Шоколад гуртом: як і де придбати продукцію Millennium

Компанія Millennium, яка 25 років виготовляє високоякісний шоколад, є провідним лідером на ринку кондитерських виробів. Окрім роздрібної торгівлі з широким асортиментом власного виробництва, виробник запрошує до співпраці гуртових покупців https://millennium-trade.com/ru/katalog/tovary-optom/cukerki/ задля налагодження партнерських ділових стосунків та розповсюдження смаколиків для великого кола споживачів.

Чому варто обрати Millennium?

Мілленіум завдяки відданості якості, інноваціям та ексклюзивним пропозиціям вигідно вирізняється на фоні інших шоколадних компаній. Все за допомогою використанню лише якісної сировини: натуральних какао-бобів, інгредієнтам та добавкам, що забезпечують унікальний смак кондитерських виробів.

Експериментуючи з новими смаками, текстурами, фабрика удосконалює традиційний набір солодощів. Про це може свідчити введення у продаж лімітованих серій продукції, відповідаючи запитам споживачів та актуальним тенденціям.

Крім того, вироби бренду активно експортуються за кордон, займаючи свою нішу на міжнародних ринках. Неабияку роль тут відіграє злагоджена логістика, маркетинг та цінова політика.

Гордістю виробника є власні бренди виробів на основі какао, наприклад, Любімов, Oskar le Grand, Любімов Kids, Very Peri, BOOM CHOC, BOOM NUT, Chocolatier та напої BUVETTE, IFresh, BLACK CAT, Legenda. Для людей, які турбуються про своє харчування, здоровий спосіб життя є дієтичні добавки MaxxVital та корисні перекуси Activita.

Асортимент для продажу оптом

305103002 470x310Оптові покупці у співпраці з Мілленіум мають свої переваги, а саме - спеціальні знижки, особистого консультанта, ексклюзивні серії. Це найкращі продукти, такі як ніжний молочний, екстрачорний шоколад, а також із екзотичними смаками та подарункові набори, які здатні задовольнити клієнтів у всіх сегментах ринку.

Так, компанія може похвалитися значним асортиментом, тож для таких покупців пропонують придбати:

  • какао;
  • горіхи та сухофрукти;
  • шоколад;
  • цукерки;
  • драже;
  • батончики;
  • шоколадне печиво.

Аби стати оптовим партнером, потрібно заповнити заявку онлайн із приміткою діяльності, до прикладу, для відкриття магазину, для власників вже діючого магазину, інтернет майданчика тощо.

Після реєстрації для новачків необхідно зробити замовлення на суму не мене 3000 гривень, тоді ж можна отримати персональну знижку, а менеджери упакують товари та доставлять усе у короткі терміни.

0
репостів
0
репостів