Розмір шрифту: +
1 minute reading time (119 words)

Дієтичне печиво "Марія"

Дієтичне печиво "Марія": 8 Є-шок (їсти, чи не їсти)
Чи не кожному споживачеві відоме на смак печиво «Марія» - галетне, з низьким вмістом жирів.

На нашому ринку воно вважається дієтичним. Його навіть лікарі рекомендують їсти як продукт, що не несе загрози організму. Так, «Марія» - один з дуже небагатьох продуктів, які педіатри включають у дієту дітей, котрі мають такий небезпечний симптом, як наявність ацетону в сечі.

Зацікавившись, який же вміст має це печиво, поглянув на обгортку «Марії» однієї з відомих українських марок. І був неприємно вражений, нарахувавши аж… вісім Е-шок. Це емульгатори Е-471 і Е-475, антиокислювачі Е-320 і Е-321, натрій двовуглекислий Е-500, вуглеамонійна сіль Е-503, регулятор кислотності кислота молочна Е-270 та відновлювач піросульфіт натрію Е-223. Назви геть неапетитні, правда?
Рівність в сім'ї - як баланс інтересів
Лекарства, которые нас не лечат
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 05 листопада 2024

0
репостів
0
репостів