Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (438 words)

Чому Україну не влаштовує ТС

 

Двадцять два роки Україні вдавалося грати «позаблоковість» і бути десь посередині між Європою і Росією.

Захід чи Схід - це вічна дилема, яка нагадує відоме прислів'я: East or West - home is best [Всюди добре, а вдома краще]. А кінцевим підсумком будь-якої  інтеграції України, будь-яких перетворень має бути створення кращих стандартів життя для самих українців.

Захід чи Схід, закуска або основне блюдо, сало або борщ - будь ласка, не ставте нас перед такою дилемою. Ми хочемо і того й іншого, тому що ми молода і вільна нація. Чи просто об'єднати ці два напрямки? Не думаю. Але якщо ми будемо говорити про зону вільної торгівлі і на Заході, і на Сході, то ми будемо рухатися в обох напрямках. Дві страви завжди краще однієї. Так розмірковують деякі сучасні Українські політики.

Подібні роздуми вкрай примітивні. На двох стільцях одночасно сидіти не можливо. Передбачаю обурення псевдо-патріотів. Однак перш, ніж обурюватися виконайте простий експеримент: зайдіть в супермаркет будь-якого російського населеного пункту і зверніть увагу на товари і де вони зроблені. Левова частка їх - імпортні. Починаючи від продуктів харчування і закінчуючи автомобілями та комп'ютерами. А нечисленна вітчизняна продукція найчастіше вироблена на імпортному обладнанні і з імпортних комплектуючих. Виходить, що свого у Росії і, відповідно, в країнах МС вкрай мало: нафта, газ, алмази, метали, ліс і т д в даному випадку не йде в рахунок. Все це - сировина. А ми ведемо мову про готову продукцію. (Ні, звичайно, Росія забезпечує себе курятиною-ніжками Буша ще з 90-х - але на одній курятині далеко не заїдеш). А продукцію - зроблену в Росії, на російському обладнанні  і з російських комплектуючих - кіт наплакав!

А ось - завдяки США  і  ЄС - до Росії надходить «импортное товарное изобилие». Тим, хто народився ще до розвалу СРСР досить згадати перебудову і «тогдашнее изобилие". Ось і виходить, що в Росії тільки достаток зброї, яка дійсно краща в світі. Але військова техніка і зброя, нехай і найкраща у світі, не замінить всіх інших благ необхідних навіть воюючій країні,коли в іншому вона відчуває дефіцит.

 Тому почни Російська Федерація «войнушку» з Сполученими Штатами Америки або з ЄС - заокеанській еліті залишиться лише чекати поки російський народ помре з голоду ...а по ходу справи окуповувати територію вимираючого супротивника ...

 Одна неосвічена особа серйозно заявляє, що Росія дуже необхідна Україні як ринок збуту. Мовляв, у «хохлів» боргів на сотні млрд. доларів і українці повинні бути вдячні за те, що у них є такий ринок збуту як Росія. І Україна вдячна, чому ж не поділитися салом і шоколадом з братнім народом. А якщо росіяни не захочуть такі продукти вживати, то їх із задоволенням придбають інші країни і народи. І про це не треба турбуватися владі РФ.

Кавун - смачна і цінна ягода
Сила волі
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Неділя, 19 травня 2024

0
репостів
0
репостів