Розмір шрифту: +
1 minute reading time (263 words)

Підсумки роботи сайту у 2014 році

Підсумки роботи сайту у 2014 році
Незабаром ми всі разом святкуватимемо прихід нового 2015-го року. Зазвичай в кінці року заведено підводити підсумки роботи за рік, спробуємо це зробити і ми.Для початку декілька цифр: за 2014 рік відвідувачі переглянули 1 219 060 сторінок, середня тривалість перебування на сайті становить - 3 хвилини 46 секунд, на кінець року сайт щотижня відвідує близько 7 000 людей. А ще у нас велика кількість читачів в соціальних мережах, хоч велика частина з них відвідує і наш сайт, але чимала кількість людей, на жаль, окрім соціальних мереж не вміє користуватись іншими сайтами, та з часом, ми впевнені, це зміниться.

Ці показники не могли би бути можливі без вас - наших читачів та користувачів. Ми вдячні, що ви довіряєте нам та черпаєте актуальну та важливу інформацію саме у нас. Як бачите, ми вже давно перегнали за аудиторією всі інші місцеві ЗМІ, тепер залишилось навчити людей комунікувати з сайтом і між іншими користувачами, поки що, на жаль, сайт більше читають, коментарі та пости залишає дуже обмежене коло людей. А дарма!

В наш час місцеві сайти - це чудова можливість вирішувати разом нагальні проблеми міста, і якщо на особисті зустрічі людям бракує часу, то зустрічатись у віртуальному просторі ніхто не заважає. Сподіваємось новий 2015 рік принесе нам не лише збільшення аудиторії сайту, але і збільшення активності шепетівчан. Ми навчимось разом вирішувати проблеми, а не лише плакати та скаржитись на життя.

Це рік був складним для нас, та він вже майже позаду. В новому році, ми впевнені, наше місто та країну чекають лише позитивні зрушення, не втрачайте оптимізму та чуйного ставлення до людей поряд вас. Все буде добре!

З повагою, ваша редакція сайту http://shepetivka.com.ua.
Новорічне привітання
Цей котик тепер мій улюблений
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Неділя, 28 квітня 2024

0
репостів
0
репостів