можна, винищили під корінь? Адже теорія Леніна повинна бути правильною, держава повинна застосовувати насильство над експлуатованими класами. І тоді геніальний Сталін придумав цей клас – ним  стали декласовані елементи, ряди яких формувалися з робітників, селян та інтелігенції.

Ці ряди називалися ГУЛАГом . Їх можна експлуатувати скільки завгодно і не жаліти. Винахід цього нового класу рабів , - рабів радянського розливу - був необхідний  для порятунку Ленінської теорії держави, згідно з якою насильство є суттю останньої. Правда, робітники і селяни так і не стали класом експлуататорів, бо цим класом стала КПРС.

А все-таки, держава - це апарат насильства, чи може спосіб виживання народу?

Живі "барометри" погоди
Дуріть і пануйте!
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів