Середа, 23 травня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Він – неформальний командир групи правосєків, які два роки тому, після загибелі Василя Сліпака, легалізувалися у складі 54 ОМБр. Після виведення бригади з передової на полігон у добровольців загострився конфлікт із керівництвом підрозділу. Вони оголосили голодування і на чолі з Бугаєм перейшли до 46 ОБСпП "Донбас-Україна". У складі цього батальйону воюють і зараз.

Скільки шепетівчан не попереджали про засилля шахраїв на загальноукраїнських сайтах оголошень, а ті все одно продовжують класти кошти до кишені різноманітних аферистів.

22 травня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету з метою вирішення невідкладних питань життєдіяльності міста. Про його перебіг розповів відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 травня, близько 10.30 години в місті Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні неподалік місцевого ринку. Попередньо встановлено, що 68-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2191», не врахував дорожньої обстановки і допустив наїзд на 66-річну пенсіонерку, яка стояла на узбіччі дороги.

Відбувся обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності шкіл міста
Розділ Культура

19 травня 2018 року в Шепетівці було проведено обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності колективів шкіл міста під назвою «Платформа творчості». Огляд-конкурс складався з концертної програми і виставки декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва «Творчий термінал».

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 23 травня, близько 7.20 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вербляни у Буському районі. Поліцейські встановили, що сталося попутне зіткнення двох транспортних засобів – мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» та вантажного автомобіля.

Крадіжка кришок люків на водопровідних та каналізаційних колодязях вже давно є проблемою нашого міста. Так за статистичними даними на протязі весняного періоду було зафіксовано понад десяти викрадень.

Шепетівські водопостачальники ознайомлювалися з новітніми технологіями та обмінювались досвідом
Розділ Бізнес

Минулого тижня представники шепетівського водоканалу відвідали міжнародну виставку "Aква-Терм" у місті Києві, де ознайомилися з новітніми розробками та передовими технологіями у сфері водопостачання та водовідведення.

22 травня 2018 року на базі Пліщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся обласний семінар-практикум керівників учнівських лісництв «Організація практичної діяльності учнівських лісництв держлісгоспами та закладами освіти».

18 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради під головуванням міського голови Михайла Полодюка. На засіданні було розглянуто ряд важливих для громади міста питань.

0
репостів
0
репостів