Розділ Суспільство

У Шепетівці тимчасово закриють дитячі садочки та виріжуть аварійні дерева

Автор 23 травня 2018, 03:11

18 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради під головуванням міського голови Михайла Полодюка. На засіданні було розглянуто ряд важливих для громади міста питань.

Виконавчий комітет прийняв рішення про тимчасове закриття дошкільних навчальних закладів, з метою проведення санітарно-гігієнічних заходів та ремонтних робіт, пов’язаних із підготовкою до нового навчального року. Так з 18 червня по22 липня 2018 року не працюватимуть ДНЗ: № 2 «Сонечко», № 6 «Білочка», № 9 «Барвінок», № 10 «Михайлик» та № 11 «Дзвіночок». З 2 липня по 5 серпня будуть зачинені ДНЗ: № 1 «Перлинка», № 12 «Ялинка». А з 23 липня  по 26 серпня проводитимуться ремонтні роботи в садочках: № 3 «Ластівка», №4 «Світлячок», №5 «Казка», № 7 «Дюймовочка» та № 8 «Калинонька». У цей час працюватимуть чергові групи.

Далі рішенням виконкому було надано дозвіл для зарахування в Шепетівський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Також члени виконкому проголосували за проект рішення про видалення зелених насаджень, згідно з яким, за заявами шепетівчан, будуть видалені аварійні та сухостійні дерева, ті, що загрожують життю і здоров’ю громадян.

Серед іншого, було розглянуто питання містобудування та архітектури, благоустрою міста та житлові питання.

Насамкінець виконком підтримав ряд питань, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів