Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (382 words)

Історія одного пабліку або як людей продали ніби баранів

Історія одного пабліку або як людей продали ніби баранів
В нашій групі у соціальній мережі Вконакті останні кілька днів якийсь армагедон. Ми почали отримувати тони якихось повідомлень на кшталт "хачу пазнакомится", "бачив тебе там то, відізвись" і тд.  Як виявилось улюблений паблік малолєток перестав діяти. Мене це потішило, але треба дати відповідь що ж сталось, бо цей потік запитань іншим чином не спинити.

Як я вже писав колись, адміном пабліку "Підслухано в Шепетівці" був такий собі Вова Олещук. Сидів собі хлопака не тужив, доки люди писали різні пости, він собі гроші за рекламку рахував. Класно ж нічого не робити і отримувати кошти. Та в один прекрасний день він отримав пропозицію, від якої не можна відмовитись.

Думаю з фото ви вже зрозуміли, про що мова. На фото якраз та сума, яку за вас заплатили. Тільки не думайте, що то стільки коштують всі хто був у тому пабліку, насправді вас оцінили ще дешевше, бо продали вас пакетом з іншими пабліками Вованчика, типу "Підслухано в КП" і тд.

Ось шо пише Вова у свому інстаграмчику.
Тот момент когда ты уже не админ)
Його ж акаунт у ВК тепер носить ім'я якогось Юри Яремчука. Фото Вованчика вже почистили да не всі, якщо добре погортати, то можна знайти знайоме личико.

Але то ше не кінець історії. Окрилений таким успіхом Вовчик вирішив нажитись на вас ще раз, чому б ні? 

Він створив паблік з аналогічною назвою - "Підслухано в Шепетівці" і активно зазиває туди народ.

Друзі, у зв'язку з тим, що попереднє Підслухано чомусь не публікує достатню кількість новин, ми запускаємо цей проект знову, і в честь цього ми проводимо конкурс, призами якого будуть: 200 грн. на картку/моб. рахунок, стильні навушники - 2 пари та розіграш 10 поповнень мобільного рахунку на 10 грн. Шанси виграти є у всіх, тому все що від Вас потрібно це репост цього запису та бути підписаним на Підслухано в Шепетівці Всім удачі, розіграш проведемо 1 жовтня.
Тобто берем пару сотень із тієї пачки на фото, робимо розіграш і повторно збираєм лохів у свою говно-групу. Все це для того щоб вас як баранів вчергове комусь продати. Прямо юний геній бізнесу.

Так що така фігня малята. Ось Вовчик навіть новий акаунт створив https://vk.com/id324043182, можете написати йому в лічку і подякувати за щасливе дитинство.

Всі хто не зрозумів, про що тут була мова - респект. Для тих хто зрозумів, то вітаю, що дочитали до кінця. Значить для вас ще не все втрачено.
Ось так потрібно проводити олімпійський урок
Соціальна нерівність України
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 19 квітня 2024

0
репостів
0
репостів