Розмір шрифту: +
1 minute reading time (191 words)

Синьо-жовтий обєднує міста

Синьо-жовтий обєднує міста

У неділю, "Судилківський міст" обєднав не тільки Молодіжну раду міста, ВМГО "Батькіщину Молоду", а й активістів самооборони міста Нетішин, яка завітала до нас та не з пустими руками, а з печивом та підтримкою у патріотичних починаннях шепетівської молоді.

Усі присутні були зачаровані кількістю шкільної молоді та простих шепетівчан, які гарцювали з пензликами та фарбами не гірше активістів молодіжних громадських організацій міста.

"Судилківський міст" завершено, дівчатка залишили від себе згадку на асфальті, малюнки та такі прості, проте багатозначні стрічки : "Ла-ла-ла-ла-ла". Ми - українці, а отже розуміємо, що це не погроза і не лайка, це просто означає, що ви ходите на землі вільних людей. Стосовно юнаків, то наш подарунок, ви можете побачити на крані навпроти мосту - тепер і цей обєкт матиме національний прапор.

Стосовно того, чи ми завершуємо дану акцію - НІ!!!

До Молодіжної Ради Шепетівки звернулась молодь мікрорайону "Шанхай". А отже, мости через залізничні колії та шляхопровід на Новоград-Волинський, готуйтесь, ми вже в дорозі!

Актив міста висловлює слова подяки за інструмент, мінеральну воду, морозиво та багато іншого сім'ї Веселкових, яка не шкодуючи власного часу та на ряду із молоддю наводить лад та піднімає патріотизм і національний дух у рідному місті.

Шепетівські маршрутки вміють дивувати
Любовь к Родине и Государству

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 19 квітня 2024

0
репостів
0
репостів