Якісний профнастил за доступною ціною

За допомогою листового металопрокату виготовлюють різноманітні покрівельні матеріали. Одним з найбільш популярних варіантів став профнастил. Він приваблює доступною ціною та високою якістю. При цьому протягом всього експлуатаційного періоду зберігає привабливий зовнішній вигляд та функціональність. Більш детальну інформацію, як обрати та купити профнастил дивіться тут на офіційному сайті компанії Азбука Покрівлі. В каталозі представлений широкий вибір різноманітних дизайнів, серед яких кожен знайде ідеальній варіант відповідно до власних побажань.

В АКМ приваблива ціна на профнастил та висока якість

Цей матеріал використовується для фінального облаштування покрівлі та інших конструкцій. Його монтаж можна проводити на різноманітних типах будівель – житлових, промислових або комерційних. Широка популярність матеріалу призвела до того, що його обирають не тільки для облаштування даху, а й для фасадів, парканів. В залежності від способу використання, достатньо профнастил купити відповідного маркування. Стінові позначаються літерою «ПС», а для даху – «ПК». Також у нас можна придбати матеріал для створення несущих конструкцій, який маркується літерою «Н». Серед основних переваг металопрофілю можна виділити:

  • швидкий та нескладний монтаж;
  • можна проводити ремонт в процесі експлуатації;
  • доступна ціна на профнастил та різноманітна кольорова гама;
  • висока стійкість до кліматичних умов, він не схильний до корозії;
  • невелика вага не завдає додаткове навантаження на стіни будівлі;
  • гармонічно поєднується з іншими матеріалами.

Висока якість покрівельного матеріалу, представленого в каталозі Азбуки Покрівлі, гарантує строк експлуатації до 40 років. Ця приваблива характеристика забезпечується завдяки строгому виконанню усіх етапів та технологічних особливостей в процесі виготовлення.

Який краще купити профнастил?

При виборі матеріалу для облаштування покрівлі варто звернути увагу на кілька важливих параметрів. В залежності від технічних та експлуатаційних особливостей, на різний профнастил ціна може дещо відрізнятися. Тому спеціалісти рекомендують брати до уваги товщину стального листа, яка може бути від 0,40 до 0,50 мм. В залежності від кліматичних умов можна обрати відповідний тип полімерного покриття. Від нього в процесі експлуатацію буде залежати стійкість до впливу ультрафіолету, вологи та інших факторів.

Не менш важливим критерієм в процесі вибору профнастилу є конструкція даху та потенційне навантаження на нього. Наприклад, товщина снігового покрову взимку, діапазон температур в залежності від місцевих кліматичних умов.

Переваги вибору профнастилу в АКМ

Сучасний металевий профіль стане ідеальним рішенням для даху, фасадів, паркану та інших конструкцій. В каталозі нашої компанії представлені якісні матеріали за доступною ціною. Наші менеджери допоможуть профнастил купити відповідно до індивідуальних побажань та особливостей використання. Після уточнення деяких нюансів спеціалісти підберуть матеріал з оптимальною товщиною металу та висотою профілю. Завдяки цьому він буде зберігати привабливий вигляд та функціональні параметри на протязі тривалого експлуатаційного періоду.

0
репостів
0
репостів