Розмір шрифту: +
1 minute reading time (252 words)

Що я хочу сказати людям

Я так багато навчився у вас, люди, і зрозумів, що справжнє щастя в тому, як ми підіймаємося у гору і тільки та людина має право дивитися на іншу людину з гори, яка допомогла їй піднятися.

Ми завжди мріємо про завтра і життя нам дає можливість виправляти помилки зроблені сьогодні. Але ні юнак, ні людина в поважному віці, не може бути впевнена, що завтра для нього обов’язково наступить.

Не  переставайте закохуватись, думаючи, що перестають закохуватись, коли старіють, не розуміючи, що старіють, коли перестають закохуватись. Сьогодні, може в останній раз, ти бачиш тих, кого  любиш,тих, кого чекаєш,тих, кому віриш. А тому, не чекай чогось,зроби сьогодні, тому що коли завтра не прийде ніколи, ти будеш проклинати той день, коли у тебе не знайшлось часу для однієї посмішки, одного поцілунку, одного доброго слова і коли ти був надто зайнятий, щоб виконати просьбу близької тобі людини.

Люби і підтримуй близьких тобі людей,  поводься з ними бережно, найди час, щоб сказати: «Пробач мені», «Будь ласка і спасибі» і всі ті слова любові, які ти знаєш.

Ніхто не запам’ятає тебе за твої думки, навіть коли вони були найблагороднішими. Проси мудрості у Бога і сили,щоб говорити те, що відчуваєш і робити те, що думаєш. Якщо ти не скажеш цього сьогодні, завтра буде таким , як вчора. І якщо ти ніколи цього не зрозумієш, то ніщо не буде мати для тебе якесь значення.

Дітям я б дарував би крила, щоб вони самі навчились літати, а старших людей я хочу переконати в тому, що смерть приходить не зі старістю, а з забуттям.

Фотоекскурсія залізничим вокзалом Шепетівки
Відпочинок в Криму. Саки. Туристична база
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Понеділок, 06 травня 2024

0
репостів
0
репостів