Розмір шрифту: +
1 minute reading time (130 words)

Кімнати відпочинку шепетівського вокзалу для жителів східних регіонів - безкоштовно

Кімнати відпочинку шепетівського вокзалу для жителів східних регіонів - безкоштовно

В неспокійні часи в Україні, Шепетівка зустрічає пасажирів з дітьми з Луганської та Донецької області безкоштовними кімнатами відпочинку, що знаходяться в приміщенні залізничного вокзалу.

За рішенням "Укрзалізниці", опублікованого 3 червня 2014 року на офіційному веб-сайті  http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/380945/ , жителі, які слідують з дітьми можуть безкоштовно використовувати кімнати матері та дитини, "Укрзалізниця пропонує спеціально обладнані кімнати, де можна знайти все необхідне, щоб переодягнути, умити дитину, підігріти для неї їжу і дати напитися, а також відпочити перед подальшою подорожжю."

Кімната матері та дитини присутня на вокзалах станцій Київ-Пасажирський, Суми, Харків-Пасажирський та Луцьк, на інших станціях пропонують скористатися послугами кімнат відпочинку. До переліку таких вокзалів входить і станція Шепетівка.

Для того, щоб скористатися послугою безкоштовно, необхідно звернутись до чергового по вокзалу чи в "Довідку" з підтверджуючими документами реєстрації в Донецькій чи Луганській області.

 

Фото: http://smgn.com.ua/

Николай Амосов о Человеке
Відкритий доступ: Гомеопатия и Радиэстезия в Лечен...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 04 травня 2024

0
репостів
0
репостів