Розмір шрифту: +
1 minute reading time (199 words)

Скільки коштував полив стадіону "Локомотив" влітку для міського бюджету?

Скільки коштував полив стадіону "Локомотив" влітку для міського бюджету?
З таким питанням я звернувся до Шепетівського міськвиконкому 1 вересня ц.р., адже не раз бачив, як поливалось поле стадіону ввечері. У відповідь дізнався, що на стадіоні центральне водопостачання відсутнє і вода не використовується.

Чим же тоді поливали стадіон протягом всього літа? Хто за це платив, якщо міська рада не в курсі?

Протягом всього жаркого літа наш міський стадіон завжди залишався зеленим та привабливим. Як був досягнутий такий його стан?

Очевидно, що місцевий сторож чи футболісти не ходили з відрами від криниць, але якщо вам доводилось прогулюватись у вечірній час, то могли би помітити, що поле стадіону поливалось проточною водою - в кількох місцях були розкладені шланги з поливалками. Праворуч від поля можна помітити два люки, крізь щілину яких видніються сучасні пластикові труби, незрозуміло тільки для чого вони там використовуються.
люк з пластиковими трубами на стадіоні

Нинішня погода не потребує поливу поля, тому сфотографувати/зафільмувати процес не вдалось, але зі свого досвіду можу сказати, що вода на стадіоні є, але як вияснилось - неофіційно. Пошук її джерел - завдання відповідних органів.

Відсутність води навіть для технічних потреб, потреб спортсменів негативно впливає на його функціонування. Думаю, що на майбутнє варто замислитись над підключенням до центрального водопостачання, або використання води з підземних надр через криницю/свердловину.

Нижче - відповідь на запит.

Водопостачання стадіону page0001

Місце" розташуванн

Хто такі Свідки Єгови?
Меня уже дважды хотели убить
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 02 травня 2024

0
репостів
0
репостів