Компактний та надійний помічник - iPad mini 6

Планшети Apple - це завжди еталони якості, надійності та зручності для використання удома, на навчанні так в офісі, адже усю необхідну інформацію так легко помістити в одному пристрої та користуватися нею будь-де та будь-коли. Найменший серед планшетних пристроїв iPad mini 6 від Apple має тонкі рамки, потужний процесор та найголовніше - підтримку Pencil 2. Цей "малюк" вийшов у світ у 2021 році, але все ще актуальний для користувачів.

Між iPad та iPad Air

Маєте бажання мати щось більше, ніж iPhone, але при цьому більш компактне за iPad? Тоді вибір за iPad mini 6, адже планшет має екран 8.3-дюйма з роздільною здатністю 2266x1488 пікселів.

Завдяки тонким рамкам, він чудово поміститься у невеликий портфель, сумку чи рюкзак. 16-ядерний процесор Apple A15 Biomic - повноцінний чіп з хорошою продуктивністю, який споживає менше енергії, дає більше часу користувачеві насолоджуватися пристроєм. При цьому він має повноцінний екран та підтримку USB-C.

І хоч у 2024 році очікують оновлення лінійки, все ж не варто очікувати серйозних змін у дизайні. Можливі оновлення у камері, встановлення нового чіпа, однак революційних змін не буде.

Особливості пристрою

ipad mini select 202109На відміну від 5-го покоління, айпад міні 6 отримав повністю новий дизайн, більший дисплей, чіп A15 Biomic, USB-C. Планшет позбувся кнопки "додому" та отримав дизайн iPad Air з квадратними краями та сканер відбитка пальця (на кнопці живлення).

Крім того, планшетний пристрій може похвалитися:

  • 8,3-дюймовим екраном високої якості зображення;
  • на 80% збільшеною продуктивністю за рахунок енергоефективного процесора;
  • можливістю підключення до 5G;
  • фронтальною та основною камерами на 12 МП;
  • підтримкою Apple Pencil 2, який можна кріпити до гаджета та заряджати ручку;
  • 10-годинним часом автономної роботи.

Окрім привабливого дизайну, iPad mini 6 випускають у 4 кольорах: срібло, сірий, рожевий та фіолетовий. Усі кольори можна придбати в Україні. Щодо цін, то як і на світовому ринку, у нас ціни наразі стартують від 500 доларів і вище, стільникові моделі також вартують більше. Варто звернути увагу й на те, що ручка до планшета продається окремо, придбати аксесуар можна трохи більше як за 100 доларів. З нею працювати зручніше, особливо людям, які працюють архітекторами, інженерами тощо.

Тож, якщо є потреба у продуктивному, ергономічному та повноекранному пристрої невеликого розміру, то iPad mini 6 буде кращим вибором. Варто скористатись можливістю та придбати планшет за вигідною ціною напередодні випуску оновленої версії, це завжди гарна ідея!

0
репостів
0
репостів