На Львівщині внаслідок моторошної ДТП загинули мешканці Шепетівщини

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 23 травня, близько 7.20 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вербляни у Буському районі. Поліцейські встановили, що сталося попутне зіткнення двох транспортних засобів – мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» та вантажного автомобіля.

Внаслідок автопригоди шестеро мешканців Хмельницької області загинули на місці події. Серед них – дві жінки віком 61 та 37 років, а також четверо чоловіків віком від 29 до 48 років.

Водія мікроавтобуса, 37-річного мешканця Рівненської області, та ще двох пасажирів, особи яких наразі встановлюються, доставлено у лікарню.

За попередніми даними, серед загиблих є мешканці села Вовківці Шепетівського району: колишній сільський голова Людмила Стукан та її швагро. Вони  поверталися із Чехії, де були на заробітках.

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до дванадцяти років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Останнє редагування 24 травня 2018, 01:29

Відео

0
репостів
0
репостів