Розмір шрифту: +
1 minute reading time (263 words)

Хто такі Свідки Єгови?

2015644 univ lsr lg
«Я знаю Майка вже багато років. Він Свідок Єгови. Але його релігія завжди була для мене незрозумілою. Хто такий Єгова? Чому Свідки не святкують свят? Може, Майк попав у секту?» (Бекі, Каліфорнія, США).
«Коли мої сусіди почали вивчати Біблію зі Свідками Єгови, мені стало цікаво: “Чому вони так називаються? Така незвична назва релігії”» (Зенон, Онтаріо, Канада).
«Нам з дружиною здавалося, що Свідки Єгови приходили, аби зіграти на нашому почутті провини, адже ми не належали до жодної релігії. Крім того, ми міркували: “Якщо основні релігії не дали нам того, що ми шукали, то тим більше не зможе дати така дивна секта, як Свідки Єгови”» (Кент, Вашингтон, США).
«Я гадки не мала, хто вони і в що вірять» (Сесіль, Есб’єрг, Данія).

Ви, напевно, бачили, як вони проповідують від дому до дому або в громадських місцях, пропонують біблійну літературу чи безплатне вивчення Біблії. Хтось із них міг дати вам цей журнал. Усе ж вас може цікавити, хто такі Свідки Єгови насправді. Можливо, у вас роїлися думки, подібні до згаданих угорі.

Де ж знайти достовірні відповіді на запитання про Свідків Єгови? Звідки можна дізнатися, у що вони вірять, як фінансується їхня діяльність, за чий рахунок утримуються їхні місця для поклоніння і чому вони приходять до вас додому та підходять на вулиці?

«Я багато читала про Свідків Єгови в Інтернеті, чула про них різні чутки і часто стикалася з упередженою думкою про цих людей,— розповідає Сесіль, слова якої наводились раніше.— Тому в мене склалося дуже негативне враження про Свідків Єгови». Пізніше Сесіль особисто порозмовляла з ними і знайшла задовільні відповіді на свої запитання.

Чи ви теж хочете отримати правдиву інформацію про Свідків Єгови? Заохочуємо вас звернутися до найбільш надійного джерела — до самих Свідків :)

Дізнтись більше

За матеріалами JW.ORG
Так прикольно канал Discovery я еще не смотрел! :)
Скільки коштував полив стадіону "Локомотив" влітку...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 19 квітня 2024

0
репостів
0
репостів