Розділ Культура

Відбувся обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності шкіл міста

Автор 24 травня 2018, 01:29

19 травня 2018 року в Шепетівці було проведено обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності колективів шкіл міста під назвою «Платформа творчості». Огляд-конкурс складався з концертної програми і виставки декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва «Творчий термінал».

Концертна програма, у якій взяли участь 233 учасників, була насиченою та складалась з 22 різножанрових номерів. Виступи юних талантів міста Шепетівки оцінювало журі конкурсу: директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді - Гончарук Григорій Макарович, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Жолобок Наталія Володимирівна, завідувач навчально-методичного відділу художно-естетичного виховання школярів Стельмах Інна Анатоліївна, методисти відділу Митко Оксана Миколаївна і Барабаш Віта Павлівна.

Ведучими концертної програми були вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, переможці міських і обласних конкурсів художнього читання. Програма огляду пройшла у формі подорожі по славних сторінках історії нашого міста.

Журі огляду-конкурсу відзначило високу виконавську майстерність Зразкового художнього колективу спортивно-бального танцю «Браво», тріо «Акорд» НВК №3 з піснею «Parce Domine», Капелюх Поліну з піснею «Країна мрій» ЗОШ №8, Дегодюк Віру з піснею «Намалюй мені ніч» ЦДЮТ, Рулу Наталію з народною піснею «На вигоні» ЦДЮТ, фольклорний колектив «Толока» з піснею «Шепетівський ярмарок» та вокальну групу «Кумасі» з кавер версією «Де ж те сито» ЦДЮТ, студію пантоміми «Енергія мімів» з авторською п’єсою «Барви життя проти віртуальності» ЗОШ №6, гурт «Корчагінські соколи» з естрадно-цирковим номером «У стилі джампстайлу».

В рамках огляду-конкурсу було проведено змістовну екскурсію по виставці декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, на якій юними майстрами було представлено 100 робіт виконаних у 17 техніках та проведено п’ять майстер-класів: вироби з шкіри, ліплення з пластиліну, бісероплетіння, вироби з природнього матеріалу, паперова пластика.

Останнє редагування 24 травня 2018, 01:55

Відео

0
репостів
0
репостів